Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Fetelor acum am vorbit cu sotul Ramonei. Ramonika a nascut un baitel sanatos de 3,900 kg. Este bine, i-au declansat nasterea ieri si azi la 11 a nascut. Tati era tare fericit si mandru de mami si bebe. Probabil ca maine o sa vorbesc cu ramo sa vedem ce mai zice. Eu zic sa o felicitam din suflet pentru asa bebe maricel. ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata! AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul |
Felicitari Ramonik! Bun venit pe lume ursulet!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
FELICITARI RAMONIKA! Chiar ca grasucin! Sa va traiasca!
Facut baie la Pufice, fara colaci de data asta.Dat bibe cu lapte de mami si acum Brontozaura Maruta inca urleaza..Manca de sparge in ultimu timp.
Acu se relaxeaza si mami la un serial.
De cand s-a nascut pe aici si avem cam toate bbei in brate e slaba rau activitatea vad..Da e de inteles.
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
![](images/user_woman.png)
anya2010 spune:
Felicitari Ramonika, Inacat si Dimitra_R!!Bun venit ursuletilor, sa fie sanatosi!
HAI GABRIELA!!
La multi ani Dosita!!
Aniversari fericite celor care implinesc/au implinit o luna..si la mai multe!!
Citesc dar nu mai apuc sa scriu, am ramas in urma cu urarile..nu mai zic, am intrebari pe care nu mai apuc sa le pun
Fetelor voua v-a zis pediatrul sa dati calciu la bebe? Eu m-am intors de la pediatru cu cate un unguent pt fiecare organ E bine copilul..dar sa-i dam preventiv
Cine i-o da..
Nu ma stiu cine zicea ca a cumparat biberon de sticla..mie consiliera de alaptare mi-a zis ca sticla distruge anticorpii din laptele matern, nu e cazul laptelui praf..deci mai bine ii dai din pumni, sticla distruge anticorpii, plasticul contine nu stiu ce..cum o dai nu e bine
Intreba cineva de vmadelain, e bine si ea si Evelina cu exceptia unor mici problemute, momentan trebuie sa mai faca niste investigatii si e pe drumuri mereu. Mi-a zis sa va pup si sa va multumesc ca v-ati gandit la ea. O sa intre ea sa povesteasca mai pe larg cand o sa se mai linisteasca.
Mai revin cand imi amintesc ce mai aveam de zis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
La multi ani Dosita!
Bine ca ne mai aduce aminte cate una dintre mamici, eu tot uit sa citesc prima pagina, merg direct la ultima si uite asa uit ca mai e ziua vreuneia dintre noi 37+
anya2010 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Apa de limpezit pt baitza tre sa fie cu 1-2 grade mai rece, nu-i asa? |
Pe asta n-o stiam
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Apropos de temperaturi..daca fac cum scrie la carte, temperatura in camera 24 de grade si apa de baita 37 grade, copilul tremura de frig si incepe sa planga
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
novdec2010 spune:
S-a echilibrat balanta pana acum s-au nascut 31 fetite si 31 baieti
Ma bag la somn, profit ca doarme puiul.
Noapte buna!
anya2010 spune:
citat din mesajul lui novdec2010 S-a echilibrat balanta ![]() ![]() Ma bag la somn, profit ca doarme puiul. Noapte buna! ![]() |
Iar am uitat sa ma loghez cu userul meu dupa ce am adaugat-o pe ramonik la listuta
![](alcool.gif)
Dosita spune:
Va multumesc pentru urari! Nu credeam ca va observa cineva, deci am ramas foarte placut surprinsa.(anya2010
)
Mami fericita de ARON (12.11.2010)