Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 14
amelia_ilie spune:
Ana_vio, incearca homeopate, lamaie cu miere si ceaiuri multe. Sanatate multa!
Doura, si tie sanatate multa, sa te faci bine repejor pentru printesa!
37+
sugubina spune:
Suuuper Gabriela vezi ca nu ai nascut prematur? Asa ziceai ca te astepti ca toate din familia ta au nascut prematur. Sa vezi ce bb gras faci!
Ratusco imi pare rau ca nu mai ai laptic..Sper sa se rezolve cu constipatia.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ratusca83 spune:
ehe gabriella uite ce a trecut timpul..parca mai ieri spuneai ca tu o sa nasti prematur....dar nu a fost asa...ti-am luat-o eu inainte...
Iti doresc o nastere usoara!! si un bebe sanatos si mancacios!!!
Felicitari Inacat!
JoAnn spune:
hello
gabrielasuper 38 de saptamani....imi aduc aminte ca ai facut inj. cu dexa inca de pe la 24 de sapt daca nu ma insel...si uite nasti frumos la termen.
sugubina super carutul....o sa cumpar si eu saptamana viitoare.
fetelor multe din voi ati spus ca ati pus poze cu bb-ii pe picasa...eu nu le vad......sau ati pus in alta parte???
help.
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
douradoudou spune:
agitarea pt GABRIELLA
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 vine bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pe 2 sau 3 .hotaram maine . vine bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Gabriela 37+ viitoare mami de Ayan Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
pai bine bre..ieri vb si imi zici k vine peste 2s. si acu intri si ziic k pe 2-3 vine bb?????
atunci:
HAI GABRIELA!!!!!
Doura, Ana_vio sanatate multa.
Ana poti incerca homeopate. oscilococinum, sirop de tuse stodal, pinosol pt nas infudant si pe langa asta ceai de lamaie cu muuulta miere.
Inact felicitari inca o data. e un dulce ursuletu Radu MIhai
Admirat si ursuletii de lore76, Dosita, Elfica, MAdanic. sunt superbi toti
JOann pozicile cu bbi sunt pe ursuleti.novdec2010@yahoo.com nu pe gmail.com. e aceeasi parola
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria
ukume24 spune:
HAI GABRIELA!!!!
FETELOR STIE CINEVA CEVA DE RAMONIKA? EA MI-A ZIS CA IMI DA MEASJ DACA NASTE SAU O OPRESTE IN SPITAL DAR NU AM PRIMIT NIK
38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
ukume24 spune:
Fetelor acum am vorbit cu sotul Ramonei.
Ramonika a nascut un baitel sanatos de 3,900 kg. Este bine, i-au declansat nasterea ieri si azi la 11 a nascut. Tati era tare fericit si mandru de mami si bebe. Probabil ca maine o sa vorbesc cu ramo sa vedem ce mai zice. Eu zic sa o felicitam din suflet pentru asa bebe maricel.
38+ Luca Stefan
ukume24 spune:
FELICITARI RAMONIKA!!
38+ Luca Stefan
Vasari spune:
Ramonika, felicitari!!
Gabriela, ce vesti bune! Ma bucur ca ne mai scrii din cand in cand. Nastere usoara si bb sanatos. Sa ne dai de stire din timp sa te sustinem de-aici.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39