Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
heidy spune:
Buna dimineata!
O cafeluta ??
Astazi schimbam si noi semnatura si dam de baut ! 39 de saptamani implinite.. Incep sa am emotiii..
Bine ati venit acasa Dimitra_R, geniusamb. Sa va acomodati repede si bebelusii sa fie sanatosi si mancaciosi.
Felicitari bebeilor care au implinit deja 1 luna!!!
Pe mine ma doare capul. Nu stiu de ce si nici ce as putea face sa imi treaca.
39+
Tudor Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ukume24 spune:
Buna dimineata pe la amiaza si de la noi,
FELICITARI FETELOR CARE AU SCHIMBAT SEMNATURA SI LA MULTE LUNITE BEBELUSILOR CARE IMPLINESC O LUNITA.
Amelia imi pare rau de experienta ta la Expo si da, ai dreptate, oamenii sunt tot mai nesimtiti. Patesc si eu in Mall cand merg sa dea peste mine sau sa se aseze la casa unde este semn ca gravidele au prioritate si nici sa nu se sinchiseasca sa ma lase in fata etc. Dartrecem noi si peste astea si devenim ce-am fost odata, nu?
Anavio sper ca au trecut contractiile si esti ok. Zi-i la bebelina sa mai stea totusi un picut cumintica la mami in burtica.
Noi iesi am fost prin oras si seara am fost la niste prieteni sa ne uitam la un film, am mancat popcorn la greu si dupa ce am ajuns acasa am crezut ca mor... mi-a fost foarte rau, am vomitat de numa. Dar am reusit sa dormim dupa si acum suntem ok.
Va pupam si va dorim duminica placuta 38+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
ana_vio87 spune:
buna ziua barlog
Din nefericire nu ma simt prea bine... Nu stiu daca din cauza iesirii de ieri sau pt ca am avut o ruda care a venit cam racita in vizita, dar clar e ca de ieri sunt fomfanita si am inceput sa si tusesc... Asta pe langa durerile de sale si soldri cu care m;am pricopsit dupa aventura de ieri... Ma tot gandesc ca poate sunt semne ca se apropie nasterea
si nu ma simt deloc pregatita... Sau poate sa fie de la faptul ca am stat ieri mult in picioare si de aia, sau de la faptul ca sunt pseudo racita
...
Oricum nu mi;e prea bine... Noroc ca nu mai am contractii... ieri cand m;am intors de la expo tot drumul m'au secat... noroc ca dupa ce am luat no'spa si m'am intins in pat s;au potolit...
acum astept sa vad... sper sa;mi treaca starea de hibernare in care sunt... pur si simplu nu ma pot ridica din pat, nici de dormit nu dorm.. pur si simplu simt nevoia sa stau in pat, eventual cu ochii inchisi, dar nu sa dorm...
apropo... remedii pt raceala are cineva?
pupici pe burtici :*:*:*
36+ (eco 37+)
AMR 19 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
ratusca83 spune:
heii..buna burtici si mamici!!! Am mai intrat si noi sa vedem ce faceti...chiar daca doarme si este cumintica eu tot sunt stresata si cu ochii pe ea...
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI...NASTERE USOARA VIITOARELOR!!!
Fetelor care hraniti cu LP puiutii, aveti probleme cu constipatia?? pt noi este un mare chin cand vine ora de caca...se screme, chinuie mititica de nu mai poate..o ajut cu supozitor cu glicerina....
In rest noi tot crestem..am ajuns de la 2540g cat aveam de cand am plecat din spital, la 3400g...si am crescut si 4 cm..suntem domnisoare...in rest..dormim, papam, dormim..cred ca fata mea s-a nascut somnoroasa...seara este mai activa..sta si cate 2 ore treaza...
anymona..felicitari pt greutatea puiului tau!!!..cam cat papa pe zi???
va pupic pe toate
am pus si noi cateva poze pe picasa!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
mirunam si noi am avut bubite mici pe fata si corp, mai ales la Ilincuta-da cand am aj acasa s-au rezolvat de la sine fara nici o crema. Zicea dr pediatru de acolo ca e nu stu ce dermatita, ca nu e aer ca stau ele impreuna..desi erau mici mic si incapeau in patutu ala.
Cu somnu si eu la fel..Tanjesc sa dorm o nuapte intreaga.
Asnuapte a fost insa bine, le-a dat Pufi pana la vreo 2 de papa si apoi au inceput sa urle la mine; ma scol naucita si ma gandeam cat o fi ciasu, sper sa fie vreo 3juma.Ma uit si cand vad: 5.38! genial deci m-am sculat doar o dataaa!
eliza_cri merci te pupez/succes pe 1 la intalnirea cu patrioata Antonia!
Lore ce frumuseeti ai! Si la tine una e mai grasucina vad:) Si eu mai am asa ceva burta in fatza, planui sa iau o centura dinaia. Aveau la baby expo cei de la Tonus Elast (au mag pe lg Obor) dar nu aveau separat, ci doar cu kiloti si dinaia nu am vrut. Poate ajung la mag sa cumpar..
ratusca83 si noi papam LP drept completare da nu am avut probleme de constipatie.Tu nu dai san deloc, ci exclusiv LP?
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
ratusca83 spune:
sugubina eu ii dau Anei doar LP, pt ca san nu mai am..in spiatl nu am avut, apoi mi-au stimulat lactatia cu niste injectii...a venit laptic, dar nu f mult...o puneam pe gaza la san, sugea cate 1 ora jumate si apoi plangea de foame...am incercat sa ma mulg si sa-i dau..dar nu a mai acceptat laptele meu..si in tr-un final am ramas fara laptic..acum iese cu picatura...
vad ca vorbiti de kg..raportez ca ma incap toate hainele si sunt foarteee fericita...burtica s-a retras..nu complet, dar oricum...in schimb ma lupt cu vergeturile care mi-au ramas dupa nastere si cu pielea pigmentata de pe burta....
pupicei
inacat spune:
multumesc ursoaicelor pt. felicitari.
elfica multumesc ca ai anuntat barlogul.
noi suntem bine, obositi, inca in Constanta, revin cu amanunte dupa ce ne instalam acasa, maine seara sau poimaine.
am pus primele poze ale ursuletului Radu Mihai.40+
AMR cat o vrea bebe si DD
douradoudou spune:
hello..pe mine m-a terminat raceala asta..dar sunt super norocoasa ca maysaa m-a lasat sa dorm ca altfel cred ca lesinam ...iau medicamente din plante pt ca nu vreau sa iau ceva tare ca sa intre in lapte si sa ajunga la ea..iar ea e o dulce si are grija de mine
miruna
symo voi ce mai faceti?
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa
gabriella1 spune:
vine bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pe 2 sau 3 .hotaram maine .
vine bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gabriela
37+ viitoare mami de
Ayan Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
si-avem 38 s
Gabriela
38+ viitoare mami de
Ayan Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"