Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 12
anymona spune:
Felicitari pt semnatura amelia! mai ai un pic...
Imi pare rau pt nervisorii pe care ti i-ai facut la baby expo.
Sper sa ajung si eu azi pe acolo.....nici acum nu-mi vine sa cred ce teapa am luat cu baby expo...m-am dus acolo joi la 10 fiind convinsa ca incepe din 25...Pfffff
As vrea sa ma dau jos din pat sa ma duc sa fac o cafea si sa pap ceva dar bb doarme asa frumos pe mine!!!!! si sunt sigura ca dc incerc sa-l pun pe pat se trezeste instantaneu...asa ca mai rabd un pic de foame, sete etc
Am cautat si eu pe net info despre produsele plasmon de care zice Corina. Sunt foarte misto, dar au niste preturi!!!!! Dar ma rog, ce nu facem noi pt puii nostri. Dc stiam de ele si la Clara...
Cautand info despre aceste produse am ajuns pe un site dinodany. ro care le comercializeaza si care are si o sectiune cu muuuuulte retete pt copii incepand de la 4 luni pana la 3 ani, dar bineinteles ca le putem face si pt copii mai mari. Mi se par fff misto retetele de acolo si usor de preparat. Chiar m-am inspirat de la ei ce sa gatesc azi pt noi si Clara. O adevarata mina de aur acest site cu retete cand vom ajunge la diversificare....eu eram tot timpul in pana de idei cu gatitul cand era Clara bb. Nu stiam ce combinatii sa-i mai fac pt ca ne saturasem de piureurile clasice de legume cu carnita...
Wauuuu...ce m-am intins...
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Am uitat ceva....Multumim Corina info. Sunt foarte incantata... Abia astept sa testez aceste produse. Iar biscuitii aia care se pun in biberon si se dizolva instantaneu mi se par absolut geniali
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
mirunam spune:
Raportez un mare succes: am intrat in sfarsit in pantalonii vechi !!! Ajunsesm disperata ca o sa raman cu soldurile enorme... acum, deh, nu am incaput usor in ei, dar avand in vedere ca abia treceau de genunchi acum 10 zile, sunt multumita chiar daca ma chinuie un pic statul pe scaun.
Doura sa te faci bine! Iustin nu are program, incearca sa isi faca dar nu reuseste inca, fiind un fomist rar. Avand in vedere ca Emanuel se trezea si la 1 an noaptea, uneori doar sa se joace, sunt multumita si asa
Ratusca, am admirat bebelina Ana, este frumoasa foc!!! Cat despre somn...ti-am spus eu ca trebuie sa zici merci ca doarme . La mine se intampla rar sa ma foiesc pe langa patut ca nu se trezeste. Iar cu mancare, nu conteaza cat mananca daca ia bine in greutate doar nu vrei sa o faci pufoasa . Arata foarte bine si daca ia bine in greutate nu vad de ce sa iti faci griji. Indopatul copilului nu este tocmai sanatos.
Dimitra, bine ai revenit!!!
Referitor la Triderm, eu am folosit la Emanuel, o data, ca sa scap de bubitele dobandite in spital (din Municipal nu pleci niciodata cu mana goala ). Nu trecusera cu nimic si asta a fost singura solutie. Nu este asa periculoasa cum pare, mai ales ca trece foarte putin prin piele si nu se da in cantitate mare ci pe fiecare bubita.
In alta ordine de idei sunt moarta de somn. Noapte se mai trezeste sotul in locul meu dar parca tot nu imi ajunge somnul. A stat cu bebe de la 5 la 7 si tot rupta sunt. Peste zi imi revin si seara iar cad lata... ma duc sa beau o cafeluta de orz...
eliza_cri spune:
buna fetele
sugubina sunt asa de frumoase fetele in colacei ..sa va bucurati de ele ca asa sunt de scumpici...sanatate multa, multa
amelia felicitari la mai mare [punk]
feti ce sa va zicem am reusit sa facem rost de o parte din banii pt tg-mures si parca ne-am mai linistit...ca daca va zic costurile fugiti nu alta.....cezariana, bani vaccin rh, bani benzina , bani rovinieta, bani pt o alata zi de spiytalizare si analize pe langa baniii de ceza, bani pt tata ion sa infulece si el ceva..si tot asa.....,dar abia asteptam sa intalnim pe 'scumpa lui tata' cum ii zice ion si la propriu si la figurat
in alta ordine de idei plecam luni dupa ce vine ionu de la scarbici, dormim la anca dimineata pe 30 ma interneaza pt analize [ziua in plus de spitalizare si analize] si pe 01 ne intalnim cu patrioata ....sunt asa de stresi, stresi
38+Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
amelia_ilie spune:
Miruna felicitari pentru pantaloni! Chiar acum de dimineata ma gandeam la cat imi va lua mie sa intru in pantalonii vechi... cred ca o vecie .
Eliza_cri, felicitari pentru hotarare si rezolvare! Mai aveti cateva zile si va intalniti minunea !
37+
lore76 spune:
neata fetele
ce va invidiez pe cele care beti cafea....
poftesc de fiecare data cand va aud ca vs pregatiti cafeluta de dimineata, dar asta e, merita tot sacrificiul
miruna felicitari pt performanta de a intra in vechii pantaloni
eu inca am burta de gravida in 5 luni, darmite sa intru in vechii pantaloni
sugubina am pus si eu 3 poze pe picasa
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
misticgirl spune:
Buna dimineata,
Mi-e somn, sunt obosita, lesinata...dar e ceva normal de 4 sapt incoace, deci sunt OK
Bebe se foieste, da din nou semne de trezire.Miruna,si Patrick este fomist si cred ca de aceea nu are inca un program stabilit. Mai ales ca papa numai san.
Offf, s-a trezit....revin mai tarziu.
misticgirl spune:
Cred ca ii era sete, a supt putin si s-a culcat
Miruna,felicitari pt ca intri in pantalonii vechi. La mine inca nu sunt sanse, am niste solduri si niste picioare...
Amelia, felicitari pt schimbarea semnaturii.
Ana, Letzy, danaint, la multe lunite bebelusilor vostri, cu intarziere, dar ieri am fost cam dizzy, am uitat sa ma uit pe listuta.
Andreeacc, la multe lunite bebelusei Ilinca! Sper ca sunteti bine
Eliza, bine ca ati reusit sa faceti rost de banutii necesari deplasarii. Va urez tot binele din lume, nastere usoara si sa reveniti acasa sanatosi toti 3 . Bine, mai vorbim noi pana luni dupa-amiaza, dar daca tot mi-am amintit, am zis sa scriu de acum. Trebuie sa stii ca iti suntem alaturi si ca scoatem motatele pt 1 dec .
Eu nu stiu cum am reusit, dar i-am pus pampersul aiurea lui Patrick de 3 ori aseara si azi-noapte. Urmarea: s-a udat la spate, pe cate o parte de trei ori si a trebuit schimbat de la piele (bineinteles ca uraste sa fie schimbat). Nu mi se mai intamplase niciodata la Patrick, chiar eram mandra de mine, ca pun pampersul bine. Ma gandesc ca poate ar trebui sa iau urmatoarea masura, el acum are new-born, intre 2-5kg. Ca daca il strang cat sa nu se ude, ii lasa urme pe picioruse, pe pulpite. Nu stiu ce greutate are, cred ca in jur de 3,5 kg. Voi ce ma sfatuiti, sa iau masura mai mare sau sa mai merg cu NB pana spre 4 kg si un pic? Nu mai stiu cum am facut la Nicholas
Hai ca m-am intins...scuze, dar am prins momentul de respiro si am zis sa scriu tot ce gandesc
amelia_ilie spune:
Ana, Letzy, Danaint, Andreeacc La multe lunite puiutilor! Asta-i neuronul gravid si ametit la maxim, am citit ce s-a scris, am zis sa scriu si ... am uitat . Ma impac un pic cu gandul ca nu mai e mult si o sa trec la neuronul de proaspata mamica si atunci poate nu mai uit chiar in halul asta.
37+