Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 11
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou u all am citit acum de triderm..nu mi-as da copilul cu crema aia. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa |
am cumparat si eu Triderm si cand m-am uitat pe prospect am zis pas..am citit despre bubite ca sunt normale la nou nascuti si trec de la sine. Oricum e dragalas si cu bubite pe fata
DANA26 spune:
am vazut bebeii ana_vio ms pt parola Doamne ce ingerasii scumpi,sa fie sanatosi si sa va aduca numai satisfactii
de Antoniu -David 03/04/2003 35+ Sonia-Ioana
Ioana_Mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
si ce facem cand plecam de acasa cu LP? Ca si daca as fi alaptat doar la san, nu as putea sa scot tzatza pe strada sa-i dau Mami de printisor |
Apa pusa in biberon si apoi in termos (cutie din aceea de tine biberonul cald) si lapte praf in punguta si masura dupa noi... eu asa fac
anymona spune:
Noi folosim enterolactis (probiotic) si infacol. Asta ne-a recomandat dr pt burtica, gaze etc. Si se pare ca functioneaza. Nici urma de colici pana acum
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Bravo Inacat! bravo Raluca!
De Ramonika stiti ceva? Parca plecase cu bagajul la spital...
Mi-am achizitionat si eu baby wrap si sunt foarte incantata. Dupa ce am exersat cu toate animalutele si papusile Clarei in fata oglinzii si toate pozitiile gasite pe youtube mi-am facut curaj si l-am bagat si pe bb care a dormit dus tot sejurul in wrap. Parea ca se simte foarte confortabil.
Aaaa....si cel mai important...cantarul ne-a aratat azi 2500 g.... Sapt viit ne prezentam la vaccin.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
crisuletzul spune:
Eu iar sunt la un chef! Am dansat de mama focului:)!
Va pup si noapte buna!
Kitty 38+
echografic 39 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
ana_o spune:
Felicitari, Inacat! Bun venit, ursulet!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
ana_o spune:
Noi am implinit azi o luna, cu intarziere ca oferim tort Ambasador(chiar am luat), fructe si multe ceaiuri! Pentru gravidute, cafea si putin Pepsi/Cola. La multe luni si lui Lucas, bebele Danei! Si mai era parca o bebelina cu noi, fetita lui Letzy, daca nu ma insel... La multe luni si ei!
Doura, ma bucur ca mai intri si mai dai de veste!
Legat de bubite, azi am luat tot de la SebaMed o crema pentru piele cu probleme, are foarte mare spectru de actiune, asa c-o voi folosi, vorba Anyei, in curand o sa le consider dragalase(brobonelele). Si fara ceai de musetel, am inteles de la Ratusca noastra ca irita.
Ma bag langa pui, ieri si azi am cam fortat nota cu orele astea tarzii si deja incep sa ma resimt.
L-am masurat azi pe bebe... dar cred ca nu am masurat bine. 58 cm... ma gandesc ca n-are cum sa creasca 9 cm intro-o luna. Luni mergem la doctor, asa c-o sa ma lamuresc atunci.
Va pup pe toate, fara exceptiune, sa aveti un somn usor!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
BraveGirl spune:
Cred ca sunt singura mamica care bantui pe aici...astept sa se trezeasca printul.
Am citit repede, dar am uitat ce vroiam sa zic...
Tetina medela merge doar la bibe Medela, dar eu am pompa Medela, deci deja am bibe. Mai iau unul cu tetina din asta si cu cele 2 de la Breastflow pe care le mai am imi ajung.
Sunt f incantata de wrapul de la moby. E mai usor de folosit decat cle de la Hoppediz, dar si acela e ok, doar ca ma incing mai tare in el. Azi chiar l-am alaptat in wrap.
Doura, nici Patrick nu are program. Sunt zombi, ca eu peste zi nu pot dormi cu el, ca trebuie sa ma ocup de A. Dar eu nu sunt disponibila 24 din 24, cum am fost la A. Imi iau o data la cateva zile un timp pt mine. Azi am fost la cosmetica si coafor, ca maine am petrecerea de 2 ani ai Ariannei, ca de ziua ei tati a fost plecat si am amanat-o. De sapt viitoare de 3 ori/sapt o sa merg la sala. O dats/sapt o iau p eA. cu mine la piscina si bebe iar ramane acasa. Dar de obicei doarme cat sunt eu plecata 2 ore. Dc depasesc, papa bibe cu lapticul meu.
Beatrice, pt LP exista niste cutiute speciale in care iti pui laptele deja masurat. are compartimente pt mai multe mese.
La targ a vazut ca au aparut si la noi produsele de l aPlasmon. Cd o sa incepem diversificarea sa le aveti in vedere, au chestii super, cum ar fi liofilizatele...ma rog, mai avem pana atunci
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
amelia_ilie spune:
Buna dimineata mamici si burtici !
M-am trezit de vreo ora si ceva dupa o noapte de semi-cosmar. Se pare ca pe zi ce trece raceala mea se face tot mai rea. Am inceput sa gajai, tusesc de ma doare toata burtica, nimic n-are efect si ma enerveaza de mor. Homeopatele mi se par deja prea dulci, de miere mi s-a urat, ceaiuri beau la greu si nu fac decat sa ma duca repede la baie si peste toate astea abia ma misc.
Am fost si noi ieri la Baby expo. m-am enervat ca am uitat acasa invitatia si am platit ambele bilete, si mi s-a parut si mult prea aglomerat. Nu stiu dar parca pe zi ce trece oamenii devin tot mai nesimtiti. Nici nu se mai uita pe unde merg si in cine dau. Ma rog, nu ma mai gandesc ca ma enervez.
N-am luat decat 2 bibe de la Nuk, din cele de sticla (asta pentru ca aveam deja 2 de plastic si tetine pentru Nuk).
In alta ordine de idei, maine ma duc sa-mi mai fac odata testul de anticorpi de rh, sa vedem daca sunt tot absenti sau se arata. Sper sa-mi dea rezultatele repede, ca pe 2-3 merg si la control.
A, am reusit aseara sa calc ultimele hainute si prosopele ale bebelinei, ma declar cat de cat linistita in privinta asta. Am mai calcat si din hainele sotului meu, ca la el camasile sunt pe banda si tot erau uscate ...
M-am intins ca o placinta, aveam chef de vorba, ca tot bantui singura
36+