Nov-dec 2010, Bv Ramonika!!Bv Inacat!!(162)
Raspunsuri - Pagina 10
misticgirl spune:
Fetelor, bebelusii vostri scot laptic pe nas? Al meu regurgiteaza mai mult pe nas decat pe gurita Am observat ca se intampla cand nu eructeaza si/sau cand se agita, se screme dupa ce a papat. Mi se face mila de el, saracutul. Nu zice nimic,doar respira adanc o data si gata... e curajos baiatul meu Dar eu sar ca arsa, il ridic, il intorc pe o parte, il sterg...offf
Apropos, voi ce remedii impotriva colicilor folositi? Stiu ca exista Flatulin-gel, eu nu l-am folosit, pt ca Nico era mare (stiu de el de la o prietena), dar acum am cautat pe net si nu l-am gasit in farmaciile online.
geniusamb spune:
Buna seara barlog!
Va mai amintiti de mine? V am citit aproape in fiecare zi insa nu m am incumetat sa scriu (mi se pare ca nu e prea interesant ce am de zis) ..
Noi suntem bine, Matei papa tzitzi si cand vad eu ca nu e laptik suficient mai completam cu 10-20 ml praf Hipp bio.. Insa incerc sa evit asta cat mai mult.. Cred ca am un stres cu laptele, ma tot gandesc ca nu e suficient (desi am luat bine in greutate- cam 300g/saptamana). Poate ca asta imi afecteaza productia.. Lichide beau cam 2l/zi, mai mult nu pot.. Sper sa fie bine pana la urma
Am invatat mult din ce ati scris voi in ultimele saptamani nu stiu ce m as fi facut fara forumul asta
Ai vostri cati kk fac /zi? Noi am scazut de la 6-7 in primele zsaptamani la 3-4 acum..
Piticul e minunat ! Pestisor ii spune mami ca are o gurita mica si in somn viseaza ca papa si face tot felul de mutrite Ne tinem capsorul bine de tot si mergem in vizite la bunici in fiecare week end
Am sa va rog sa ma puneti si pe mine in lista pt colacei fiindca tare ne place la baita si colacul va amplifica bucuria Trimit banii in contul lui Cris iar colacelele ajung la Ana_vio, corect? Iar noi le luam de la ea?
Profit ca tot e mesajul cat o zi de post sa felicit mamicile care deja isi tin puii in brate si sa le urez nastere usoara burticilor care urmeaza sa se intalneasca cu ursuletii lor
Va pupam cu drag
Ana, mami fericita de Matei
misticgirl spune:
Am mai pus niste poze pe picasa.
Genius, bebele meu a inceput sa faca kk mai rar decat in primele zile. Spre rusinea mea, nu stiu exact de cate ori face ... cam de 4-5 ori, depinde de zile. Dar oricum e mai rar si mai putin decat in primele zile de viata
DANA26 spune:
unde intru sa vad si eu pozele cu bebei? am inteles ca se intra cu ceva parola:(
stiu ca nu am fost alaturi de voi de la inceputul odiseei dar timpul nu mi-a permis abia dupa ce am intrat in prenatal mi-am facut timp ,nu am apucat sa citesc toate capitolele...doar ultimile 20 dar am trait alaturi de voi emotia aducerii pe lume acestor mici ingerasi chiar daca nu prea am scris si abia astept sa-mi vad si eu bebelina
de Antoniu -David 03/04/2003 35+ Sonia-Ioana
syl spune:
Dimitra, bine ai revenit. Poate ne povestesti depsre experienta asta cu cezariana. De ce a fost mai grea asta?
Geniusa, bine ai revenit si tu. Barlogul va asteapta fetelor
Fetelor am desfacut lucurrile mici de la Ati si vreau sa spun ca am recuperat de acolo destule hainute care i le pot da si lui bebe2. Bej, albe, portocalii. Oricum foarte multe sunt roz , m-am topit iar dupa ele, eu lui Ati i-am cumparat la haineeee in primele luni...mama mama
Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan
ana_vio87 spune:
geniusamb bine ai revenit... in principiu asa am hotarat: cine vrea are nr cont cris => vireaza banii => trimite PM cris ca a virat cu numele si eventual suma, nr, culoare colacei => joi 2 dec cris face comanda => imi trimite si mie lista cu cine a platit si trebuie sa primeasca colacei => cand ajung colaceii eu/iubitul/amandoi cu listuta in mana ne apucam de distribuit care personal, care prin posta, colaceii la mamici, burtici care au comandat, in functie de datele de la cris, sau de cum ne intelegem aici ca vrei sa vi trimit
pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 19 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
douradoudou spune:
beatrice eu alaptez oriunde suntem:pe strada..in masina..parc..rude..am o paturica cu mini gaurele si ma acopar cu ea si maysaa sta f bine acolo ..respira f bine pt ac patura aia e anti sufocare ..si suntem amandoua fericite ....la noi alaptatul este vazut ca ceva f normal
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
douradoudou spune:
noua ne-a dat doctorul bio-gaia pt digestie..gaze..colici..e un probiotic..natural..nu are nici un gust..se poate pune chiar si in lapte pt cele care nu alapteaza..daca exista la voi eu zic sa-l incercati
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou mamicile cu ursuleti de 3 sapt-1 luna.ai vostri si-au facut program cat de cat?? a mea maysaa mananca cand are chef.uneori la 3 ore..alta data la 1 ora..catoedata ma foloseste ca suzeta umana ..anyway eu ii dau cand cere..suntla dispozitia ei 24/24 ..nu plec nicaieri fara ea..nu o las sa planga nici 1 secunda..din pacate am racit nu stiu cum .ma simt terminata.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa |
Noi am facut azi 3 saptamani (de fapt implinim la 23:50) si inca nu si-a facut un program..tot asa, ba la 3 ore, ba la 1 ora. Eu incerc sa-i dau suzeta, nu-i place dar daca e satul se multumeste cu ea, o roade acolo de nervi probabil din cauza colicilor.