Gravidute prin FIV(65)
Raspunsuri - Pagina 8
Monas spune:
Buburuza: sa va traiasca, sa fie sanatoasa si voi la fel pe langa ea! Este asa de placut sa primim vesti bune si frumoase
21+
many_bani spune:
Buburuza felicitari, sa creasca sanatoasa , sa fie fericita si sa va lumineze viata. La multi ani ptr. ziua de nume a printesei tale. Te asteptam cu povestea nasterii.
Te steptam la scutece la Mamici de fivuleti
mami de Vlad (29.10.2009)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BuburuzaL Dragele mele, va anunt cu sufletul plin de dragoste si fericire ca pe 1 decembrie a venit pe lume ingerasul nostru sscump si drag, RAISA-NICOLE! Suntem bine amandoua doar ca suntem un pic mai micute si acum trebuie sa recuperam!O sa revin cu datlii... Va multumesc pentru sprijin...Conteaza enorm sa imparti experientele cu cineva care traieste aproximativ aceleasi situatii!! Numai bine tuturor gravidutelor si bebicilor si nastere usoara pentru cele care urmeaza! ------------------------------------ Cea mai fericita mamica! RAISA - NICOLE e minunea noastra!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!! |
sa ti traiasca floricica si sa va bucurati de ea
+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
alina06st spune:
Buburuza, felicitari si multa sanatate la amandoua!
Pisuc, e bine si sa profiti de zilele de prenatal. Iei bani mai multi decat daca mergi la serviciu, ceea ce iti creste si media ce se va calcula apoi pt indemnizatia pe care o iei pe timpul cic.
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Gabi_B spune:
Buburuza,
sa va bucurati de printesa toata viata, sa fie sanatoasa si norocoasa si fericita!!
Gabi+23
placenta previa centrala
brunadria spune:
buburuza draga mea, felicitari!!!
sa traiti fericite si sa fiti sanatoase!!
ce repede a trecut timpul, ma gandesc ca eram in cursa cu tine si daca era sa fiu gravi trebuia sa mi tin si eu puiutul in brate acum! dar sigur voi reusi si va voi da si eu aceasta veste minunata!
felicitari inca o data si numai bine
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristy1977 spune:
buna seara fete dragi,
revenim si noi dupa o absenta indelungata dar motivata cu vesti bune
vineri am fost la eco, bebelinii nostri au crescut, are fiecare cate 20mm, le bat inimioarele ca niste tobite, am vazut manutele, piciorusele, fetisoarele, a fost minunat, suntem tare fericiti pentru ca bebeii se dezvolta normal
din pacate lui mami nu ii este prea bine: din saptamana 6 am inceput sa am greturi si stari de voma 24 din 24, vomit de dimineata pana noaptea si nu pot dormi bine din acest motiv, iar intre reprizele de voma am cel mai amar gust din lume de care nu pot scapa orice as manca, am vorbit cu mai multe prietene si toate mi-au spus ca imi vor trece aceste stari cand vor misca bebelinii, adica pe la 4 luni, deci mai am vreo luna si 3 saptamani de rau... si acum cand va scriu ma simt de parca as avea un algocalmin sub limba... dar atunci cand vedem bebeii la eco parca nici o greutate prin care trecem nu mai conteaza
alinaoprea, felicitari pentru sarcina, ce veste minunata, sa-ti dea dumnezeu cea mai usoara sarcina din lume si bebeu sanatos
alina, eu zic sa nu te sperii, si la noi bebeii au iesit cu 3 zile mai micuti decat trebuie, dar medicul a zis ca nu-i problema
bianca, bine ai venit si sarcina usoara
gabi, pup si ai grija de tine
pisucmic, draga mea, ce frumos trebuie sa fie cand il simti pe bebic, abia asteptam si noi, ce bine ca iti iei concediu
many bani, draga mea, suntem bine, numai ca din cauza greturilor si a vomei nu mai pot sta la calculator si nici la televizor ca vomit instant, nici eu nu stiu de ce sunt atat de gretoasa, cum mai merg planurile de fiv?
monas, ce-ti mai fac bebicii?
pup toate fetele
and the miracle happened... 9 +
many_bani spune:
citat din mesajul lui cristy1977 buna seara fete dragi, revenim si noi dupa o absenta indelungata dar motivata cu vesti bune vineri am fost la eco, bebelinii nostri au crescut, are fiecare cate 20mm, le bat inimioarele ca niste tobite, am vazut manutele, piciorusele, fetisoarele, a fost minunat, suntem tare fericiti pentru ca bebeii se dezvolta normal din pacate lui mami nu ii este prea bine: din saptamana 6 am inceput sa am greturi si stari de voma 24 din 24, vomit de dimineata pana noaptea si nu pot dormi bine din acest motiv, iar intre reprizele de voma am cel mai amar gust din lume de care nu pot scapa orice as manca, am vorbit cu mai multe prietene si toate mi-au spus ca imi vor trece aceste stari cand vor misca bebelinii, adica pe la 4 luni, deci mai am vreo luna si 3 saptamani de rau... si acum cand va scriu ma simt de parca as avea un algocalmin sub limba... dar atunci cand vedem bebeii la eco parca nici o greutate prin care trecem nu mai conteaza alinaoprea, felicitari pentru sarcina, ce veste minunata, sa-ti dea dumnezeu cea mai usoara sarcina din lume si bebeu sanatos alina, eu zic sa nu te sperii, si la noi bebeii au iesit cu 3 zile mai micuti decat trebuie, dar medicul a zis ca nu-i problema bianca, bine ai venit si sarcina usoara gabi, pup si ai grija de tine pisucmic, draga mea, ce frumos trebuie sa fie cand il simti pe bebic, abia asteptam si noi, ce bine ca iti iei concediu many bani, draga mea, suntem bine, numai ca din cauza greturilor si a vomei nu mai pot sta la calculator si nici la televizor ca vomit instant, nici eu nu stiu de ce sunt atat de gretoasa, cum mai merg planurile de fiv? monas, ce-ti mai fac bebicii? pup toate fetele and the miracle happened... 9 + |
Te cred si eu am trecut prin ce treci tu. Cam din sapt. 5 asa rau imi era ca mergeam tinandu-ma de pereti. Dr. de la MNL (Gherasie) cand m-a vazut a zis sa fac perfuzii ca ma deshidratez, o saptamana am mers la ei si stateam cam 4 ore cu perfuzia, ceva B erau, si inca dar nu mai stiu exact. Nu m-au tinut greturile pana a miscat copilul ca ma duceam pe apa sambetei, dupa sapt. 12-13 am inceput sa ma simt mai bine, am mancat ca disperata ca s-a speriat dr. mea, am luat intr-o luna 4 kg.Hai ca mai ai putin si tu din primul trim. si cu voia Domnului scapi si de greturi si de riscurile acestui trim. care cica este cel mai periculos.
Felicitari ptr. miscaciosi
mami de Vlad (29.10.2009)
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui cristy1977 alinaoprea, felicitari pentru sarcina, ce veste minunata, sa-ti dea dumnezeu cea mai usoara sarcina din lume si bebeu sanatos and the miracle happened... 9 + |
Cristy multumesc din suflet, la fel si tie sarcina cat mai usoara si bebici sanatosi.
In legatura cu greturile sa stii ca si euu am experimentat prima zi cu greturi nasoale dar nu ma plang......cat mi-am dorit eu starile astea de gravi...suport orice numai bebe sa fie bine.
Pupici tuturor !
Alina 7+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
adria42 spune:
Buburuza, felicitari! Sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Gabi, sapt.23! Ma bucur cand vad ca se schimba cifrele la semnatura si ai mai castigat o sapt. de lupta!
Pisuc, nu te forta, cand vezi ca obosesti, stai acasa!