Gravidute prin FIV(65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

many bani, sa dea dumnezeu sa fie precum spui, eu incerc sa mananc mai mult cu forta chiar daca dupa vomit, si mie mi-a zis medicul ca daca ma simt slabita sa ma duc sa-mi faca perfuzii, dar sper sa nu fie nevoie, a trecut aproape 1 luna de rau... acum tocmai am vomitat si imi este greata si rau in continuare, dar daca bebeii sunt bine, trecem noi peste orice
alina, pup

and the miracle happened... 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

cristy1977: imi pare rau ca ai greturi si vome...imi amintesti de mine. exact asa eram si eu. din fericire au mai trecut, adica mai vomit cam la doua zile asa, insa fata de ce a fost...daca dr spune sa mergi sa-ti puan perfuzii, du-te cu incredre. Mie nu mi-a spus:(..si tare bine mi-ar fi prins, pt ca eu vomam si apa , ba vomam si daca nu mancam nimic in ziua respectiva..era ceva de la fiere..amar...
sa stii ca eu mult timp m-am hranit cu gutui, singurele pe care nu le-am vomat si-mi luau din rau. poate te ajuta si pe tine.
in schimb imi pare bine ca bebicii sunt bine
va pupacesc!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cristy, ma bucur ca bebicii sunt bine. Imi pare rau ca ai starile astea. Si eu am avut stari de greata, cam de pe la pranz pana la culcare, in schimb n-am vomitat. Poate ca pentru ca nici nu vomit de fel, nu stiu daca am vomitat de 5 ori in viata.

Pe mine m-au lasat starile astea pe la 11-12 saptamani. Rareori mai am acum, dar mult mai suportabile.

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buburuza, felicitari! Sa fiti sanatoase! Lasa ca face ea falcute pe care sa i le pupi nonstop!

35+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

buna, fetelor!
ce liniste-i pe aici...

ieri am iesit din casa, pt prima oara de la externarea din spital, fara sa am programare la dr! URAAA!!!
era un pic de soare, asa ca ne-am dus in parc, in IOR si m-am tolanit pe o banca
am stat vreo jumatate de ora, m-am uitat la lac, la copaci, la oamenii la plimbare prin parc, mamici cu carucioare...ma simteam ca un prizonier la plimbarea de voie
gagalice cred ca resimtea schimbarile de pozitie, ca am mers vreo 20-30 de metri de la masina la banca, si tot dadea din picioare! azi vad ca e obosit, doarme...

toate burticile
profitati si va plimbati, cica vine frigul...brrr
Gabi+23
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gabi, pe undeva pe langa bloc nu ai un parculet, o banca ceva? Eu cred totusi ca aerul ne face bine. Macar 10 minute acolo.

Am prins si perioada de toamna -iarna noi. Medicii spun ca e important pt femeile gravide sa stea 20 de minute la soare. Mai exact cica 20 de minute daca te vede soarele pe antebrate e super de ajuns pt noi. Soare hai ca se mai gaseste si iarna. Dar sa stau cu antebratele goale??? Si iata ca oricat am vrea, nu putem sa urmam indicatiile medicilor intru totul

Am mai auzit ca unii medici mai recomanda dupa luna a7-a Ca. Voua vi s-a spus ceva referitor la suplimente de Ca? Pe sapt viitoare repet si eu analizele. Sunt curioasa cum stau cu Fe si Ca.

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buburuza, saptamana asta a fost asa de plina ca nici nu mai stiu daca am apucat sa te felicit! Iti doresc sa aveti sanatate si fetita ta sa fie norocoasa cat cuprinde!

Gabi, am uitat sa te intreb, tu sper ca porti macar o parte din timp - ciorapi elastici medicinali? Fiindca stai atata la pat.

Cristy, vor trece ele si greturile si se va apropia fericirea de a avea bebicii in brate!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s23 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

pisucmic,
nu port, ca nu mi-a zis nimeni ca ar trebui. Mi-am pus problema de risc de TVP din cauza statului la pat + hipercoagulabilitatea din sarcina...dar dr Ples mi-a zis ca riscul e f mic pt ca fac miscari active in pat.
Presupun ca de-asta zici de ciorapi medicinali, nu?
Exista un tip special pt gravide? oricum, cred ca i-as purta lasati mai jos, sa nu m-apese pe burta. De care sa iau?

pana pe 28 decembrie, cand mi-am facut o programare la eco, n-am nici un motiv sa mai ies din casa...si sper nici sa nu apara nimic pana atunci!

Gabi+23
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna gravidutelor
BuburuzaL felicitari si sa fiti cu totii sanatosi, voiosi, mancaciosi si cu cat mai putine colici
Cristy1977 si cu prima sarcina ca si acum, vomitam doar seara, ultima runda fiind @ 10pm. Raurile s-au mai rarit dupa sapt 12. primele 3 sapt am mancat doar mere acre, iaurt fara grasime si lapte rece. Sper din tot sufletul sa iti fie mai bine curand. Sarcina usoara si la termen
Alina06st si mie mi s-a spus sa stau la soare macar 15 min pe zi. Stiu ca era iarna si chiar am intrebat cum sa fac asta si mi-au spus ca macar sa stau in fata geamului cand bate soarele cu antebratele, fata si decolteul descoperite. Radea sotul cand ma vedea dar ce nu facem noi ptr bebici.
Aici nu se da calciu. Si mie imi spusese mama sa iau dar mi-a spus medicul ca provoaca contractii si daca vreau numai decat sa astept pana trec de sapt 37.
Sapt aceasta mi-a fost foarte rau doar in 2 seri si am poftit verze murate. Am cumparat dar parca erau facute cu otet si nu i-au placut bebelui. Asa ca tre' sa mai rabdam vre-o 2 sapt pana ajunge pachetul din RO cu bunatati.

Weekend frumos

Petrecere 1 anisor

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 13+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Cristy, te simti mai bine, s-au mai calmat varsaturile?
Eu sunt mai norocoasa, nu am avut nici o varsatura pana acum, numai stari de greata.

Gabi, lasa ca o sa te plimbi tu cu bebita la primavara si o sa recuperezi perioada asta de stat la pat!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput