Gravidute prin FIV(65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Dragele mele, Sa ne aduca Mosul Nicolae bebei sanatosi, sa ducem sarcina cu bine si sa ne strangem cu bucurie puiul/puii in brate!
Pentru cele care sunt deja mamici, Mosul Nicolae cred ca deja a lasat ceva in papucei! Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna dimineata si la multi ani celor care isi serbeaza numele
Gabi B aoleo contractiile pai am stat cu contractii vre-o 14 ore acasa si 7 in spital pana am cerut epidulara. Nu ma asteptam la asa dureri, sincer.Mereu am spus ca vreau natural iar cand am cerut epidulara au inceput sa rada moasele de mine. Simteam ca raman fara aer si imi venea sa-mi lovesc sotul care incerca sa imi maseze spatele si umerii, cu bune intentii saracul dar io nu suportam sa ma atinga. Dupa epidulara a fost alta viata, sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat-o .
Alina ai mare dreptate, majoritatea gandesc la fel. Viata este foarte greu de suportat dupa ce stii ca mai aveai doar cateva minute pana sa-ti ti copilasul in brate dar ca in final nu a fost asa. Cred ca inebuneam daca se intampla asa ceva. Doamne fereste!
La mine nu s-au dilatat oasele bazinului cat ar fi fost necesar. Am ajuns la 9cm dilatare si desi mi-au dat o injectie ca sa grabeasca nasterea nu am ajuns la 10 cat e necesar ptr copil ca sa treaca. Bine ca s-a terminat totul cu bine.
Adria multumesc

O dupa-amiaza frumoasa va dorim

Petrecere 1 anisor

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 13+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gabi draga
da, merg la servici in continuare, am lasat-o un pic mai moale, dar de exemplu saptamana asta sunt singura cu jumatate de sectie. In schimb pe 20 decembrie intru in concediu 3 saptamani, abia astept!!!
Cred ca peste o saptamana ma duc sa vad pe unde mai e placenta, dar ma simt bine, n-am sangerari, dureri etc, iar bebele da niste shuturi in burtica de tot dragul
Tie cum iti merge, ce faci, cum iti ocupi timpul?

Bianca - bine ai venit!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s23 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

multumesc, pisuc si buburuza!
asa deci, si alti bebici sint mai lenesi!... E bine de stiut ca daca misca la 12 ore, e ok.
m-am mai linistit

am gasit pe un forum canadian de gravidute prin FIV ceva despre un monitor fetal pt acasa. uite aici:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270564382421

fetele dragi

Gabi+21
placenta previa centrala

P.S.: pisuc, eu stau prin Dristor, o sa fie gradinitele cam departe...dar asta nu impiedica mamele sa fie prietene

Buna Gabi! Am primit mesajul tau, dar, din pacate, nu mai ai activat PM si nu ti-am putut raspunde. Da-mi de veste cand il activezi ca sa nu deranjam fetele de aici cu o discutir off-topic.
Pupici!

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cristy pe unde esti, cum te simti?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dragi mamici si burtici, acesta este un mesaj pt fetele din Brasov..si nu numai..

Miercuri , 8 decembrie, ora 11:00 iesim in fata prefecturii din Brasov, pentru a ne cere drepturile noatre si ale copilasilor nostrii:
Cerem 85% cuantumul indemnizatiei si 2 ani CIC.

Va rugam sa ne fiti alaturi,

va asteptam!!

PS:VA ROG SA ANUNTATI SI PRIETENI, CUNOSCUTI, PARINTI PRIN PARC!!! ESTE IMPORTANT UN NUMAR CAT MAI MARE!! SE PARE CA NUMAI ASA NE VOM FACE AUZITI!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

fetelor, sper ca v-a adus Mosu cate ceva la fiecare!

adria

bianca, cred ca pot sa-mi imaginez cum o fi fost atatea ore cu contractii! pe mine cel mai tare m-a speriat faptul ca nu stiam cat o sa dureze si cat pot sa mai suport nivelul ala de durere... pana la urma au fost vreo 20 de minute doar, dar groaznice!

mie mi-e teama sa ma gandesc la un alt FIV, la cat trag de sarcina asta...ar fi al 4lea, n-am nici o garantie ca o sa mearga din nou si apoi, riscul de a fi din nou cu placenta din asta e destul de mare!
desi tot timpul mi-am dorit 2 . dar sa ma vad eu cu gagalice in brate si mai vad eu dup-aia!

pisucmic, ce bine ca te simti bine! si poti sa te misti, sa fii activa, ma bucur pt tine! si din ianuarie intri in vacanta sau lucrezi mai putin?...nu faci garzi, sper!
si eu savurez miscarile lui gagalice, mi-e asa de drag!

madalina, a butonat sotiorul meu pe aici si zice ca mi-a activat PM. nu stiam ca se dezactiveaza singura functia asta! daca nu reusesti sa trimiti PM, mailul meu este borcanici@gmail.com

Gabi+22
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gabi draga - din ianuarie lucrez iar, probabil pana in februarie inclusiv daca totul e OK. DPN e in jur de 4-11 aprilie.
Nu fac garzi de la FIV, ca doar nu era sa risc sarcina resuscitand de zor...
Si acum am vazut cu Dristor, dar intr-adevar asta n-are nicio importanta .
Ati ales numele?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s23 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

inca nu ne hotarasem ce nume ii dam, apoi, dupa ce m-am vazut internata, m-am speriat asa de rau, incat nici n-am mai discutat despre asta...

Gabi+22
de maine schimb saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Dragele mele, va anunt cu sufletul plin de dragoste si fericire ca pe 1 decembrie a venit pe lume ingerasul nostru sscump si drag, RAISA-NICOLE!
Suntem bine amandoua doar ca suntem un pic mai micute si acum trebuie sa recuperam!O sa revin cu datlii...
Va multumesc pentru sprijin...Conteaza enorm sa imparti experientele cu cineva care traieste aproximativ aceleasi situatii!!

Numai bine tuturor gravidutelor si bebicilor si nastere usoara pentru cele care urmeaza!

Mergi la inceput