Gravidute prin FIV(65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

buna dimineata, fetelor! hai la

adria, nu stiu daca se gaseste Crinone in Ro. Eu folosesc in continuare Arefam, m-am obisnuit cu el...

poate sa-mi descrie cineva cum sint contractiile Braxton-Hicks? ieri dimineata m-a durut abdomenul inferior, difuz, vreo 10-15 sec, in cateva randuri...m-am speriat si am facut scobutil intramuscular si au trecut. dar nu stiu daca astea sint...

Gabi+22
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Gabi, daca se repeta durerile, suna-ti medicul ginecolog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor mai primiti o graviduta?
Cu ajutorul lui Dumnezeu ma alatur din nou acestui subiect.
Prima data m-am alaturat voua in toamna lui 2008 fiind insarcinata in urma primului fiv din care a rezultat David, strengarul nostru drag nascut pe 17.02.2009.
Acum s-a mai infaptuit o minune si sunt din nou insarcinata, tot prin fiv. Ieri am avut eco de 12 sapt si bebe arata bine, spre usurarea noastra.
Datele pentru listuta sunt: FIV 2 la clinica Lister din Londra, ET 22.09 1 blastocit, DPN 10.06.11

A trecut mult timp de cand nu am mai trecut pe aici si nu recunosc nici un nume, insa voi recupera. Timpul meu se imparte intre copil, servici si casa si putin mai ramane ptr altceva.

si seara frumoasa

Petrecere 1 anisor

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 13+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bianca, bine ai revenit! Sanatate multa! Vad ca esti norocoasa, ai reusit doar cu un balsto transferat? Doar unul ati vrut voi, sau doar unul a fost ok? felicitari si numai bine!

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Multumesc Alina. Da a fost blastocit 4aa. Noi ne gandeam sa transferam doi dar in momentul transferului doctorita a spus ca blastocitii sunt de calitate super si avand pelvisul ingust imi recomanda doar unul avand sanse de 70% de a obtine sarcina.
Cu pelvisul are dreptate, de asta am si ajuns la cezariana cu primul copil. In timpul travaliului se pare ca oasele bazinului nu s-au deplasat destul iar David a ramas cu capul blocat. Au avut nevoie doctorii de 20 de min ca sa-l scoata, trageau de el de ma miscam si io pe masa, asa de rau isi prinsese capusorul pe canal. Alea 20 de min am preferat sa mor io decat sa se intample ceva cu el. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu s-a nascut sanatos, mancacios si cu doar 3 sapt de colici.
Acum nu stiu ce sa fac, as incerca tot natural dar nu pot sa nu ma gandesc la cele intamplate la prima nastere. Mai e mult pana atunci si tre' sa ma mai documentez. Aici imi dau sanse de 50% sa nasc natural. Dar mai e timp, sa vedem cum evolueaza sarcina.
la toate gravidutele.

Petrecere 1 anisor

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 13+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Bianca, FELICITARI!! si pt primul copilas si pt bebe din burtica.

in locul tau nu m-as risca sa nasc natural dupa tot ce-ai patit. Cezariana e mai sigura pt tine, pt ca uterul tau e cicatriceal, si la contractiile puternice de la nastere, pot fi probleme...stiu ca in Vest se insista mult pe nastere naturala (dar e si din cauza costurilor, ceea ce nu e corect fata de pacient!).

Eu n-am nascut niciodata, dar am avut niste contractii puternice la un avort spontan la inceputul anului...si au fost cele mai mari dureri pe care le-am simtit in viata mea!

te pup si SARCINA USOARA!
Gabi+22
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Gabi , si mie marti la control mi-a spus dr ca am placenta "mai jos inserata", dar totusi a zis ca intr-un capat atinge fundul uterului, deci nu e cazul sa ne facem probleme. Si mi-a mai zis ca pana la 28 de sapt se mai poate corecta totusi (in cazul meu). Oricum voi face cezariana.
Bianca, prin ce ai trecut tu... . M-ai impresionat cand ai scris ca preferai sa mori tu dar sa fie copilul bine. Exact asa as fi simtit si eu, si probabil majoritatea fetelor de aici. Eu am avut o mica problema la embriotransfer, in sensul ca dr. a trecut mai greu de col (am o portiune unde e foarte stramt si dur). A durat vreo 10 minute, poate mai mult, a schimbat ustensilele, nici nu am mai realizat cat timp trece. Stateam acolo cracita pe masa si spuneam tatal nostru in gand. Am transferat 2 balsto, si s-a prins unul. N-am stiut de teoria asta cu pelvisul ingust. E bine de retinut pt ca si eu sunt mica de tot in bazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bianca, felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput

ce mai fac gravidutele noastre? ce liniste-i pe-aici!
presupun ca savurati dulciurile pe care le-ati gasit in ghetute de dimineata, de la Mos Nicolae!
hai la

pisucmic, ce mai faci? pana la urma te mai duci la servici?

adria

fetelor, incepe luna cadourilor! daca am fost cuminti si crestem bebele (bebeii) din burtica, eu cred ca o sa primim cate ceva

Gabi+22
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Buna fetelor!
La multi ani celor care va sarbatoriti sau aveti sarbatoriti in familie!
Eu anul asta petrec sarbatorile fara sot , dar cu bebe in burtica nu ma simt chiar asa singura. Tati vine in tara abia in iunie, dar o sa recuperam noi atunci...

Sper insa ca la voi a venit Mosul si ca veti petrece o zi frumoasa alaturi de cei dragi!
Puup

Mergi la inceput