Gravidute prin FIV(65)
Raspunsuri - Pagina 5
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Catalina, poti sa-mi spui te rog din a cata sapt. ai inceput sa reduci doza de progesteron? Ai scos utrogestanul si ai ramas pe crinone pana la sfarsitul sarcinii? Multumesc! |
adria - in s 12-13 am scos utrogestanul si am ramas cu crinone. In mod normal ar fi tb sa scot si crinone in s 15 dar nu am vrut asa ca , am luat pana in s35 (cu acceptul medicului).
ALINAOPREA spune:
Buna fetelor,
vreau sa va intreb si eu ceva:voi ati facut in timpul sarcinii papanicolau,culturi din col... etc?
Caci eu am o lista cu analize de facut,printre care si acestea, si mi-e f frica sa mi se umble pe acolo ,avand in vedere ca dupa pierderea de sarcina din trim II mi s-a pus diagnostic de incontinenta cervicala.
Va pup si va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi !
Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
Monas spune:
ALINAOPREA: eu am facut culturi col , papanicolau nu pt ca-l facusem cu putin timp inainte de FIV. Stai linsitita pt ca asistenta umbla cu grija cand recolteaza. pe mine mereu ma intrebau inainte de recolatare daca sunt insarcinata. Daca cumva nu te intreaba , sa-i spui tu. Si o sa mai fac culturi mai mutl ca sigur si mai tarziu.
Nu te nelinisti.
20+
alina06st spune:
Buna fetele, nici eu nu am facut culturi de col si alte chestii de genul asta. Le-am facut oricum inainte de fiv, le-am tratat atunci pe toate care au iesit aiurea, asa ca in sarcina n-am facut. Si nici medicul nu mi-a dat pt ca oricum am stabilit ca nasc prin cezariana.
Vreau sa va intreb daca voi luati multivitamine si ce luati. Eu am inceput sa iau cam de cand am intrat in luna a 5-a, adica de vreo 2 saptamani parca. Chestia e ca am fost ieri la o ecografie la 19 sapt si 4 zile si mie mi se pare ca bebe e cam mic: 247 gr. I-am spus si dr, dar el a zis ca e bine. Acasa bineinteles ca m-am apucat sa citesc pe net si am gasit ca la 20 de sapt bebe ar trebui sa aiba cam 300 de gr. Incerc sa nu ma stresez, dar tot stau pe ganduri. Eu nu prea am mancat lactate, ca nu le suport, dar m-am hotarat de azi beau cate 2 cani de lapte pe zi. Iau si vitaminele alea (pregvit) si omega 3 si magne b6.
Voi ce luati?
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mirela2 spune:
ali baga vitamine
eu i au omega o zi da o zi ba
magneb6
fier
si tre sa mai cumpar centrum materna
+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
pisucmic spune:
Alina, eu iau Elevit si in plus MagneB6. Si mananc fructe, legume, lactate multe.
De aici http://www.baby2see.com/medical/charts.html reiese ca pentru saptamana 19 esti OK (eu cred ca se pun numai saptamanile implinite.
Pupici
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas
alina06st spune:
Multumesc mirela, pisuc
O sa continui cu vitaminele. Fructe si legume mananc si eu foarte multe. Doar cu lactatele am avut o problema, dar mi-am bagat mintile in cap . Multumesc pisuc pt site, l-am salvat si eu. Intr-adevar, daca se numara saptamanile implinite, as cam fi in grafic, cat de cat...
Monas spune:
alina06st: si eu la eco de 19 s si o doua zile aveam tot cam doua sute si ceva de grame per bibic. nu mai stiu exact, tre sa ma uit acasa pe documente. eu iau elevit ca vitamine. mai iau aspenter si inca cave pt ficat ca nu am iesit prea bien la analize.
nu te stresa, daca dr a zis ca e bine .
20+
alina06st spune:
Monas . Incerc sa nu ma stresez. Mi-ar fi placut mie sa fie mai maricel... dar important e ca e totusi in grafic. De fapt eu aveam ieri 19 sapt si 4 zile, iar calculatorul doctorului a aratat greutatea si varsta: 19 sapt si 3 zile. Dar eu tot a trebuit sa ma panichez din ceva, nu? Macar m-am apucat sa beau lapte. Asta nu-i rau.
adria42 spune:
Catalina, multumesc! Mai am Crinone pana la 12 sapt si ma gandeam sa-mi fac rost din timp. Nu stiti, se gaseste in Romania?
Pupici la toate burtcile si mamicile fericite!