Gravidute prin FIV(65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Gabi, pai cred ca si la Herghelegiu, daca vei merge, nu o sa-ti vada hematomul! La mine nu a mai vazut nimeni niciun hematom...

Am o nelamurire: analiza pt streptococul beta hemolitic in ce sapt se face? E tarziu in sapt 36?
Pana la urma daca iese pozitiva imi mai da acum anitibiotic, sau ii vor prescrie bebelinei?
Mie nu imi vine sa mai fac nicio analiza, dar medicul mi-a zis ca e musai!

34+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Tamy eu am facut analiza fix la 36 de saptamani. Azi merg la control, si o sa aflu si rezultatul...Cu tratamentul nu stiu cum e...Dupa parerea mea, mai bine o faci...N-ai nimic de pierdut!

Numai bine!

------------------------------------
Cea mai fericita 36+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

LA MULTI ANI celor care ii serbeaza azi ziua de nume.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

toate fetele dragi si multumesc de incurajari!

azi mai am un drum de facut, la dentist si apoi gata!! sper sa nu mai am nici un motiv sa ies din casa pana in ianuarie...cand o sa ma internez preventiv, pana la nastere!

asa ca o sa fiu aici, prezenta pe forum, cu voi, de sarbatori!

Tamy, cred ca tratarea infectiei cu streptococ e importanta mai ales daca o sa nasti natural. Eu as trata-o oricum, in locul tau, chiar daca planuiesti cezariana. Eu am avut inainte de al 2lea FIV si a trecut destul de greu, cu Augmentin, pana la urma.

melisa, ce bucurie ca l-ai auzit pe gagalice!!! sa vezi ce o sa te bucuri cand incepe sa miste!

fetelor, am niste dureri de cap cam la 3 zile, care se amelioreaza, dar nu trec complet la paracetamol. ce sa mai fac, ce sa mai iau?
dr mea a zis sa-mi iau TA in fiecare zi, nu cred ca e de la asta, ca am 10 cu 6 dimineata...

Gabi+21
placenta previa centrala
azi mai optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

tamarylis, si eu am sterptococul asta. l-am tratat de cateva ori, mi-a disparut insa apoi a reaparut. am inteles ca e f improtant sa-l tratam inainte de nastere cu putin timp. el se ia la bebic daca nastem natural, si mai greu daca nastem prin cezariana. deasemenea am citit ca se da bebicului imediat dupa nastere tratament cu antibiotic : uite citeste aici mai detaliat: http://www.reclamamascataatentie/bebelusi/sanatate/Infectia-cu-streptococ-de-grup-B-la-nou-nascuti-a3069.html

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

scuze, Tamy, acum am citit din urma ca tu urmeaza sa-ti faci analiza...cine stie, poate nu ai streptococul asta! mai bine sa verifici, ca sa stai linistita.

rectific, de azi, Gabi+22
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Multumesc pt raspunsuri.
Cred ca o sa fac si analiza asta pana la urma. Ar fi cam ultima din perioada asta

34+

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor am si eu o intrebare
despre ce secretii sau culturi de col e vb
adik ce tre sa fac si daca e obligatoriu???????

am sunat la clinica si m a terminat aia cu ce preturi mi a spus

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari burtici si mamici!
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele sf Andrei!!!!!

tin sa va spun ca si eu am acest nenorocit de streptococ b de care scapaesm inainte de fiv si pe care l-am gasit iar in secretii.
dr. mea mi-a dat zinat de 500 1\12 ore si sper din tot sufletul sa scap de el.
tamarlys,iti doresc multa multa bafta la analize.
toate burtcutele!!!!

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Gabi, pai cred ca si la Herghelegiu, daca vei merge, nu o sa-ti vada hematomul! La mine nu a mai vazut nimeni niciun hematom...

Am o nelamurire: analiza pt streptococul beta hemolitic in ce sapt se face? E tarziu in sapt 36?
Pana la urma daca iese pozitiva imi mai da acum anitibiotic, sau ii vor prescrie bebelinei?
Mie nu imi vine sa mai fac nicio analiza, dar medicul mi-a zis ca e musai!

34+

Tamy eu am facut analiza fix la 36 de saptamani. Azi merg la control, si o sa aflu si rezultatul...Cu tratamentul nu stiu cum e...Dupa parerea mea, mai bine o faci...N-ai nimic de pierdut!

Numai bine!

------------------------------------
Cea mai fericita 36+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mie mi l-au facut la 36SA, a iesit pozitiv dar nu mi-au dat tratament, au zis ca dau tratament doar in cazul nasterilor vaginale.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu am refuzat iar medicul nu a insistat. Mi-a spus ca este oricum importanta numai la nasterile naturale pt a se administra o perfuzie cu antibiotic in timpul nasterii. Nu se da tratament inainte.

Mergi la inceput