Gravidute prin FIV(65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gabi draga, ai fost la dr Herghelegiu?
Unde mergi la second oppinion?
Iti tin pumnii strans de tot!
Te pot ajuta cu ceva? (despre subiect sunt sigura ca stii mai bine ca mine deja!)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Gabi, of!!!! La cine ai fost si la cine vei merge azi?
Tot ce iti pot sugera e sa nu lasi sa treaca mult timp pana iei decizia de a face rmn si amnio! RMN oare se face la noi in tara?

Fetelor, eu il simt pe dr meu ca e cam sucit cu cezariana . O sa merg sapt viitoare - m-a chemat cu bagaj cu tot si mai vb atunci. Dati-mi si mie idei/argumente....ce sa-i zic sa-l conving? Eu nu sunt pregatita pt nastere naturala(psihic vorbind).

37+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

off mai Gabi, s o fi inselat acela

ali inca n am facut injectiile, duminica le fac

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Gabi draga, ai fost la dr Herghelegiu?
Unde mergi la second oppinion?
Iti tin pumnii strans de tot!
Te pot ajuta cu ceva? (despre subiect sunt sigura ca stii mai bine ca mine deja!)

Pisuc Mic

astazi merg la dr Herghelegiu, dar eco de ieri a fost la dr Raluca Uzum, care vede bine de obicei. Dar acum asa sper ca s-a inselat!...
e la limita ventriculomegalia, bineinteles ca am citit. am dormit 2 ore azi noapte...
poate fi ceva benign, care sa ramana la fel (circa 40% din cazuri), sa regreseze(40%) sau sa progreseze(20%). Factori de prognostic prost: cresterea in dimensiuni si anomalii asociate, unele care se pot rata la eco, de aia recomanda RMN.
Si amnio pt cariotip! OF
si analize pt toxoplasma, citomegalovirus, parvovirus si rubeola (le-am facut deja in sapt 12, fara parvovirus, nu stiu daca sa le repet...)

mult ne mai incearca DD inainte sa ne dea ceea ce ne dorim!
Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Buna fetelor!
GabiB, am vazut postarea ta...Vreau sa-ti scriu sa te mai linistesc si sa te incurajez...Incearca, pe cat posibil, sa ramai calma si sa nu te mai gandesti la asta....
Si eu am avut o situatie similara cu a ta si pana la urma totul a fost ok...Dr. a vazut la baietelul meu, in sapt 30 de sarcina, ca unul din ventriculii laterali era de 9mm; asa cum zici si tu, mi-a spus ca trebuie sa urmarim...Eu am venit acasa si am rasfoit netul sa citesc despre aceasta problema...Mi-am facut o mie de probleme si ganduri...La ecografia de 34 de sapt, ajunsese la 10mm...Am sperat ca ventriculul se va micsora si,din contra, crescuse...Am intrat intr-o stare de stress si nervozitate si in 3 zile am nascut...Si acum cred ca din cauza stresului...Cand am nascut si am vazut caputul copilului m-am linistit, arata normal. La 1 luna de la nastere am fost la o eco de cap pt confirmare si, intr-adevar, lichidul se drenase odata cu nasterea si ventriculii aveau dimensiuni normale (nu mai stiu, ceva sub 6 mm)
Asa ca, incearca sa ramai calma si totul va fi ok...Nu sinteti nici macar la limita de 10mm iar unii considera 12mm ca fiind limita...
Iti tin pumnii si sint convinsa ca va fi ok...Te pup

zapp de Ana Lidia si Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gabi draga
iti tin pumnii stransi! Vorbeste si cu dr Herghelegiu, sunt sigura ca e un om cu experienta.
Sincera sa fiu, ma gandesc ca daca as avea astfel de dileme, as vrea sa fac o vizita in strainatate, fiindca sunt centre ultra-destepte (gen Fetomed unde a fost Balanta). Dar sper sa nu fie nevoie.
Daca vrei, vorbim pe PM.
Te imbratisez

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Gabi sper din toata inima sa se fi inselat drdar au mai fost cazuri si bebeii au fost super ok..oricum pt linistea ta mai mergi la un mediciti doresc multa bafta

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Vreau sa iti mai zic ceva, Gabi...Si eu sper ca dr sa se fi inselat in cazul tau, dar eu ti-am scris pt situatia in care masuratoarea a fost buna...Din cate stiu eu RMN nu te pune nimeni sa faci pana cand ventriculii nu depasesc limita...Tu esti in limite!! Eu nu mi-am repetat analizele de toxoplasmoza,etc dar poate e bine sa le refaci pt linistea ta...
Sa fii cuminte si totul va fi ok!

zapp de Ana Lidia si Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gabi, te astept cu vesti bune

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

dragelor, vesti bune!
dr Herghelegiu a vazut ventriculii mai mici, unul de 8,7 mm si celalalt de 8,2 mm!!! cat de mult conteaza 1 mm si ce de probleme mi-am facut! pana la limita superioara de 10 mai e...
M-a bagat peste programarile pe care le avea si nu s-a uitat decat la asta, si bebe se misca intruna...
dupa care l-am intrebat de RMN fetal si s-a uitat la mine ca la o nebuna si a dat din umeri...dupa care a zis "ne vedem in februarie"!!!

ce sa mai, am rasuflat usurata! Ma interesasem si de RMN fetal, unde se face in Bucuresti, cat costa, care-i cel mai bine cotat dr!!!!dar acum, din fericire, nu mai exista motiv obiectiv!

multumesc de incurajari! sinteti niste scumpe!
mai am o eco la dr Pop in sapt 29, si nu cred ca mai ies din casa pana atunci!!!

pisucmic, si eu m-am gandit la varianta Viena, dar din cauza placentei, sint tare greu mobilizabila, riscurile sint prea mari.
zapp, multumesc ca mi-ai spus experienta ta cu happy-end

Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput