Gravidute prin FIV(65)
Raspunsuri - Pagina 14
pisucmic spune:
Mai fetelor, dar ce v-a apucat cu maturarea plamanilor, ce-ar fi sa stati voi cumintele si veti naste fix la timp?
Nu va mai stresati atata!
Va pup
(fericita posesoare a unei vacante de 3 saptamani)
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas
alina06st spune:
Ca bine zici! Dar te pui cu gravidutele? Recunosc: paranoia e numele meu de scena
Mirela, pai asta e: trebuie sa te misti "in reluare". Sa se faca bebicii mari!
Tamy, si tu mai asa de putin... bafta!
in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Gabi_B spune:
pisucmic, stresul pe mine cat casa!
m-am apucat si le-am scris si la austrieci ce si cum si mi-au raspuns simplu:
You will soon (from the 24. week of pregnancy) need the induction of lung maturation with cortisone, and maybe tocolytics during that time. But I'm sure, that your gynaecologist knows everything about that.
Adica nimic nou, doar ce aflasem deja, doar o confirmare. In sfarsit, dr mea mi-a zis ca, daca ma simt bine, sa nu-mi fac injectii cu cortizon pana in sapt 28. Deocamdata fac rost de Celestone si inainte sa ma injectez, o mai sun o data, pt ca studiile arata ca efectul maxim apare in cele 7 zile dupa administrare. Desi nu prea inteleg, odata ce ai ajutat plamanii piticului sa se matureze, efectul asta se pierde? nu e clar in ce am citit...
intre timp am dormit fara sosete, si acuma ma doare in gat si mi-e frig si ii dau cu ceaiuri...ooooffff
toate gravidutele
Gabi+24
placenta previa centrala
pisucmic spune:
Gabi draga, inteleg ca stresul asta e legat tot de placenta praevia, nu?
Sa-ti mearga bine, sper de fapt sa nu ai nevoie de nimic!
Pupici
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas
Gabi_B spune:
Buna dimineata!
ce liniste-i pe-aici!!faceti pregatiri de Craciun, gravidutelor, invartiti sarmalute si faceti piftii??
hai la
Gabi+25de azi
placenta previa centrala
PS: azi ma duc la eco!!!
adria42 spune:
Gabi, e primul an cand sunt asa de puturoasa...
Si eu merg azi la eco!
Pupici la toate gravidutele si tinem pumnii in curand pt Mirela si Tamarillys!
pisucmic spune:
Succes la eco, Gabi si Adriana!
Asteptam vesti!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas
mirela2 spune:
si eu lenevesc
casc gura la un serial cu nush ce monstri (supernatueal)
fetelor ce anestezie se face la gravidele pe clexane????
+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
alina06st spune:
Mirela, eu habar n-am. Dar la urmatoarea intalnire cu medicul meu (teoretic la 28 de sapt) o sa vb si eu despre anestezia de la cezariana. EU am facut o operatie de hernie la care mi-au facut anestezie din aceea in coloana. Mi-a fost ingrozitor de rau dupa ea. Am crezut ca mor. Si eu si ai mei care se invarteau pe acolo. Frisoane, varsaturi (si nu puteam sa vomit, ca eu nu vomit)... oribil. Asa ca as vrea sa ma asigur ca nu mai trec prin asa ceva.
Mirela, ai facut injectiile?
in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Gabi_B spune:
fetelor, am venit de la eco si sint tare necajita! a vazut la bebe asimetrie ventriculara la capsor - ventriculomegalie dreapta cu grosime de 9,6 mm
a zis ca nu e hidrocefalie, dar tb urmarit...maine ma duc la inca o eco, a 2a opinie
in rest, toate la fel, placenta tot acolo, fibromul mai mare, colul inchis...
am citit bineinteles ce si cum, si se recomanda - urmarire eco, amniocenteza (de care tot mi-e frica sa fac) pt cariotip fetal si RMN fetal.
a mai trecut cineva prin situatia asta? sfaturi, info?
Gabi+25
placenta previa centrala