Gravidute prin FIV(65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Bravo, Gabi!Ma bucur pt voi!

37+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gabi, felicitari! Aveam eu un feeling ca va fi bine

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Gabifelicitari pt vestile minunate..ai vazut ca a fost ok?

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gabi, cat mai bucur!!!
De-acum, relax, si enter the Christmas mood

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

gata cu stresul! vin sarbatorile!

toate fetele
Sarbatori fericite!

Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva, si sper sa nu vi se para prosteasca intrebarea.
Eu mi-am dat seama ca sunt gravi din cauza sanilor tensionati, ei m-au facut sa-mi cumpar testul de sarcina.....ca CM era f neregulat
Si au fost asa tensionati si durerosi pana ieri, azi de cand m-am trezit parca sunt moi...si marca nici pofta de mancare nu mai am.
Oare e normal?
Sunt f stresata, ca nu ma pot bucura in liniste de sarcina asta asteptata 9 ani si ceva din cauza frici ...de a nu se intampla ceva rau.
Va rog spuneti-mi cum e la voi ?
A...si inca ceva la inceput am luat 3 utrogestan pe zi, la 8 sapt am avut niste intepaturi in zona colului si medicul mi-a spus sa maresc daza la 6 pe zi si la 9 sapt cand am fost la eco mi-a spus ca putem reduce din nou la 3.
Eu as vrea sa continui cu 6/zi...credeti ca e ok?
Sarbatori fericite si linistite tuturor si scuza ca dau buzna asa.
Pupici tuturor !

Alina 9+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Alina, stai linistita, caci asta nu inseamna ca sarcina nu merge bine....
Si mie mi-a disparut durerea de sani-cred ca pe la 7saptamani si nici pofta de mancare nu am avut la inceput. Pofta de mancare a venit mai tarziu (pe la 7 luni mancam cartofi prajiti la micul dejun, si nici acum nu pot sa spun ca m-am potolit).
Eu parca am luat 6 utro/zi pana in sapt 14, cand am inceput sa reduc doza. Un lucru e cert - rau nu iti face!

37+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Alina, ia linistita progesteron 600mg/zi pana in sapt 12 - adica 6 utrogestan de 100mg/ovul. Apoi poti sa reduci treptat, in cateva zile pana la 0, daca nu-s probleme.
cat despre sanii nedurerosi...lucrurile sint atat de variabile si de la o zi la alta...poate sa fie si de la variatia dozei de progesteron...
iar cu pofta de mancare, iarasi e ceva tare relativ. greturi n-ai?
Cel mai sigur lucru ca sa stai linistita este sa faci un eco! betaHCG n-are ce sa mai arate la 9 sapt de sarcina, decat daca il iei in dinamica, adica mai multe zile la rand.

Sarcina usoara!
Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Alina, fetele ti-au raspuns exact. Si eu am luat utrogestan 6 pe zi pana pe la 14 sapt, apoi le-am scazut treptat si am ajuns pana pe la 18 sapt. Rau nu face, din contra. In plus, eu luam 6 pe zi cand am avur o hemoragie prin sapt 10. Atunci, pt vreo 3 zile am luat 7 pe zi.
Bafta!

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt. raspunsurile promte.
Tamaryllis bafta multa la marea intalnire care e f aproape.
Gabi_B m-am bucurat tare mult cand am aflat vestea buna de la a doua eco. Sa-ti dea Domnul bebe sanatos si la termen.
Eu dupa ce am pierdut sarcina (obtinuta prin FIV )la 19 sapt, mi-au spus ca bebe avea parietoschizis si hidrocefalie.
Simt ca voi ma intelegeti mult mai bine decat fetele de la odiseea mea, care au obtinut sarcinile pe cale naturala.
Eu ma chinui de 9 ani sa am un bebe si sunt cam paranoica, la fel ca multe dintre voi mi-as dori un ecograf personal, si urmaresc zilnic simptomele, stau numai cu ochii in chiloti etc..
alina06st sarcina usoara in continuare.
Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite si linistite !

Alina 9+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput