Reclama periculoasa
Raspunsuri - Pagina 2
moniboni spune:
Nu, nu esti
, si mie imi place. Ideea este alta.
Pe mine chiar m-a speriat fii-mea.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Eu sunt daca zic ca imi place reclama? De fapt nu stiu daca imi place reclama, dar imi plac imaginile cu copilasul si melodia de pe fundal.Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
moniboni spune:
10xs, le scriu chiar acum
Dar nu cred ca rezolv ceva. Nu stiu cine poate sa retraga reclama. oricum, fara cei de la CNA nu se rezolva nimic. Clientul a bagat o groaza de bani in campanie.
N-am primit inca niciun raspuns de la CNA. Poate n-ar fi rau sa reclame mai multa lume.
Eu aici am scris:
http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html
| citat din mesajul lui CorinaDani moni, am gasit eu Papaya Advertising Adresa: Sperantei nr. 32, sector 2, Bucuresti www.papaya.ro office@papaya.ro Tel: (+4021) 230 90 30 Fax: (+4021) 230 95 30 Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
LAlexandra spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte...
Dar de reclama la Tnuva Cottage (sau cum i-o zice), in care si mama si copilul scapa branzica pe mouse-pad parca, respectiv pe caietul de scoala, si apoi iau cu mana si mananca cu pofta
. Asta ce-o mai fi
.
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
CorinaDani spune:
si pe mine m-a speriat, pentru ca imaginile seamana destul de mult cu cele de la noi din casa (culoare parchet, model calorifer, dimensiune geam), un copil istet, curios si cu simtul observatiei poate face imediat legatura si poate incerca sa imite cele vazute...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
CorinaDani spune:
reclame aiurea sunt destule...cum ar fi cele de la cremele de ciocolata, din care deduci ca e bine sa papi asa ceva pe paine, pe post de mic dejun...bine ca la cea de la finetti l-au scos pe bebelusul care saliva vanzadu-si parintii, fratele si sora cum savureaza acea crema...
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui CorinaDani si pe mine m-a speriat, pentru ca imaginile seamana destul de mult cu cele de la noi din casa (culoare parchet, model calorifer, dimensiune geam), un copil istet, curios si cu simtul observatiei poate face imediat legatura si poate incerca sa imite cele vazute... |
Poti initia o petitie pentru schimbarea parchetului si caloriferului din reclama.
CorinaDani spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Poti initia o petitie pentru schimbarea parchetului si caloriferului din reclama. |
arleena spune:
reclama nu e tocmai inspirata...parera mea ca daca in cadru era si un adult care sa tina copilul era ok....dar asa un copil singur, lasat nesupravegheat nici din punctul meu de vedere nu e ok.....
si eu am facut mai demult reclamatie la CNA pt reclama cu tipul cu capul taiat de la pufuletii giusto si i-au obligat sa o difuzeze dupa ore 23.
eu zic ca parintii care vad posibile pericole in ce va la tv trebuie sa anunte CNA-ul....daca explicatia e plauzibila sunt ferm convinsa ca iau masuri....
au fosrmular de completat online cu privire la sesizare...
mai apare la tv reclama acuma??? eu sincer nu mai am timp de tv.....ca as trimite si eu sesizarea.....
Roxxy80 spune:
Asta ma intrebam si eu. ce cauta un copil de 2 ani jumate sa se uite la reclame?
[/quote]
Problema nu-i nici in reclama, nici la CNA. Problema este la voi acasa: de ce fetita ta de 2 ani si jumatate se uita la televizor?!?
[/quote]
mianda spune:
Pentru petitia cu schimbat parchetul si caloriferul din reclama semnez si eu! Dar eu vreau sa fie ca al meu din camera...pate-mi vine sa ma arunc pe fereastra si scap de toate...