Reclama periculoasa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Imi cer scuze ca fetita mea se mai uita din cand in cand la tv la ore perfect rezonabile. Ea nu urmareste programele, pur si simplu se juca prin sufragerie, iar eu ma uitam la stiri. Asta e, recunosc: ma mai uit, din cand in cand, la stiri.

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui moniboni
Vazand-o, fetita mea de 2 ani jumate isi doreste foarte tare sa se urce si ea la geam.

Problema nu-i nici in reclama, nici la CNA. Problema este la voi acasa: de ce fetita ta de 2 ani si jumatate se uita la televizor?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui moniboni
Ea nu urmareste programele, pur si simplu se juca prin sufragerie, iar eu ma uitam la stiri. Asta e, recunosc: ma mai uit, din cand in cand, la stiri.

Dubla greseala.
Prima: stiri la tv. Solutie: daca tot ai net citeste-le de-acolo. Este mai simplu sa iei imediat stirea decat sa astepti sa se termine reclama pana vine.
A doua: antene si realitatea sau proteve si beunutv . Reclamele sunt mai putin daunatoare decat "stirile" lor. Solutie: daca tot vrei stiri la tv treci pe TVR. Ai stiri fara reclame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andromeda201 spune:

pentru a intelege sensul intrebarii tale, ne poti spune ce varsta au copiii tai si cum reusesti ca ei sa vada la tv doar ce doresti tu? mai ales daca ai o singura camera si un sot care vine de la munca cu chef de tanjeala si tv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andromeda201 spune:

imi cer scuze, intrebarea mea era pt "capcaunul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andromeda201

pentru a intelege sensul intrebarii tale, ne poti spune ce varsta au copiii tai si cum reusesti ca ei sa vada la tv doar ce doresti tu? mai ales daca ai o singura camera si un sot care vine de la munca cu chef de tanjeala si tv?

hainute faine si ieftine de vanzare

Da, da!! Si eu vreau sa stiu cum e sotul lui capcaunul cand vine de la munca.

Glume de vineri dupa-amiaza ....

Ca sa fii sigur ca se uita la tv numai la ce vrei tu, nu deschizi tv-ul sau il deschizi numai pe canalul/ programul care e de uitat pt copii. Daca ai o singura camera si sotul uitator la tv, convingi sotul de ideia ca Tv-ul e caca si il atragi in joc cu cel /cei mici. ... sau schimbi sotul

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
... sau schimbi sotul

numai daca are telecomanda universala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
... sau schimbi sotul

numai daca are telecomanda universala

Vreau si eu telecomanda universala pt soti :))

Acuma, trecand la subiect, sotul meu nu se mai uita la stiri, nu numai din cauza copiilor, dar sunt pur si simplu insuportabile. Citeste pe net, unde poate selecta ce-l intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani
si pe mine m-a speriat, pentru ca imaginile seamana destul de mult cu cele de la noi din casa (culoare parchet, model calorifer, dimensiune geam)

ai si vreo lada (sau ce-o fi chestia aia visinie, ca n-am reusit sa-mi dau seama) asezata strategic sub geam intr-o casa child-proof pentru a facilita ascensiunea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am vazut si eu reclama si nu mi se pare periculoasa. Daca este geamul inchis, in siguranta, nu vad care este problema.
Copii nu mai au voie sa se uite pe geam deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tara arde si baba se piaptana

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput