Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
donna79 spune:
Fetele, cine povestea ca nu stiu ce medicament ajuta la eliminarea mai usoara a gazelor din burtica?? M-a capiat Tudor azi, a plans la fiecare partz in parte si au fost asa multeee... nu mai pot de mila lui. A... punctul meu de vedere... alimentatia mamei influenteaza starea copilului... am mancat putina salata de vinete si acu' ma ustura stomacul si bebele e necajit
Inca o intrebare pt mamele de baieti... oi fi eu cu desavarsire ignoranta... e musai sa asezam putulica in sus cand punem pampersul??? daca da, de ce?
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
histamina spune:
infacol e ff bun pt gaze eliminate fara durere.
auzisem si eu de chetia asta,dar dr nu mi-a spus nimic.eu nu i-o asez asa.voi mai intreba.
mami fericita de Sebastian, 4.08.2010
pogonici1977 spune:
o histamina...cum sa ma supar ca ai spus..doar nui o rusine...eu spun la toata lumea..ca sunt fericita si bucuroasa......
nu avem cv de multumire...lui DD.....lumea nea zis cai o dulce si o frumusica
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
Mari-Mariuk spune:
Donna, cine ti-a spus sa asezi asa? pai tot pishu se duce in sus asa si il poti gasi ud pana la gat . eu nu i-am asezat-o asa nici macar o data. poate inainte de a se inventa scutecele de unica folosinta se punea asa, ca de faceau kk si nu il schimbau repede, sa nu se infecteze ceva pe acolo...zic si eu, ca oricum nu am auzit...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
histamina spune:
m-am interesatara si mari are dreptate!
pogonici, pupicei printesei tale.
vad ca m-a parasit cuscra fulguta.
ce mai face nor-mea, mara?
mami fericita de Sebastian,4.08.2010
donna79 spune:
MARI, ieri a venit o verisoara de-a mea in vizita si m-a intrebat oripilata " cum, nu il pui in sus?!?!"
Si eu cred ca e o idee invechita, probabil ca in era scutecelor de panza se facea asta pt a nu se irita in zona pliului cutanat respectiv. Nici pediatra nu mi-a zis nimic de genul desi ultima oara cand a vnit m-a vazut schimbandu-l si nu mi-a zis ca as fac ceva gresit.
Tot lecturand pe net am gasit si opinii cum ca le-ar afecta "prestatiile" viitoare
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
lumy27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Aaaa, ca am uitat, noi tot avem fata iritata. E ceva mai bine de cand o sterg cu ser fiziologic, dar e atat de uscata. Asa ca o rugaminte, ce creme folositi? mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa |
Buna,
eu folosesc Mustela pentru fata uscata si baiatului meu ii prieste foarte bine.
histamina spune:
fetele,cea mai tare din parcare:crema emolienta pt bebelusi,de la farmacia Fulbox-spit Muniipal,costa 8 lei si e super buna:hidrateaza,calmeaza,protejeaza.
histamina spune:
fetele ,va urez o saptamana bnecuvantata!
ma duc la baita pt puiut si sa mananc si eu pranzul si cina.
Buburuza_10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 DANNY1, pana acum cateva zile Tudor facea "ca la carte" pt un bebe alaptat, galben cu mici bulinute mai deschise la culoare, de mai multe ori pe zi (cred ca a avut si 8 scaune la inceput iar in ultima vreme cam 5). De vreo 3-4 zile mi se pare mai lichid si unul din scaune mi s-a parut ca ar contine mai mult mucus. O singura data a facut cu o tenta de verzui. Ti-am trimis un PM Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Va povesteam la un moment dat ca eram f ingrijorata pt ca Sofia facea kk de 8-9 ori pe zi, verzui, apos si cu mult, foarte mult mucus. Am fost si la dr., i-am facut coprocultura de 2 ori. Prima data au fost vazute particule microcospice de sange (e normal sa apara cand face asa de des), iar a doua oara nu a mai aparut nimic. Toata treaba asta a tinut vreo 2 saptamani, fara ca eu sa fi schimbat ceva in alimentatie (Sofia e alaptata exclusiv). Diareea la nou nascuti e periculoasa pentru ca poate duce la deshidratarea bebelusului, motiv pentru care trebuie urmarit daca face pipi la fel de des si de mult ca de obicei si sa nu aiba buzele mai uscate decat de obicei. Sofia facea pipi dar nu foarte des, asa ca i-am dat saruri orale de rehidratare (dar f putin ca se stramba tare tare). Cert este ca dr nu mi-a dat niciun tratament (exc. sarurile) si i-a trecut de la sine, in sensul ca s-a reglat iar acum face kk de 4-5 ori pe zi si muuult pipi. Nu am oprit alaptarea.