Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

ioi, cuscra... mi-s p-aici, nu te-am parasit.
Nor-ta, doarme dupa bibeu iar eu ma prega sa-mi vopsesc parul.
Sebi ginerica este bine, papa tot?

Citat:
citat din mesajul lui histamina

m-am interesatara si mari are dreptate!

pogonici, pupicei printesei tale.

vad ca m-a parasit cuscra fulguta.
ce mai face nor-mea, mara?

mami fericita de Sebastian,4.08.2010

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

buburuza, eu am gasit firisoare de sange pe mucus,la anal nu a iesit sange in scaun,altul decat acele firisoare.rest anal la scaun sunt ok.so Robert face intre 5 si 10m scaune .dar nu arata desihdratat.uneori e mai legat,alteori cu mucus si moale,spumos.medicul a zis ca e kk de alaptat exclusiv.nu cred ca e de la ceai de colici sau de la rodii sa fie verde?

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

I-am raspuns Donnei, desi ar fi trebuit sa-i raspund lui Danny!

In completare, dr. mi-a recomandat sa tin copilul la acelasi san mai mult timp, ca sa ma asigur ca primeste si laptele mai gras care e mai la sfarsit si sa nu-i mai dau sa pape asa de des (eu ii dadeam si la o ora).

Mergi la inceput

ms buburuzo

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Verde ar putea sa fie tocmai pentru ca nu primeste lapticul mai gras. Incearca sa nu schimbi sanul la o masa decat daca il goleste de tot si inca nu s-a saturat. Eu ii dau de la un singur san o data, iar la urmatoarea masa ii dau din celalalt san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Fetele, cine povestea ca nu stiu ce medicament ajuta la eliminarea mai usoara a gazelor din burtica?? M-a capiat Tudor azi, a plans la fiecare partz in parte si au fost asa multeee... nu mai pot de mila lui. A... punctul meu de vedere... alimentatia mamei influenteaza starea copilului... am mancat putina salata de vinete si acu' ma ustura stomacul si bebele e necajit

Inca o intrebare pt mamele de baieti... oi fi eu cu desavarsire ignoranta... e musai sa asezam putulica in sus cand punem pampersul??? daca da, de ce?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Eu ziceam de Dentinox colic drops. Se dau 2.5 ml dupa alaptat dar nu mai mult de 6 ori pe zi. Am renuntat sa-i dau pentru ca nu-i place, face mare scandal si noaptea il trezeste pe Vladi. (ai PM)

Si eu ii pun puta in sus, asa am facut si la Vladi si nu mi-a zis nimeni ca nu-i ok. De ce fac asa? Cred ca din auzite, nu-mi amintesc cum am decis sa fac asta.

Mergi la inceput

Mi-aduc aminte ca a mai scris cineva de motivul pentru care iese kk verde... ca bb suge doar primul lapte si nu pe cel consistent (de la fundul tzatzei ). In zilele cand Alex n-avea prea mult chef de mancare am urmarit si eu treaba asta si se pare ca asa este.

Noi am fost in plin training pentru programul de somn, sper sa mearga in continuare cum ne-a mers in ultimele doua nopti... somn profund de la 10 seara la 6 dimineata (azi chiar pana la 6.30, apoi papa si iar somn pana la 9.30 ) Mi-a dat Vladi trezirea la 8 ca altfel m-as fi umflat de somn

Aaa... M-am apucat sa scriu fara sa zic macar un buna seara... Va urez cu drag noapte buna!

Mergi la inceput

aniast, ms.poate de aia face si moale.ca suge ce-i mai apos.

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va las un mic dejun rapid, o cafea cu lapte si croissanturi calde. Raportam o noapte linistita, trezire la 5.45 de papa si nani. Fug la gradinita cu Vladi. O zi buna tuturor mamicilor si bebelusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Aniast, multumim de cafeluta si de mic dejun
La noi a fost noaptea putin agitata, Vlad a fost mai plangaret aseara, apoi a dormit foarte agitat, nici infasat nu s-a simtit extraordinar. A avut chiar tendinta de a plange din cand in cand, dar spre fericirea mea si linistea lui, am reusit sa il calmez usor tinandu-l langa mine. De dimineata a eliminat gazele si vad ca e foarte bine, s-a jucat, iar acum sta linistit.
Dupa amiaza trebuie sa sun dr de la neuropsihiatrie infantila, sa vedem de ne primeste azi la controlul de 3 luni.
O zi frumoasa va doresc, si o saptamana usoara.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput