Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

DANNY1, pana acum cateva zile Tudor facea "ca la carte" pt un bebe alaptat, galben cu mici bulinute mai deschise la culoare, de mai multe ori pe zi (cred ca a avut si 8 scaune la inceput iar in ultima vreme cam 5). De vreo 3-4 zile mi se pare mai lichid si unul din scaune mi s-a parut ca ar contine mai mult mucus. O singura data a facut cu o tenta de verzui.
Ti-am trimis un PM

NASTASIE, sa zicem ca loc as avea in camera pt un leagan dar noi stam la casa si mi se pare periculos de aproape de podea care e cam rece (de, daca nu am bagat incalzire prin pardoseala...). Stiu ca e ff util, acum Tudor e cam marait si dupa ce m-a obosit pe mine bine, a trecut tata la aparat, il leagana cu sezlongul si trage gargarita de coada (avem o gargarita cantatoare care tb trasa de un inel ca sa cante ).

POGONICI, bine ai venit!

OFFICE, nu suntem langa soba, mai curand langa calorifer.. si eu am nostalgia statului langa o soba de teracota... Ce face Maiu cel zambaret?

LUANA, la mine mai scade productia si daca nu beau cei 2 litri de apa pe zi. Eu nu m-am stresat sa golesc sanii dupa fiecare alaptat, nu stiu daca ii goleste Tudor corespunzator, in mod normal oricat ar suge sau oricat m-as tortura eu cu pompa tot mai pot stoarce cateva picaturi. Acum il las sa suga cat vrea, cum vrea, cand vrea si vad ca are ce. Eu am gresit ca l-am tot lasat sa adoarma la san, nu se trezeste nici daca il ridic sa scoata aerul, manaca putin in consecinta si cere urmatoarea masa la 2 ore max.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dona, si sezlongul nu sta tot pe podea?stiu ca e cam nasol la casa, dar ii poti pune o paturica peste picioare cat sta acolo.ca nu l-oi tine toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetelor,
iertare pogonici daca nu vroiai sa se afle.
vreau sa va spun ca pogonici merita toata admiratia noastra.ea si-a dorit atat de mult bebelusul,incat,daca nu a putut sa ramana insarcinata, si-a infiat minunea, Ioana Nectaria.ba mai mult, de cand a aflat de existenta printesei pana a adus-o acasa, a fost nelipsita de la spital, mereu langa patutul printesei ei.
felicitarile mele.
Dumnezeu si Maica Domnului sa va ocorteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nastasie,sebi sta cu manutele in gurita,de parca le-ar manca.le suge,linge,musca.
calin e cu 3 zile mai tanar ca venerabilul.

mamica fercita de Sebastian 4.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

nastasie,sebi sta cu manutele in gurita,de parca le-ar manca.le suge,linge,musca.
calin e cu 3 zile mai tanar ca venerabilul.

mamica fercita de Sebastian 4.08.2010

stim stim.
dar eu il vad ca prea are "pica" asa pe ele.si cam baleste.de aia am zis ca l-or manca, nu ca si iese imediat dintele.cateodata se si sperie de ce zgomote scoate.tin minte ca la razvan a balit de la 4 luni si la 5 jumatate abia i-au iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

noi am avut firisoare de sange in scaun.de aia intreb.nu se stie cauza.am deschis si un sub.galben cu granule era si la Robert inainte,dar acu are tente verzui,chiar verde uneori.cu mucus aproape mereu.am inima cat un purice.

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Pogonici bine ai venit!!
Danny si la Maia e kk asa cum l-a descris Donna!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara!
Bun venit Pogonici si un mare plin de admiratie pentru tine! Sa dea Doamne-Doamne sa te bucuri de minunea ta si sa va fie viata plina de fericire adusa de ea.
Noi am fost in vizite azi, apoi am avut noi musafiri. Asa ca raportam o zi vesela, plina de comunicare. Vlad e cuminte si ii place la gasca mai mare asa ca trebuie sa repetam activitatea.
Daca voi avea loc, revin...depinde de cat de mult va sta sotul la pc mai tarziu...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

multumesc pt raspunsuri

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

dona, si sezlongul nu sta tot pe podea?stiu ca e cam nasol la casa, dar ii poti pune o paturica peste picioare cat sta acolo.ca nu l-oi tine toata ziua.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

... ei bine... nu sta pe podea, am un model foarte micut si il pun in mijlocul patului nostru . cat despre paturica... eu oricum sunt foarte friguroasa de felul meu asa ca tin si bietul bebe cam "ambalat". Ar fi cam mult sa pun si leganutul in mijlocul patului, cred ca sotul meu ar migra spre canapea

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput