Ah, da!
Am fost si eu azi la gineco, la controlul de 6 saptamini...![]()
Bine... pe linga faptul ca, of horse, mie nu mi-au trecut lohiile (cum ma si asteptam de fapt...
), a fost asa de naspaaa!
Asa fuse si la voi?
Pai cine mai are nevoie de
, in afara de barbate-miu
?! Dupa ce ca sunt obosita si fara chef, acu' am mai prins si frica de durere![]()
Mi-a dat si mie cerazette... o sa vad eu cind ma apuc de ele, acu' n-am nevoie![]()
Mami de baietel Tudor Stefan
(14.10.10)
Salutari si de la noi fetelor! Tre' sa va citesc pe indelete ca am cam absentat si nu mai sunt la curent cu noutatile!Sper ca toata lumea e bine!
Meme de Maiu si Lulia
Lyvy, subscriu la cele scrise de tine atat in privinta fetitei cat si a baietelului! Am gasit multe asemanari intre copii nostri!
Meme de Maiu si Lulia
Fistiq ce mult ma bucur ca ne aduci super bune! Daca spui ca Tudor a luat mai mult la cm decat la kg nu ai motiv de ingrijorare.Asa sunt unii copilasi...asa e si Eric al meu...lung si slabut.
Cat despre lohii nu stiu ce sa zic....am zile cand sangerez din senin cate putin si apoi se opreste.N-am ajuns la doctor inca .
Ok vad ca am ramas singura pe aici, Sarah a adormit asa ca ma retag si eu in dormitor pana la urmatorul 
Somn usor tuturor!
Neatza mamici!!
La multi ani de sf Andrei tuturor mamicilor si puiutilor care poarta numele![]()

La cat mai multe lunite sarbatoritilor de azi!
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici