Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ms buburuza.ma ingrijorez pt ca firisoarele nu dispar.nu se stie ce sunt.si tre sa-l monitorizez.i-as face anal la sange dar mi-e mila.si nici medicii nu vor sa-l chinuie.zici ca vor lua mai putin in greutate de acum...asta m-a linistit.inseamna ca prima luna ia a 2 sunt cele mai cand cresc rapid,apoi incetinesc.ms,nu stiam.

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumy27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

fetele!

Si noi raportam o noapte linistita cu somn de la 23 la 6.30, papa sin somn pana la 9.30. Am dormit si eu super.

Azi m-a sunat pediatra si mi-a zis sa ii fac micutei programare la o ecografie de sold. Voi le-ati facut micutilor?

Plec ca ma striga Petra!!!

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

Buna.

eu i-am facut ecografie la sold saptamana trecuta. la Bacau costa 150 Ron la privat si a durat 10 min. l-a pus pe un suport, apoi l-a dat cu solutie ( din aia cu care ne dadea pe noi pe burta) si apoi l-a verificat/pozat. Aceeasi manevra la ambele solduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna seara, va mai citesc din cand in cand, dar tot timpul sunt pe dinafara subiectului ca sa mai scriu.

Am citit cap asta tot, si vad problemele care sunt si pe la mine, dar care nu par asa de mari , fiind la al 2-lea copil.

Si eu sunt in training de dormit noaptea, dar dau banii degeaba ca nu tine , face cum vrea el.

Puiul meu mic e fantastic de cuminte, comparativ cu sora lui la aceeasi varsta, mananca, gangureste,doarme si zambeste, nu prea ne deraneaza, pe cand la Iris in primele 3 luni, nu stiam cand e noapte sau zi afara.

Ma bucur sa va citesc si sper sa mai pot intra, macar cu o maslina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Seara buna! Eu eram in verva dimineata, ma imbracasem, am postat pe forum apoi m-am dus la Vladi sa-l trezesc sa mergem la gradinita cand.... Vladi ardea, avea 39.2 temperatura. Bineinteles ca nu s-a mai pus problema de gradinita si ma oftic rau ca abia incepuse sa-i placa. Saptamana trecuta primise poezia pentru serbare si eram mandra de el ca o si invatase (eu nu ). Sper sa-l fac repede bine ca sa se pregateasca si el alaturi de colegii lui.
Despre training cu bb... mai lasati-ma in seara asta sa vad cum e si daca va fi tot asa, maine promit sa va zic. Nu vreau sa fie ca-n povesti cu minunea care tine 3 zile (sau nopti, dupa caz).

Gata, somn de voie, nani nani all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Mari ma bucur ca v-ati intors cu vesti bune! baietelul "inalt"

Ana nu fi trista, te-ai straduit sa o hranesti pe Maia cu lapticul tau 3 luni si a crescut frumos dar trebuie sa ai grija si de tine

Aniast te asteptam sa ne impartasesti secretele tale legate de somnul de peste noapte.

Eu tare cred ca o sa am o noapte de cosmar...Sarah e tare agitata si plina de saliva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

ms buburuza.ma ingrijorez pt ca firisoarele nu dispar.nu se stie ce sunt.si tre sa-l monitorizez.i-as face anal la sange dar mi-e mila.si nici medicii nu vor sa-l chinuie.zici ca vor lua mai putin in greutate de acum...asta m-a linistit.inseamna ca prima luna ia a 2 sunt cele mai cand cresc rapid,apoi incetinesc.ms,nu stiam.

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Danny, ce semnifica ultimul rand din semnatura ta?

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna seara!

Anuto, La multi ani si multe lunite frumoase Maiei, cu ceva intirziere, dar din inima! Am vazut-o in poze si facind comparatie cu luna 1 si 2, n-am putut sa nu observ cit de frumos evolueaza!
Imi pare tare rau pt lapticul tau! Poate incerci totusi sa pastrezi mulsul mai rar cit sa ai timp sa te refaci, si sa-i dai combinat. Am inteles ca ai mult laptic si chiar si putin pt bebita e ok. Macar pina ti se opreste lactatia.
Dar pe Maiuta ai mai incercat sa o pui la sin?
Oricum, nu stiu cum de ai rezistat atita timp sa te mulgi la 3 ore! eu o mai fac uneori cind tre sa plec de acasa si la urmatoarea masa, cind il pun pe Tudor simt mii de ace in sfircuri.
Incearca sa nu fii suparata, e important ca ai reusit si atit

Donna, cum e wrap-ul? Cum va impacati cu el? L-am mai incercat si eu pt Tudorul meu si parca e ceva mai bine. Atita doar ca se incinge in el daca merg in magazin, si in afara de asta mi se pare ca ii stau cam incomod piciorusele acolo ghemuite. Poate ca inca nu m-am prins eu cum sa-l leg corect... Tocmai ce l-am primit azi pe al 2-lea.Sunt curioasa daca cu asta nou o sa fie mai bine, avind in vedere ca nu e asa de elastic ca no. 1.

Fulguta, multumesc din inima pt linkul despre alaptat pus de tine! Cred ca e cel mai bun pe care l-am gasit eu pina acum
Am aflat multe din rapunsurile la intrebarile care ma macina. Macar ma simt mai confortabil din pdv psihic citind acolo, am ceva mai multa incredere ca lapticul meu e totusi bun.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Noapte buna mamici si bebici, o noapte linistita va doresc!!!

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Pt ca ati fost "la rau" alaturi de noi, si mi-ati suportat lamentarile, vreau sa va zic si vestile bune despre Tudor.
Am fost la eco de cord si se pare ca a scapat de gaurica Are o inimioara perfecta acum. Reusisem sa ma linistesc si inainte, dar parca e mai bine sa stiu ca nu mai are nimic la motoras.
Apoi o alta parte buna e ca pielicica lui e iar frumusica, cu citeva mici, mici exceptii pe fata, aproape insesizabile. Cine nu stie nici nu le-ar observa. Inca lucram cu cremele si nu mai e mult si scapam in totalitate. Desigur ca stiu ca are o sensibilitate dar daca mergem pe acelasi drumsper sa nu mai apara problema.

Acu' a mai ramas greutatea care ma macina. Deocamdata se incadreaza in limite normale, sper sa se mentina. Il supraveghez atent... In prima saptamina dupa vizita de 1 luna a luat 150 gr, iar apoi in urmatoarea 200 gr. Eh, cred ca trebuie sa ma multumesc ca el e mai mult lung decit lat A luat bine in lungime. Duminica a trebuit sa-i skimbam garderoba. Poarta haine pt 6 luni, de 68 cm Bine, el nu are chiar atita, doar 59 cm, dar in 62 sta prea fix si nu-mi place. Mult mai bine i se aseaza alea de 68.

Mergi la inceput

As mai avea multe de spus despre Tudor, ca isi roade intens manusile si ca are pete albe pe gingii in dreptul caninilor, ca isi tine binisor capul deja, ca se impinge cu putere in picioruse de reuseste sa se ridice cind e in tummy tube, ca gingureste destul de mult si variat, ba chiar chiuie uneori, dar, deocamdata va spun noapte buna, ca a inceput sa kitzaie prin somn.

Mergi la inceput