Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Loredana, curioasei tale! Vlad face la fel, dar cum eu am destul timp liber, ii fac pe plac.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Vad ca nu sunt singura care a avut o noapte grea... inca ma resimt ca nu am reusit sa dorm azi decat vreo 10 min. Copilul meu e plin de energie ziua (si de nervisori...), doarme max 30-40 min, dar pana acum dormea noaptea in reprize de cca 3 ore. Noaptea trecuta insa a avut alta opinie In plus... nu mai adoarme decat la san sau leganat in balansoar. Cel mai mult... cu tzitzi in gura. Nu stiu cum sa il dezvat de asta, suzeta nu il atrage.

MARI, bravo pt rezultatele bune la dr! Se vede ca a crescut voinicelul!

ANIAST, multumesc pt raspuns! Raspund indata si la PM.

NASTASIE, ANAALINA, super tari povestioarele voastre. Si eu ma declar dependenta de ceas, inainte aveam unul cu niste cifre cat palma dar s-a stricat, acum am ramas cu ceasul de la receiverul de la antena si sunt asa mici cifrele ca imi ia 30 de secunde noaptea sa ma concentrez sa-l vad, dar e bun si ala.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim de aprecieri!!!
Maia se chinuie de azi dimineata sa faca kk! Mi-e asa mila de ea,saracuta,numa' se screme ! L-am trimis pe sotu' la farmacie sa-i ia supozitoare.

Din pacate azi am luat o decizie care m-a intristat mult! Am decis sa renunt la laptele meu si sa trecem pe LP! Nu as vrea sa fac asta,dar nu mai pot sa ma mulg cu pompa! Sfarcurile mele sunt aproape carne vie. Nici nu mai pot s-o tin pe Maia in brate ca ma dor si ma ustura ingrozitor!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

salutare mamici si bebici

Mari felicitari pt rezultatele de la doctor
Donna si eu ca si voi trebuie sa ma uit mereu la ceas am noroc ca nu mananca seara decat dupa baita, apoi ora 4-5 si iar pe la 7-7jumate ca atunci e programul lui de facut kk.
Dar aseara cred ca a fost ceva prin aer ca si al meu cupil a fost agitat , s-a trezit la 2, 5, 6, 7,, 9
Ana

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ana,, nu fii trista. Maia va creste in continuare f frumos si cu LP. Important e sa fii si tu ok, sa nu ai dureri care sa-ti umbreasca fericirea de a petrece fiecare clipa cu ea.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Ana, asa cum zicea si Mariuk, sunt sigura ca totul va fi in regula cu Maia.
Pompelea astea de muls sunt bune si nu prea. Si pe mine ma dor sfarcurile de mor cand dau la pompa Ca sa nu mai zic cum se simte cand dupa pompa vine mushcatoarea
Si noi am ajuns la doftor si ne-a spus ca am ajuns deja la 4800g. Creste asa de repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Mi-aduc aminte ca a mai scris cineva de motivul pentru care iese kk verde... ca bb suge doar primul lapte si nu pe cel consistent (de la fundul tzatzei ). In zilele cand Alex n-avea prea mult chef de mancare am urmarit si eu treaba asta si se pare ca asa este.

Noi am fost in plin training pentru programul de somn, sper sa mearga in continuare cum ne-a mers in ultimele doua nopti... somn profund de la 10 seara la 6 dimineata (azi chiar pana la 6.30, apoi papa si iar somn pana la 9.30 ) Mi-a dat Vladi trezirea la 8 ca altfel m-as fi umflat de somn

Aaa... M-am apucat sa scriu fara sa zic macar un buna seara... Va urez cu drag noapte buna!

Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007)

cum ai reusit sa-i faci program?

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

eu nu pot depasi obsesia kk.am evidenta cu mesele si kk.
ne-am cantarit.are 5.6000 gr.la 2 luni si o sapt.pana acu lua 300 gr pe sapt.vad ca in ultimele 10 zile a luat 200 gr.si ai vostri oscileaza asa?

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Danny, si eu tineam evidenta. Ora de kk, ora de papat si din care san ca sa stiu sa-i dau urmatoarea masa din celalalt. Dar daca i-ati facut analize si bebe e ok de ce te mai ingrijorezi? Eu sunt sigura ca se va regla de la sine, asa cum s-a intamplat si la Sofia. Mie mi-a spus dr. ca de acum nu o sa mai ia asa de repede in greutate. Desi nu cred ca ai motive de ingrijorare, te inteleg... ne ingrijoram pt ca suntem mame si asta intra in job description!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumy27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Inca o intrebare pt mamele de baieti... oi fi eu cu desavarsire ignoranta... e musai sa asezam putulica in sus cand punem pampersul??? daca da, de ce?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Buna,

eu am baiat si pediatra nu mi-a spus nimic de acest gen, si nici prietenele mele care au baieti nu au facut acest lucru, inclusiv decalotarea.

Mergi la inceput