Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

da,sunt homeopate.
si robert dorme putin.ziua doar cu titzi in gura.cateva min.

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

Si Darian da semne sa-si regleze somnul de noapte....doar un piculet mai trebuie "lucrat" in sensul ca sta treaz pana pe la 1, dupa care doarme pana la 8 dimineata. As prefera (ca toata lumea, cred), sa adoama un piculet mai repejor totusi (cu toate ca am reusit de-am vazut niste filme faine cu ocazia asta)

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele!

Si noi raportam o noapte linistita cu somn de la 23 la 6.30, papa sin somn pana la 9.30. Am dormit si eu super.

Azi m-a sunat pediatra si mi-a zis sa ii fac micutei programare la o ecografie de sold. Voi le-ati facut micutilor?

Plec ca ma striga Petra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

deci vreau si eu fara treziri noaptea.
pai eu i-am facut baie aseara in jur de 9, imediat laptele si apoi(pt ca era rupt) nani.dar...ca urmeaza un dar la 1 deja foame.a raschetat un biberon de 120 si s-a culcat la loc.si apoi iar la 4.30 unul de 120 iar nani pana la 7.30.
dar nu v-am zis acu 2 seri.il culc eu pe la 8-9 ca nici nu mai stiu.toate bune si frumoase.pe zi fusese curentul oprit si ceasul meu(fara care nu pot dormi) palpaia ca nu il fixase nimeni.se trezeste calin sa pape ma uit la mobil 0:35.ii fac lapte, papa si nani.ma bag in pat.apoi aud ca incepe sa planga.cheauna de somn ma duc la mobil sa ma uit.io vaz 01:04.zic de ce plange ca doar a mancat acu juma de ora, aud niste parturi zic burta sau ceva pe la gingii ca era si cu mainile.il iau in brate sa-l linistesc ca sa doarma restul casei nimic, bag suzeta nimic.zic sa-i fac niste ceai ca lapte nu-i dau.fac ceai ii dau ceaiul si in timp ce bea nush ce mi-a venit sa ma uit la mobil.era 05:04.strig la sot.vine.zic fa rpd lapte ca daca il las jos urla de mama focului.dar el de colo:"ai uitat sa-i faci lapte?".io sa nu rada de mine la ora aia:"nu draga, taci si fa".deci copilu era mort de foame si eu ii dadeam ceai.dupa aia i-am povestit sotului si i-am spus ca daca imi mai lasa ceasul nefixat copilul o sa trezeasca toata scara.si a mancat copilul dupa care s-a culcat rapid la loc.
oboseala isi spune cuvantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Tareeeeeeee....si eu sunt dependenta de ceas.

Sa va povestesc de mine acu 2 seri. A ramasa al meu cu teroristu si cand a vazut ca urla de foame mi l-a adus , eu m-am ridicat in fund, l-am pus la san , al meu sedea in pragul usii, eu il intreb da baiatul unde e? Si el serios - suge san . Eu - de unde? De la tine.

Va dati seama unde ajungem din cauza teroristilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Tareeeeeeee....si eu sunt dependenta de ceas.

Sa va povestesc de mine acu 2 seri. A ramasa al meu cu teroristu si cand a vazut ca urla de foame mi l-a adus , eu m-am ridicat in fund, l-am pus la san , al meu sedea in pragul usii, eu il intreb da baiatul unde e? Si el serios - suge san . Eu - de unde? De la tine.

Va dati seama unde ajungem din cauza teroristilor

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Pe la ora 19 va invit la cina: ardei umpluti!
La 17.30 trebuie sa fim la cabinetul de neuropsihiatrie la control. Vin cu vesti in seara asta. Sper sa nu ii mai gaseasca muschi incordati si ca se sperie prea repede...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari mamici dragi si bebelusi minunati!
Am citit tot din urma...ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari.
Noi stam foarte prost la capitolul somn.Inca nu am terminat de amenajat apartamentul.Mai trebuie sa cumparam covoare, corpuri de iluminat si perdele ...maruntisuri dar sotul lucreaza pana tarziu si uneori si in week-end iar singura nu merg la cumparaturi.A fost o perioada in care terminam treaba prin casa la 2-3 noaptea si mergeam la somn pe la 5...parca Sarah simte ca sunt obosita, agitata si imi urmeaza programul.
Ce ma supara la Sarah e ca vrea sa stea cat mai mult ridicata, sa vada tot...aproape in sezut, dar e prea mica.Daca o inclin mai pe spate zbiara de imi zgarie urechile...asa trebuie sa plimbam prin casa sa inspecteze tot. A inceput sa prinda cu manutele, loveste jucariile si povesteste cand se vede in oglinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata!
Noi am dormit bine,si suntem vesele de dimineata!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Ce mult s-a schimbat...e tare dragalasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Gata, am venit de la cabinet. Dr e multumita de evolutia lui Vlad. Ne-a recomandat sa il punem mult mai des sa stea pe burta pentru a-si intari muschii gatului si sa nu mai clatine dn capusor deloc pana la 4 luni. Mi l-a laudat, a spus ca arata mai mare de 3 luni pentru ca este ,,inalt''

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput