Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
nastasie spune:
la multi ani si de la noi tuturor sarbatoritilor.
noi am dormit bine;a papat la 21 apoi la 3 dimineata(de verificam sa vad daca mai sunt biberoane, adica daca i-am dat sa pape si nu mai stiu eu).si spuneam ca ma bucur ca s-a trezit doar o data insa la 6 dimineata ii era iar foame, deci tot 2 treziri.
aniast, eu te astept oricum sa-mi spui ca tare sunt curioasa.
fistiq,ne buburam ca va merge bine.e bine daca se lungeste, nu-i musai sa fie gras.oau, 68!!!bv, noi deja ne apropiem de 74 incet incet.acum depinde de model si firma.
office, dar de ce intrebi?nu a luat bine in greutate?ca nu toti iau la fel.
lyvy spune:
Office, Cerazette e un anticonceptional ce se poate folosi pe perioada alaptarii,de fapt singurul.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafelute. Dau eu cerealele cu lapte.
LA MULTI ANI TUTUROR CE ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!!
Noi am dormit bine, chiar foarte bine.
FISTIQ, felicitari lui TUDOR! lunganul! Despre durere: lasa ca trece, sa vezi ce bine e dupa cateva zile, dar si cu multa ,,atentie''din partea sotului (adica pregatirea face minuni)
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
be_one spune:
Buna dimineata!
La multi ani Andrei, Andreea, Andra!
Noi am dormit noaptea asta, dar ieri dupa amiaza copilul meu care nu plange de obicei, nu a avut colici, mananca bine si e linistit...a plans, de am plans si eu cu el. A plans la doua mese, in momentul cand incercam sa-i dau sa manance, fie la san, fie cu biberonul, incepea saracul sa tipe de nu mai stiam ce sa fac. Acum cred ca a fost de la burtica, desi eu nu am mancat nimic deosebit, nu stiu care o fi cauza. Ii era foame si inghitea tare rau, cu aer cu tot, de a dat dupa asta niste aeruturi mari tare. A adormit doar langa mine si a s-a trezit abia la 5 dimineata.
Azi vad ca e linistit, a mancat bine, sper sa nu se mai repete ca mi se rupea sufletul de el.
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
be_one spune:
Mam prins si eu ca pot sa scriu cu Ioan in brate. Dar in felul asta sigur nu mai misc nimic prin casa
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
tutz spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafea si cereale cu lapte, am servit si eu :)
Apropo de bebei lungi sau grasuti - Julia cand s-a nascut ne-au zis ca are 54 cm. Timp de o luna a crescut de am schimbat de doua ori marimea hainutelor. La controlul de o luna am masurat-o impreuna cu pediatra - si avea tot 54 cm
Astia de la spital nu au masurat-o bine, ca de crescut a crescut vazand cu ochii...
Iar de lohii si nu zic nimic, la 7 saptamani inca am lohii, rana de la epiziotomie inca nu a trecut in totalitate, iar dr mi-a zis ca am un uter ca la menopauza .
Mi-a recomandat niste ovule - Feminella. Ati auzit de ele?
PS: nu va e dor de motate?
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
danny1 spune:
la multi ani!
summertimem acestea sunt mutatii genetice ce dau trombofilie.manifestata mai ales in sarcina.de aici pierderile.asta apare la semnatura pt ca in cap[ respectiv le ajuta pe fete.
mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
ionela.n spune:
va rog sa ma ajutati si pe mine
De cateva zile ma lupt din greu cu niste crize hemoroidale. cred ca am si vreo fisura pe undeva ca sangerez cand ma sterg.
Am incercat hemorzon, dar ma ustura.
Acum ma spal cu apa calduta si ma dau cu creme de galbenele.
Oare supozitoarele cu hemorzon sunt mai bune? cine are probl din astea sa ma ajute si pe mine. VA ROG!!!