Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.multumim de cafea, aniast.deci te invidiez.de la 10 si apoi tocmai la 6.pai e super.eu ii dau la 9 seara sa pape si clar la 1 e prima trezire, dupa care iar pe la 4-5.doar mananca si se culca,insa tot se trezeste de 2 ori/noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Neataa ...raportam o noapte ALBAAA , ore o fi fost una plina pentru ca Mihai a stat toata noaptea cu ochii mari cat cepele, mai plangea 10 minute se odihnea 15 si tot asa pana la 5 . N-am stiut ce sa-i mai fac am plans si eu de somn pe langa el . A tot lins tzetzele ca era clar ca nu ii e foame . A papat acum la 9 cu simt de raspundere si acum lalaie de mama focului. Sper sa traga un somn pana la 12 ca la mine zici ca a trecut uraganul Katrina

Ia mai spuneti ce mai mancam ca se termina si mancarea si inspiratia, cred ca neuronul meu doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Buna dimineata!!

Spuneti-mi va rog ce sa fac sa-mi ajunga laptele si pt masa de seara de la ora 10 ? Toata ziua nu avem problema, dar seara nu se satura de vreo doua saptamani. Am inceput sa-i dau lapte praf la acea masa (dupa tztzi) si mai rade 60 -70 ml. Am incercat sa-i dau lapte muls dimineata ca si completare, dar nu ii ajunge, sta treaza chiar si pana la 1 -1:30 pana primeste LP.

CE NU FAC BINE ???

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Noi am fost in plin training pentru programul de somn, sper sa mearga in continuare cum ne-a mers in ultimele doua nopti... somn profund de la 10 seara la 6 dimineata (azi chiar pana la 6.30, apoi papa si iar somn pana la 9.30 )

Aniast -si in ce consta acest training?

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da chiar vreau si eu sa-l fac sa doarma asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Noi am dormit bine,si suntem vesele de dimineata!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua!
Si noi raportam o noapte cam nedormita...
Daca in mod "normal" Alexandra adormea cel tarziu la 1.30-2, azi la 3 si ceva inca ii bagam suzeta in gura sa doarma...Asa ca vreau sa stiu si eu in ce consta acel training
A plans Alexa mea la fiecare partz...dar niciodata nu a plans ca aseara...se si ineca la un momentat...azi ma infiintez la pediatru,sa se uite si la mucii ei,ca vad ca tot nu ii trec
Mai rau, de cateva zile cred ca s-a lipit si de mine raceala, asta dupa sacosa de vitamine luate...Am luat eu oscillococcinum, dar nu stiu daca si-a facut efectul,am nasul ca un robinet

Nastasie, si Alexa mea sta cu pumnii in gura si linge la ei si baleste, dar la ea nu cred ca poate fi vorba de dinti pt ca nu are nicio luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

TUTZ .. si la noi e la fel , urla cand il scot de la baita (ora de baie e cam 21), ii dau san , atipeste vreo 10 minute si apoi se pune pe urlat . Daca ii aduc laptele praf tace si rade pe nerasuflate cam 90 ml , ca si cum nu ar mai fi mancat de vreo 3 ore. Sincer cateodata simt ca o iau razna.

ANA .. ce frumos rade pitica , asa imi zambeste si al meu , mai ales dimineata , are program de gangurit. Tre sa-i fac si eu poze sa-l vedeti .

TRAINING ??? pt ce? ca m-ati facut curioasa?

ANAIST.. nu vrei sa ti-l trimit si pe al meu ? poate reusesti tu sa-l adormi ? Seara e un cosmar pt noi , ziua adoarme singurel fara probleme, dar seara , o fi pe alt orar? Confunda ziua cu noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

pt nasul robinet ia allium cepa,ch 7 sau 9

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

pt nasul robinet ia allium cepa,ch 7 sau 9

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Astea sunt remedii homeopate,nu? Super. Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

TUTZ .. si la noi e la fel , urla cand il scot de la baita (ora de baie e cam 21), ii dau san , atipeste vreo 10 minute si apoi se pune pe urlat . Daca ii aduc laptele praf tace si rade pe nerasuflate cam 90 ml , ca si cum nu ar mai fi mancat de vreo 3 ore. Sincer cateodata simt ca o iau razna.

o da.. am uitat sa mentionez ca problema nu e ca sta treaza pana la 1:30, ci faptul ca urla pana la 1:30, cand cedam psihic si-i mai dau completare LP.
Pana acum nu am avut probleme, dupa masa de 10 adormea destul de usor, se trezea peste 3 -3,5 ore pt laptic.

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput