sampon bun contra caderii parului
Cunoaste cineva? ce ati folosit si a fost f eficient? de la o vreme imi cade f mult par, analizele uzuale sunt recente si bune...
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Raspunsuri
iulix spune:
Daca analizele sunt bune poate e de la stres, sau de la faptul ca nu te odihnesti suficient. Incearca ceva masti naturale mai bine decat sampoane. Si eu am avut o perioada cand mi-a cazut muult, dar la mine a fost pe baza de stres.
asteryaro spune:
Eseea ,
Pe langa sampon, ceva vitamine + minerale impotriva stresului. Eu cred ca asta e motivul .
Si daca apare vreun sampon minune, anunta-ma si pe mine, raman cheala de tot.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
geniest spune:
Incearca gama Klorane, samponul cu kinina si vitamina B. Nu rezolva total, dar ajuta, mai ales daca-l folosesti a la long.
bulinuta27 spune:
dupa nastere am avut un episod urat cu parul si inca unul acum doi ani. a mers de fiecare data o combinatie de sampoane data de un dermatolog: o data ma spal cu Foltene - impotriva caderii parului, o data cu alpecin tot impotriva caderii paruluui
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
ingridnen spune:
eu una folosesc cu succes sampoanele de la Vichy
De vreo 2 ani nu am mai avut episoade de "caderi de par".
Am insa parul subtire... si nu prea des.. si ondulat pe deasupra, sta in toate directiile...asta-i alta problema
Ingrid si Cristi 7 ani
Anda08 spune:
Solutii pentru ameliorarea caderii parului si alte pareri mai poti fi citite si aici!
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
Eseea spune:
va multumesc pt raspunsuri. Voi da o raita prin magazine si farmacii si ma voi hotari. Deocamdata parca tind spre un Gerovital, sa vad ce gasesc.
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
emilia.m spune:
La mine Vichy in sticla alba cu dop cu rosu a dat rezultate, dar combinat cu vitamine pt par si unghii.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.