Imi cade parul ingrozitor :(((

Imi cade parul ingrozitor :((( | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce sa mai fac. Am cateva saptamani de cand imi cade parul cum nu mi-a cazut parul nici dupa sarcina. Si, culmea ca de abea m-am tuns. De vopsit ma vopsesc normal, cam la trei luni si folosesc vopsea fara amoniac.
Oricum am parul foarte subtire, se ingrasa foarte repede si acum mai si cade ... ma sperie. Cand ma pieptan dimineata si vad cu groaza cat par imi cade.
Aveti ceva solutii, sfaturi?
Multumesc.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

cred ca aceeasi problema o avem toate! aud mereu in stanga si-n dreapta despre caderea parului. si eu trec prin acelasi lucru mai mereu daca nu ma vopsesc la timp. am auzit ca este un tratament ft eficient pe baza de petrol.cica face minuni. trebuie sa il cumpar si eu. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cokk spune:

Se spune ca principalul motiv din care cade parul e stresul si alimentatia lipsita de fier.Faci cura de slabire?
Un manunchi de frunze de nuc se fierb si se clateste parul cu acea apa.Ai grija ca pateaza prosopul si inchide un pic parul. Dar are iod si e super pt par.Incearca o clatire pe saptamana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nu ma privez de nimic in alimentatie, doar de paine si cartofi, in rest mananc cam de toate. Frunzele de nuc nu ma aranjeaza pentru ca am parul blond. Am sa mai caut prin magazine ceva masti contra caderii parului, sper totusi sa se opreasca pana nu chelesc de tot...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

mergi la farmacie si cumpara ALOPEXY 2%
S-ar putea sa gasesti sub denumirea HAIR GROW 2% sau 5%. Cel de 5% este mai puternic. Aplica-l conform prospectului. Sigur vei vedea o imbunatatire dupa primul flacon. Si ia concomitent si vitamine pentru par si unghii + sampon de la REVALID sau de la VICHY.
Naturiste, de la plafar, pot sa iti recomand tinctura de ardei iute, ChelStop, henna si uleiul de ricin.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si eu ma pling de aceeasi problema de ceva timp. De fiecare data la spalatul parului, string un manunchi de par cat palma! Ma ingrozesc de fiecare data...norocul meu e ca am firul gros si pare inca mult, dar eu simt ca nu mai e ca inainte
Treaba cu toate aceste tratamente (naturiste sau cosmetice) este ca ele nu vindeca, ci eventual diminueaza caderea si (poate) intaresc radacina. Cauza, insa, ramine.
In cazul meu, sunt aproape sigura ca, cauza este stressul (prin care trec, constant, de vreo 2 ani jumate )
Tu stii acum daca se aplica si la tine asta cu stressul, daca nu, poate e ceva lipsa de minerale, vitamine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Masca de usturoi pisat + ulei de masline, tinuta in cap 1 zi si o noapte. Incercata de mine, imi cadea parul in SMOCURI (nu glumesc!) si si-a revenit imediat. Partea proasta e ca mirosul de usturoi se imprima foarte tare in par, la mine pot spune ca a mirosit aproape 2 ani (cand transpiram, cand ma spalam)

In perioada asta imi cade si mie, insa e ciclul lui anual...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Un inlocuitor bun la ceaiul cu frunze de nuc care nu este la indemana oricui, va sugerez sa puneti cateva picaturi de tinctura de iod in sampon sau conditioner, nici nu pateaza si nici nu inchide culoarea parului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da...poate fi stressul de vina, cat si dereglarile hormonale(vazut pe pielea/parul meu ce poate face combinatia asta), totusi pot fi n cauze...

poti incerca sa bei zilnic fresh-uri(sucuri de fructe/legume)daca iti plac, intr-o luna ai sa observi diferenta in ce priveste santatea pielii, parului, unghiilor.

Extern, din tot ce am incercat de-a lungul anilor(vreo 10 ca imi place sa ma muruiesc)cea mai buna combinatie impotriva caderii parului, ajutand asemenea la regenerare si accelerand cresterea este fenugreek pudra+ coconut oil.
A facut minuni in cazul meu.

Oricum, ideal e sa intelegi care e cauza...dormi suficient???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si eu am avut o perioada in care imi cadea parul rau de tot (eram in sesiune, deci stres maxim), dar a trecut de la sine. Cred ca stresul e principala cauza si poate ceva lipsa de minerale, vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si mie mi se intimpla. Mai ales toamna si primavara. Am mers la dermatolog acum un an, aveam putina anemie si a trecut. Mi-a dat tot ALOPEXY si fier.

Proiectul meu: Alte sfaturi pentru parinti

Mergi la inceput