Imi cade parul ingrozitor :(((

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

drojdie de bere de la plafar:-)si o cura de vitamine si minerale!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fa-ti niste analize.iar extern poti incerca cu tinctura de ardei iute, frectie pe pielea capului cu un tampon demchiant.la mine a functionat. si mai exista produsele alea Petroleum, parca. facute in anglia....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

ellinia, ce bine ca ai deschis tu acest subiect
ma pregatisem sa-ti spun ca , din ce am observat eu, e bine ca in aceste perioade sa il tunzi cat mai scurt, dar vad ca ai facut-o deja.eu am acelasi tip de par ca si tine, insa diferenta e ca eu banuiesc de la ce mi se trage(l-am decolorat puternic de doua ori in ultimele luni).ma consoleaza faptul ca tot cam asa era si inainte de vopsit.

personal, cred ca o sa incerc sa aplic momentan sfaturile date de emilia.m.
multumim tuturor fetelor pt idei

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

De tinctura din ardei iute am auzit si eu si chiar am reteta scrisa pe undeva. Trebuie sa o caut. Sper sa dea rezultate ca imi e dor de parul pe care il aveam in clasele primare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Si mie imi cade parul si credeti-ma, nu prea am de unde sa-mi cada. O sa incerc tratamentele sugerate de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Loma, cum anume ajuta tinctiura de iod?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

tulburari ale tiroidei pot determina caderea parului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumesc de raspunsuri!
Am retinut ideea cu Alopexy. Totusi, in prospect scrie ca nu se aplica pe partea sanatoasa a capului, adica acolo unde nu cade parul, valabil in cazul barbatilor cu chelie. La noi cum? Emilia, tu iti dadeai la radacina si pe toata lungimea parului?
Deus, drojdia de bere se inghite sau se da pe par?
La fel si tinctura de ardei iute, am sa-mi trec pe lista de cumparaturi.
Deocamdata mi-am luat dintr-un plafar o lotiune pe baza de ulei de ricin care se aplica pe par cu o ora inainte de a te spala. Am sa combin si eu mai multe metode, poate scap cu mai putine fire de par cazute.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Emilia, te rog, da-ne mai multe detalii referitoare la tratamentul cu Alopexy. L-ai urmat ? Am inteles ca ar fi cam singurul cu efecte vizibile, insa, ma intereseaza dupa ce renunti la el, ce se intampla cu parul ? Incepe sa cada iar, mai putin ca inainte, mai mult ???

Eu am incercat cam toate tratamentele naturiste (tinctura de ardei iute, ulei de ricin, chelstop, petroleum s.a.m.d) insa fara rezultat vizibil.
De la vitamine si drojdie de bere mancam in nestire, imi faceau o pofta de mancare teribila, asa ca am preferat sa intrerup.
Eu am probleme cu tiroida. Iau tratament pentru asta, insa parul tot cade rau de tot. La mine diagnosticul este alopecie difuza. Groaznic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Pot sa va recomand cu toata increderea pentru regenerarea parului si stoparea caderii fiolele Aminexil de la Kerastase.Am vazut rezultate la multe femei mergand la salon si am testat inclusiv la prietene carora le-a regenerat parul si le-a crescut mai rapid.Puteti cumpara de la un salon care lucreaza cu Kerastase 1-2 fiole sa testati efectul, ele in mod normal se vand cate 10 in cutie si am vazut ca se gasesc la preturi bune pe site-uri fata de saloane, dupa ce ai spalat parul faci carari si il aplici, in functie de cat de rau cade poti folosi mai multe pe saptamana pe un par spalat de pana la 2 zile daca nu ma insel.
A fost singurul care m-a ajutat real dupa ce testasem remedii naturiste,produse dermato-cosmetice, profesionale, pastile, vitamine.Cu atat mai mult cu cat caderea mea difuza care oricum m-a marcat profund era un efect al unei boli hormonale, deci nu doar o anemie sau o perioada stresanta.

Mergi la inceput