Imi cade parul ingrozitor :(((
Raspunsuri - Pagina 3
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisabia Pot sa va recomand cu toata increderea pentru regenerarea parului si stoparea caderii fiolele Aminexil de la Kerastase.Am vazut rezultate la multe femei mergand la salon si am testat inclusiv la prietene carora le-a regenerat parul si le-a crescut mai rapid.Puteti cumpara de la un salon care lucreaza cu Kerastase 1-2 fiole sa testati efectul, ele in mod normal se vand cate 10 in cutie si am vazut ca se gasesc la preturi bune pe site-uri fata de saloane, dupa ce ai spalat parul faci carari si il aplici, in functie de cat de rau cade poti folosi mai multe pe saptamana pe un par spalat de pana la 2 zile daca nu ma insel. A fost singurul care m-a ajutat real dupa ce testasem remedii naturiste,produse dermato-cosmetice, profesionale, pastile, vitamine.Cu atat mai mult cu cat caderea mea difuza care oricum m-a marcat profund era un efect al unei boli hormonale, deci nu doar o anemie sau o perioada stresanta. http://community.webshots.com/user/denisabia |
imi amintesc acum
am vazut si eu cum se aplica la unsalon
as cu carari dare mai greu singura
merci mult de sfat
ellinia si eu sunt in aceeasi situatie dar pana acum 2 luni nu-mi cadea poate decat 5 fire pe zi (am inteles ca normal e 100)
nu am schimbat samponul
acum mi se ingrasa foarte repede,am matreata,si imi cade parul de groaza
sunt tot blonda dar nu am tupeu sa ma tund
Anda08 spune:
Caderea parului este una dintre problemele cu care se confrunta multe persoane, in diverse etape ale vietii. Adesea, fenomenul este tratat cu superficialitate, pentru ca, in fond, nu este unul anormal. El are insa cauze diverse si poate varia de la un fenomen pasager la unul foarte serios, care necesita o atentie speciala.
Cititi in continuare: www.supereva.ro/info.asp?id=2350" target="_blank">Solutii pentru ameliorarea caderii parului
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
ali spune:
Loma revin si eu cu intrebarea cum folosesti tinctura de iod.Pui cateva picaturi in tot samponul sau doar in ce folosesti odata la spalat?
Hei daca mi-ar cadea parul doar la spalat ar fi in regula.Dar ce ma enerveaza e ca am par prin toata casa si stau si cu parul prins .
ali
Mama fericita de Andrei