Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, am invitatie pentru azi la Dansez pentru tine. Desi nu sunt mare fan, binenteles ca ma duc, sa vad si eu cum se desfasoara un spectacol in direct. Poate reusesc si cateva autografe. |
ne uitam dupa tine, sa te vedem! cum te imbraci?
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
Victo Andra a facut bubite asa dupa febra. a doua zi dupa am gasit-o plina dar au trecut de la sine.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ne uitam dupa tine, sa te vedem! cum te imbraci? _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Nu stiu. Nu am prea multe optiuni. Mai trebuie sa dau jos 7 kg ca sa incap in rochitele mele preferate.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto Luna 3+
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka tu fetelor, pe mine ma doare asa rau "maseaua", adica locul unde-a fost, si nu-mi trece cu paracetamol . ma plimb de nebuna prin camera, noroc ca inca doarme Isa, ca nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa ma maimutaresc si in fata ei... in alta ordine de idei, in sfarsit am gasit si o masina accesibila si mai incapatoare, deseara mergem s-o aducem acasa . Maria deja plange dupa astalalta, ca ei ii era draga! desi o avem si pe aia inca... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
poti lua algocalmin
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Cris2010 spune:
Crissy un mare si zgomotos pt tine si Beatrice
Foto Luna 3+
Cris2010 spune:
Rodi, daca zici ca erau radacinile mari, mai dureaza pana se vindeca locul. sa treaca mai repede.
Foto Luna 3+
CarmenAlbu spune:
Fetele ce ziceti de scaunul www.bloombaby.com/collection/main.php?sID=19" target="_blank">asta?
carla_2008 spune:
Cris ne uitam,ne uitam,poate iei ceva autografe si pt noi,de fapt pt Rody sa iei de la Banica ca si asa au o poveste impreuna cumva cu sotul!!!!hmmmmm....
Rody nu te superi dar mi-a placut asocierea melodiilor cu povestea voastra!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
tina_80 spune:
Crissy, multa sanatate va doresc!
Mami, nu uita ca tb sa fi mai relaxata si optimista in tot ceea ce faci. Da-le incolo de kg, avem timp sa slabim dupa!
Anca, noi am avut o iritatie de genul asta numai pe piept, pe partea unde erau etichetele de la hainute (acum le-am taiat pe toate) si dupa 2-3 zile s-a extins si la noi cam pe tot abdomenul dar am dat cu bepanthen si sudocrem si a trecut.
Multa sanatate va doresc!
Noi nu stim ce sa mai facem cu RAducu, care noaptea tb sa stea cu tzatza in gura, altfel se trezeste de n ori....mi-o confunda cu suzi!!!....in stilul asta nu ma mai petrec de revelion pt ca mama mea (cu ea vreau sa-l las) nu are tzatzi cu lapte.
Acum a venit si tati si plecam afara.
VA pup si o zi minunata sa aveti!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Mycya spune:
buna ziua fete dragi!!
si la noi a nins si i-am facut si prima poza cu primii fulgi pe geam
Btz tare faza cu soacra-ta io ii spuneam de dulce de nu se vedea auzi nene sa dezbrace copilul ca ii e cald. Duamnii ca multa minte le mai trebe unora
Crispro chiar ma gandeam aseara la tine, mi te imaginam eu agitata si ca abia astepti s aplece toti sa ai un moment de liiste. dar e mai bine ca i-ai chemat pe toti seara ca de iti venea de cu ziua si erai intr-un stres pana seara era si mai rau.
Crissy pupam printesa si tie multa rabdare. ai incredere in Dumnezeu si va fi asa cum iti doresti
Cris diseara deci te cautam la tv
Pufescu si noi avem dermatita dar nu e de la nici o crema ci de cum iese afara cum ies afara cum ii apa iar bubite pe fata. credca e alergica la ceva din aer si nu am ce s aii fac mai nimic am cumparat toata gama de la avent si degeaba anume pentru dermatita. bine macar ca nu ii mai ies ca la inceput de era plina saracuta fata mea
pampersi: eu la 4 ore ii schimb, adica inainte sa manance si bineinteles daca mai face si kk . femeia are probleme cu capul cu siguranta iti dai seama ca nici lenjeria ei nu sio schimba des de teama ca, consuma detergent si apa
Bumblee mi-ai dat idee pe azi cu strudelele
asa si ca tot e post fac si o mancarica de praz
m-am pus si eu pe ascultat colinde , of ce dor de casa m-a luat si de sarbatorile petrecute in familie
Mami de Andra Maria 02.08.2010