Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor pentru perisoarele de la ciorbica de perisoare trebuie sa folosesc doar albus sau oul intreg???

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele ce ziceti de scaunul www.bloombaby.com/collection/main.php?sID=19" target="_blank">asta

arata tare fain, dar se vinde asa cu totul, sau e suportul separat?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Cris ne uitam,ne uitam,poate iei ceva autografe si pt noi,de fapt pt Rody sa iei de la Banica ca si asa au o poveste impreuna cumva cu sotul!!!!hmmmmm....

Rody nu te superi dar mi-a placut asocierea melodiilor cu povestea voastra!

carla, cum sa ma supar? menage a trois!! doar ca pe el, ca om, nu-l suport, ca artist e altceva...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, ce mi-ai facut cu praji ieri, imi ploua in gura Vreo reteta, ceva?

Cris, pupa-l pe Mihai Petre din partea mea Abia astept sa ne pove. Eu n-am avut niciodata rabdarea sa ma uit la emisiunea asta

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

in ideea ca daca ne place noua, poate va place si voua, ascultam colinzi la www.radio4me.ro/" target="_blank">radio

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Da fetelor,mamica Crissy venea de 3 ori pe zi la mine sa vada ce fac,iar dupa nastere desi dansa trecea printr-o suferinta mai mare ca a mea tot ea ma incuraja.Jos palaria in fata ta Crissy
Nu stiu cate persoane ar fi fost alaturi de mine cum ai fost tu,nu stiu cati m-ar fi incurajat cum ai facut-o tu,cum ma faceai tu sa zambesc desi urlam in mine.
Subscriu la ce a spus BTZ

CRISSY, fii barbata! Tu si Bea sunteti niste luptatoare. Progresele ei sunt convinsa ca se vad. Oricum fiecare copil se dezvolta in mod diferit. A mea nu vrea sa stea neam pe burta. O tin cat ii masez spatele la baita, atat.
In plus cei mici ne simt starea de spirit, eu una m-am convins de asta

ANCA - cum te mai simti? Ai fost al dr.?

CARMEN - super scaunul, cam cat ajunge?

BTZ - noi consumam cate un pampers inainte de fiecare masa (noaptea nu) si bineinteles daca face kk.

RODYKA - pup sa mai treaca locul maselutei

Multumim tuturor de complimente la adresa Biencutei
Si eu sunt topita dupa ea, ca de altfel fiecare mamica in parte dupa puiul ei

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Rody daca maseaua avea radacinile lungi si groase e absolut normal sa te doara.Pe mine m-a lasat durerea dupa 2 zile,dupa care a inceput sa ma manance.
Un algocalmin si un pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Of, m-am apucat de curatenia mare . A venit mama sa stea cu Raul , ca altfel nu apuc sa fac nimic. In cate o pauza va citesc pe voi. Azi am facut camara ( de care imi e cel mai groaza). Cam jumatate din lucruri le arunc, si peste 6 luni sunt la loc! Nu stiu cum reusesc eu sa cumpar toate tampeniile
Rodyka, sa treaca durerea. Dar ai grija, daca nu trece azi du-te inapoi la medic. Si nu bea lapte, sau alte lactate!!! Eu asa am reusit sa ma infectez urat. Am uitat ca nu am voie, mi-a scos maseaua, eram si insarcinata (dar nu stiam) si aveam pofta de lapte. Si am baut. O saptamana m-a durut continuu si a tb sa iau antibiotice multe. Am si pierdut sarcina aia.
Carmen, m-am mai linistit ca nu e Raul singurul cu kk verde. Dar cred ca tot ii schimb laptele sa vad, daca reactioneaza altfel. Ce super e scaunul!! Am sa-l studiez mai bine la urmatoare pauza...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Noi suntem in a 5a zi doar pe LM iarasi.Iau Paul doarme pana pe la 9 cu masa la 5/6 dim,iar ziua minim 3h somn.Asa da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, ce mi-ai facut cu praji ieri, imi ploua in gura Vreo reteta, ceva?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

sigur http://www.bucataras.ro/retete/3030/brownie-cu-biscuiti.html

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput