Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, eu cand eram singura cu Maria si aveam de coborat 5 etaje (nu e lift), daca pitica dormea, o lasam in casa si coboram cu caruciorul, apoi mergeam dupa ea. si cand urcam, lasam caruciorul jos in casa scarii si urcam fata, apoi coboram dupa carucior. si asta de vreo 2 ori pe zi, minim. cred ca de-aia mi-am revenit in 3 luni de la nastere la silueta de dinainte

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rodyka, asa fac si eu. Doar ac stau la etajul 2. Urc si cobor de imi vine rau...
Raul face kk verde inchis de vreo luna jumate. I-am zis azi la dr de fam care mi-a zis sa-i duc un pampers ( de ce? nu stiu...ca doar eu stiu care e culoarea vered si nu o mint ). Incep sa ma ingrijorez. Nu stiti voi care ar putea fi cauza? Ma gndeam sa-i schimb lapetel praf. Acum ii dau Nan. Voi ce lapte le mai dati?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai paula, poate vreasa simta si mirosu..plus nuanta de verde..ce stiu eu..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Si eu de obicei ma descurc singura,fac ca voi cu carutul,nu vreau sa apelez la els a-mi tina contabilitatea plecarilor mele ( si asa mi-a scos ochii ca tare plimbareata mai sunt ),insa aseara aveam o geanta destul de grea cu acele produse si nu vroiam sa risc sa dispara.
Dar sa-mi fie invatare de minte

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tare dragut pediatrul pe care l-am contactat/./.acum sper sa fie si competent..desi e si cadru didactic..eu cred ca e bun..vine pe la 13.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Coteasca, si io am mancat si kiwi si capsuni, fara nici o alergie la copil.Insa sunt copii alergici la astea...

katalina, am pvazut pozele, e tare dulce Victor. Si ce pleata!!! Tortul mi-a placut...

Mi-a ramas multa mancare de ieri, si tort... dar cum azi e zi de post, imi pun pofta in cui...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

buna ziua, mamici!

LML Bebe de Peta!!!

Victo, noi am patit asa asta vara de la caldura. Acum ne confruntam cu bubite in jurul gurii, de la umezeala, toata ziua e cu manutele in gurita...

Legat de pampersi, eu o schimb inainte de fiecare masa si dupa kk.

Si eu car caruciorul pe scari, dar doar pana la et. 1. Nu incape in lift. Deoarece are roti mari, eu il cobor si il urc cu Natali cu tot. Dar devine din ce in ce mai greu odata cu cresterea in greutate a lui Natali. Odata am incercat operatiunea pe rand, dar m-a stiut toata scara de cat a urlat Natali cand am lasat-o singura. Ce-i adevarat, a fost mai demult.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor, am invitatie pentru azi la Dansez pentru tine. Desi nu sunt mare fan, binenteles ca ma duc, sa vad si eu cum se desfasoara un spectacol in direct. Poate reusesc si cateva autografe.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si Leti face kk verde de vreo 3 luni, si miroase de-ti muta nasul, dr a zis ca nu e nicio problema, e vesela nu are febra, mananca normal face kk zilnic ia in greutatenormal asa ca nu o intep pt alte nspe teste decat daca dr cere

Rodica tare frumos montajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fetelor, pe mine ma doare asa rau "maseaua", adica locul unde-a fost, si nu-mi trece cu paracetamol . ma plimb de nebuna prin camera, noroc ca inca doarme Isa, ca nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa ma maimutaresc si in fata ei...

in alta ordine de idei, in sfarsit am gasit si o masina accesibila si mai incapatoare, deseara mergem s-o aducem acasa . Maria deja plange dupa astalalta, ca ei ii era draga! desi o avem si pe aia inca...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput