Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo http://family.webshots.com/photo/2120786320102838148BrLPFk Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
paula, nu stiu ce sa zic...arata ca o alergie...Eric a avut o signura data, dar nu asa, ci cu pete mari, pe picioare doar...am luat Claritine...medicul iti va spune mai clar care e pb...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
o doamne acu facem economie la scutece? 2 pe zi?????????///pai ori e deshidratat copilu ala..cum sa stea 8 ore cu un scutec??????????/da sa ia din cele mai ieftine...plus ca poate face o infectie copilu..e fetita sau baiat?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
pufescu spune:
victo,numai bubitele astea le are?al meu a avut si zone de piele foarte uscata solzoasa si bubite de-astea dupa ce l-am dat cu lotiune de la sanosan,diagnosticul a fost dermatita acuta pe fond alergic.Noua ne-a zis sa-i punem amidon alimentar in apa de baita,sa-l limpezim cu ceai de pelin si sa-l dam cu crema nutritiva de la klorane...insa s-ar putea sa nu fie acelasi lucru,mai bine mergi la doctor.
Victo spune:
stefan nu are nimic.n/am mancat nimic deosebit..hainele cu acelasi deterg..calcate..nici praf nu am avut asa mult, ca de 2 sapt vine cineva la curatenie, plus ce mai fac eu..habar n-am..
nu e de la vaccin, ca si ieri avea cateva...dar azi e plin plin
Victo spune:
da da, astept pediATRUL- pe andreica, andreea. e mai mult de 100 lei consult. acasa?
deci alergie ziceti si voi ca e..ooff
bine, pozele nu/s chiar 100% concludente, ca nu stiu seta aparatul, dar ca idee
carla_2008 spune:
neata fete,
Crissy77,dexametazona nu e tocmai buna pt organismul mamei dar din cate stiu nu ingrasa,deci nu dezechilibreaza sistemul hormonal.La tine poate fi de la stres,si asta in mod sigur.Nu te invinovati ca nu ai de ce,si nu exagera cu ex ca nici sa obosesti copilul nu e ok.Carla de-abia acum a inceput sa gangureasca si s-a nascut la 35!!Mateo gangureste de la 1 sept!
iar de lacrimi sa intrebi dr,nu cred ca e o probl!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
victo, il pupam pe Mihaita sa-i treaca, eu chiar nu stiu ce sa zic, nu ma pricep...
pampers... 2?! bine, nici eu nu schimb multi, vreo 4-5, noaptea de ex nu o schimb ca pana dimineata cred ca face doar o data, nu e plin niciodata pampersul decat cand face kk (cateodata chiar ptr 2 zile ).
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Eu cred ca femeia aia care sustine ca schimba numai un pampers intr-o zi, ori il lasa in curu' gol pe strumf, ori doar ii place sa se auda vorbind, nu poate tine un pampers atatea nevoi |
Nu il lasa in popoul gol pe bebe,din contra,sta asa de infofolit de zici ca e ger in casa lor.
Iar dansa merge pe ideea "cand se scurge pe pantaloni atunci il schimb"
Si am vazut cu ochii mei cum statea pampersul umflat iar ea nu avea nici un gand.Frateeeeeeeeeeeeeeeeee
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
coteasca spune:
Neatza fetele!!!
A venit iarna draguta, hai copii cu saniuta!
Si la mine a nins, la Arges, asa ca Oana daca vrei la socrii tre sa-ti iei si saniuta cu tine.
Michelle, in cantitati egale, gen un capacel de ulei masline+un capacel de ricin +1galbenus de ou, doar ca tre sa te clatesti bine, eu ma clateam la urma cu otet diluat cu apa.
Fetelor si eu ma gandesc uneori la decalotare, insa mi-e greu sa ma apuc sa trag de cocosel, eu mai las un pic timpul sa treaca, inca nu ma apuc.
Victo, imi pare tare rau pt Mihaita, nu stiu ce sa zic, dar cu siguranta vor trece si bubitele alea.
Crispro, nu fi suparata, asa e cu musafiri, si eu am patit-o o data si de atunci m-am lecuit. Cat despre alergia de la kiwi nu cred ca e ca eu mi-am luat chiar ieri 1kg si am facut suc, iar copilul nu are nimic si sper sa nu-i apara ceva.
Rodi esti o fericita ca doarme Isa pana la 8, eu mai am de tras, inca se mai trezeste o data pe noapte pt papa si apoi adoarme instant.
Cat despre pampers si noi schimbam cate 5-6 pe zi ca face de vreo 3 ori placintele sit re schimbat, plus ca mai face si pipilica.
Vad ca la Bucuresti iarsi se arata soarele cu dinti, asa ca iarasi ne pregatim de plimbare. Astept sa se trezeasca copilul sa-l alaptez si apoi plecam creanga sa ne inghete putin nasucul.
Pupici
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
btz_ovi spune:
E baietel,mai mic cu o zi fata de seful nostru.
Si mie mi-a venit destul de greu sa cred,insa vazand cu ochii mei (intr-o vizita la ea de vreo 5h) ca micutul statea cu o bomba in pantaloni.Da,se plande de iritatii.
Pai al meu nu a avut decat de vreo 2-3 ori iritatii,in rest pielea curata.
Nici eu nu il schimb noaptea cand e gol,nu are nici un sens.
Si pot spune ca situatia ei financiara e destul de buna,numai ca zgarcenia e in floare.
Noi folosim de la Happy si desi sunt destul de grosute fara de Pampers tot se umfla rau de tot la 4-5h
Si din ciclul "socru nebun si sotia lui" sa va spun.Aseara la 18 trebuia sa fiu in gara sa trimit mamei un pachet cu niste produse.Bun,pe la 17.35 cobor cu Paul,care dormea tun,la el sa-l las cat cobor carutu ca socru nu s-a sinchisit sa ma ajute.Cand m-am intors cu carutu,desi ma grabeam groaznic,sotia lui desteapta il dezbracase pana la pampers ca vezi dom'le ii e cald.Si urla copilul ala de numa numa.
Mama sa o strang de gat nu alta.Dupa ce ca eu ma grabeam groaznic,a trebuit sa il imbrac iarasi,nebuna nu vroia sa-l mai dea din brate,ca sa-l las sa ei cat ma duc eu (gara e la 10 min de noi).Si scandalul de pe lume la cosmonaut,asa il uraste si urla de numa numa.
Si uite asa am fugit cu carutu spre gara numai sa nu pierd trenul.
Ce draci mi-a facut,ca i-a zis Ovidiu aseara de dulce.
Si tot ei se plang de noi,ca nu il ducem sa se joace cu el,ca sunt capoasa,ca nu stiu sa-l cresc,ca ei vor sa-si vada nepotu si alte bazaconii,de ma stie toata scara ca o mama rea.
Si zic si eu ca Sorina,nu i-au luat decat o caciulita si 2 body care s-au jerpelit imediat,in rest imi aduc prosoape purtate pt el si alte carpe ce-si ocupa imediat locu in gunoiul meu.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010