Ce aduce Mos Nicolae?
Raspunsuri - Pagina 3
anangel_lexi spune:
Si la noi Mos Nicolae aduce cadouri mai micute. Anul acesta ii va aduce un calendar de advent (primul din viata ei, pentru ca pana acum am considerat ca e prea mica pentru asa ceva), un puzzle, pentru ca ii plac taare mult astfel de jocuri, si un aspirator mic si roz.
Bineinteles nuielusa nu va lipsi caci numai cuminte nu poate spune ca a fost. Lui tati mosul ii va aduce o masinuta Mercedes (ii plac f mult machetele de masini) si o sticluta de whisky, asa, de rasfat, din cand in cand.
Mami a fost muuuult prea rea in ultimii ani, nu primeste nimic.![]()
De Craciun fii-mea va primi jocul Mesterul Manole (sunt adepta jocurilor educative iar asta mi se pare frumos si pentru ca e nevoie de mai multi jucatori, deci l-am juca impreuna) si inca niste joculete educative, mai mici, iar tati va primi un mini-sistem audio pt masina.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
szivarvany spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nma mamagiuliei tare buna ideea cu scrisoarea de la mos ![]() Nico |
Nu mai stiu ce sa fac, eu sunt ignorata si nu sunt pusa pe razboaie mari

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
XIO spune:
Ce aducea si cand eram mica: dulciuri, fructe, bete. Nimic scump, eventual niste branzeturi mucegaite sau ceva mic de tot (esarfa, boxeri, ciorapi). Altceva nu vad cum ar baga in cizme ![]()
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Selene_Bunny spune:
Traditional, Mos Nicolae aduce dulciuri si neaparat portocale sau mere aurii. De ce spun "neaparat", pentru ca legenda - despre care am aflat ieri ca are doua versiuni - spune ca Sfantul Nicolae a ajuns, intr-una din peregrinarile sale, la casa unei vaduve sarace, care avea doi sau trei copii. Fereastra era deschisa si i-a auzit pe copii necajindu-se ca sunt saraci. De aceea, le-a aruncat pe geam, la fiecare, cate un banut de aur.
Varianta a doua este cu trei fete care, impinse de saracie, urmau sa devina prostituate. Pentru a le salva de la aceasta soarta, Sfantul Nicolae i-a daruit fiecareia cate o punga cu bani de aur.
Clujul, Brasovul, Timisoara si alte orase au si acele nuieluse/bastonase impodobite.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
EllaX spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amzulica La noi anul asta va fi ceva de basm, abia astept, f. multi ani am plans ca nu puteam avea copii, l-am nascut pe Luca la 39 de ani, plangeam in fiecare an in timp ce impodobeam bradul. Anul trecut Luca avea doar 10 luni (in cap pe 25) era prea mititel sa priceapa ceva, anul asta incepe sa inteleaga. Cadoul pt. Mos Nicolae il avem deja pitit dupa draperie - o masuta cu scaunel cu piese de construit (mai aveam si tel. de la fisher price dar i l-am dat si e undeva prin casa aruncat, tot tel. noastre mobile sunt mai "bune"). Ne concentram insa pentru Mos Craciun - nu avem idei deloc. Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009 http://community.webshots.com/user/amzulica |
amzulica, m-ai emotionat cu brazii tai plansi din trecut!
Cand avea 1 an si jumatate si-a descoperit bradul impodobit, fata mea s-a bucurat (si s-a mirat) extraordinar de tare. Desi deviem de la "Mos Nicolae" (este un alt subiect cu cadouri in general, deschis de mamagiuliei): noi i-am luat la 1 an jumate o masuta-pian de la Chicco (la vremea aia aveam mai multi bani, da' oricum a fost mai ieftina decat acum): http://www.price.ro/specificatii_chicco_centru_de_activitate_modo_-_masa_si_pian_76432.htm
Scuze de off-topic!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
adra_bell spune:
Mandarine, carti de povesti si ciocolata. Mos Nicolae doar deschide drumul pentru Mos Craciun, nu ii face concurenta :)
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
iulix spune:
La mine nu stiu cu ce va venii anul asta, dar cand eram mica venea cu portocale, banane, dulciuri si cu cate o nuielusa din cand in cand. ![]()
nma spune:
Nuielusa o pregatesc eu in fiecare an. O crenguta gasesti usor
. O imbrac frumos in staniol si ii pun o fundita. Baietelului meu chiar ii plac.
Nico
Serialbastre spune:
La noi Mos Nicolae va aduce fructe (poate un ananas sau ceva ce nu avem mereu in casa) si un mic joc de cuburi-puzzle pentru Cezara (1 an si jumatate). Pentru adulti ceva maruntisuri, poate si o carte lu' tati ca e Nicolae. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
Lorikay spune:
Noua Mos Nicolae ne aduce dulciuri si carti, nu jucarii (pe acelea le aduce Mos Craciun). Anul acesta i-am luat o carte care se transforma in castel (pe care o admira de cateva saptamani prin magazin), o cutie muzicala plina cu fursecuri, un panetone cu Barbi si inca ceva cu Barbi care nu stiu exact ce contine (banuiesc ca niste acadele).
Buna ideea de a pune si un betisor printre dulciuri as incerca si eu dar nu stiu cum va reactiona. Ma mai gandesc.

Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica