Ce aduce Mos Nicolae?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Noi serbam si onomastica lui Razvan, astfel ca in fiecare an e un cadou mai consistent.
Anul asta de Mos Neculai (cum spunem pe aici) e un camion Mack (Cars) electronic cu o masina Lightning Mc Queen in interior. Poate si un ou kinder, un suculet.

In plus, eu nu-mi amintesc, copil fiind, sa fi primit ceva de la ai mei de Mos Neculai , nici Craciunul nu aducea nimic ... astfel ca acum ma bucur de 2 ori, oferind copilului meu bucuria unui cadou dorit.

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

In Italia nu e Mos Nicolae. Similar acestei sarbatori este Epifania, pe 6 ianuarie parca, o batrana care aduce in dar carbune.
Anul acesta, Mosul se va adapta situatiei, dar nu cred ca va fi chiar unul de criza neaparat. Inca nu stiu cu ce daruri va veni.

Sa nu zici acum ca iar atac persoana, dar iarasi dezinformezi. Aduce dulciuri in general, iar carbune la cei care nu sunt cuminti. Care carbune e de fapt tot zahar de culoare neagra. Iar personajul de numeste Befana, sarbatoarea e Epifania.

In zona noastra echivalentul lui Mos Nicolae este si Santa Lucia, 13 dec., pe langa Befana (6 ian.).

In fam. noastra tinem toti Mosii si sfintii aducatori de cadouri si bucurii pt. copii . Nu neaparat cu cadouri scumpe, ci si un ou Kinder, o carte, o plastilina, un dvd cu desenele preferate etc. Mos Craciun va fi mai "consistent" ca sa zic asa. Deci, de Mos Nicolae va pune in ghetute dulciuri. Fara nuielusa ca nu-i cazul , are mama fetita cuminte.

mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Ai dreptate, nu am avut timp sa detaliez ieri seara ca era tarziu. Dar si carbunele e sub forma de dulce. Oricum, sarbatorile in sine se aseamana, difera doar data. Daca la noi Mos Nicolae da startul sarbatorilor de iarna, in Italia Epifania si venirea Befanei inseamna sfarsitul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

La noi anul asta va fi ceva de basm, abia astept, f. multi ani am plans ca nu puteam avea copii, l-am nascut pe Luca la 39 de ani, plangeam in fiecare an in timp ce impodobeam bradul. Anul trecut Luca avea doar 10 luni (in cap pe 25) era prea mititel sa priceapa ceva, anul asta incepe sa inteleaga. Cadoul pt. Mos Nicolae il avem deja pitit dupa draperie - o masuta cu scaunel cu piese de construit (mai aveam si tel. de la fisher price dar i l-am dat si e undeva prin casa aruncat, tot tel. noastre mobile sunt mai "bune"). Ne concentram insa pentru Mos Craciun - nu avem idei deloc.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pot sa spun ca acest an nu va fi ca si anul precedent, vor fi "mosi de criza" cum spuneti pe aici dar nu-i nimic, ne descurcam noi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mos Nicolae cred ca o sa aduca anul asta carti (le am deja cumparate ca nu am rezistat cand le-am vazut pe raft), ceva dulce si fructe. Lui tati o sa ii aduca fructe si sosete , mie fructe si manusi, sper si o carte (sa vad daca am fost destul de cuminte). Nu as zice ca o sa fie an de criza la mosii nostri, inca au resurse sa se descurce cam ca in ceilalati ani.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dulciuri multe dulciuri ca astea o bucura enorm pe fi`mea, insa ea amai cerut si multe clementine si banane
Pe langa dulcegarii va primi nuiaua traditionala denumita virgaci si o scrisoare de la MoshNicolae ca daca nu se spala pe dinti ii confisca dulciurile mult iubite
Anul acesta va mai primi si alte jucarele pt ca a fost mult prea cuminte si intelegatoare (mai putin la faza cu dintii).

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Mosul va aduce un lego- are neaparata nevoie de el ca nu-i ajunge sa gate ferma animalelor- ceva dulciuri si fructe, chiar daca are zi de zi, se bucura cand stie ca sunt de la mosu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

La noi dulciurile si fructele sunt la ordinea zilei pentru ca si eu sunt o mare consumatoare de dulciuri .
Asa ca Mos Nicolae va aduce pentru cea mare un set lantisor si inel cu fluturas si inca un set cu mai multe inele cu tot felul de modele iar pentru cea mica o papusica Alba ca Zapada cu rochita de schimb. Si bineinteles si ceva dulciuri. Mie imi va aduce un fular iar lui tati o pereche de manusi.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Dulciuri, fructe, poate si o carticica ...Nu e Mos de criza, asa a adus in fiecare an. Cadouri serioase aduce Mos Craciun (un DVD cu desene animate, o carte de la Disney, o papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

mamagiuliei tare buna ideea cu scrisoarea de la mos

Nico

Mergi la inceput