Strumfi de iulie-august 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Beljii sunt campion la adus/primit copii bolnavi la scoli/gradi/crese, ca doar de acolo se imbolnavesc si ai mei. Numai daca au febra sau dureri ii tin acasa, lumanarile si tusea sunt ceva curent. Mai de mult cand a avut Victor o bronsita kinetoterapeuta care venea sa-l ajute sa expectoreze mi-a zis ca daca ccc copiii ei aveau febra dimineata le punea un supozitor si-i ducea la cresa. Deci, cam asa gandesc ei... bine, fac asta si ca nu au cu cine sa-i lase acasa, dar pe de alta parte ii duc la gradi pana nu se mai poate altfel si normal ca nu-i intereseaza ca-i mai imbolnavesc si pe altii.

Vivela, mersi frumos dar eu sunt useless la copiat de pe net, o sa le caut in magazine cand venim in Rom, , sper sa am timp.

Mychy, La Multi Ani pentru Andrei! Sa fie sanatos.

Si noi avem un Andrei, asa ca va multumesc pentru urari .

Cadou pt Sonia am luat, dar pt Victor inca mai studiez "problema". Adica: am adus acasa un catalog de la un magazin de jucarii, i l-am dat lui Victor sa se uite, sa-i spuna Mosului cam ce i-ar placea. Si-a luat treaba f serios, mai sa rateze aniversarea unei colege ca nu se dadea plecat de langa revista. M-a amuzat teribil ca facea cruciulite pe o foaie alba pt jucariile care nu-l interesau si puncte pt cele care-i placeau si normal ca nu aveai cum face legatura intre foaie si revista .

Am inceput sa scriu mesajul acum vreo 4 ore si am uitat sa-l trimit.
pupici la fete si o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare mamici si strumfi!
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi si un mare pupic pentru andrei de michydutza!

noi mai bine ,eu in mare lipsa de timp...maine am zi lbera si poate mai intru...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, multumesc foarte mult pentru patut, a ajuns dimineata la destinatar, o sa trecem pe la ei zilele viitoare, abia astept sa tin in brate un ghemotoc de cateva zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cica :if sex is a pain in the ass, then you are doing it the wrong way

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Buna seara! Scuze ca dau buzna! Sunt si eu mamica a doi baietei, Matei de 3 ani si 4 luni si Vlad de 11 luni, care va citeste din umbra dar care nu prea scrie, sau mai bine zis scrie deloc. Acum insa mi-am facut curaj sa ii scriu Georgianei: draga mea iti recomand sa mergi la dr. Sima Anca. poate ai auzit de ea, sau nu. Noi am fost foarte multumiti. Cel mic a tot fost bolnavior de la 3 luni, tusea incontinuu si nu ii gaseam leac. ca si tine, probabil, am incercat toti medicii din Cta, inclusiv cernavoda(aici locuim )noi), pana acum 3 luni cand i-am avut bolnavi pe amandoi si am plecat de acasa nestiind unde mergem, am zis ca trebuie sa gasim o clinica particulara deschisa sambata in Cta. asa am ajuns la Homeomed , la dr. sima. Ce sa zic mi i-a pus pe picioare pe amandoi, fara antibiotic,dar in special pe cel mic, ca ajunsesem sa cred ca o sa ramana cu tusea aia mereu. daca vrei mai multe detalii vorbim pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mami 2,sigur ca am auzit de dr sima, mi-a mai fost recomandata si de alina(lulu77),am si fost la homeomed insa n-am dat de dansa.multumesc de sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Vivela, grea viata mai ai si tu....auzi, sa dormi doar o oara si in ce conditii! Si apoi sa-l mai duci si pe David la gradinita tot tu!
Eu va admir pe cele care va puteti pastra calmul... si eu trec printr-o perioada grea cu fetele. Probabil si in urma faptului ca au stat f mult in casa. Sunt foarte irascibile si nervoase. Mai ales Karina. Azi am fost cu ele la doctor sa vad cum sunt si cand le pot duce la gradi (desi sincer mi-e frica sa le mai duc) si au facut acolo dezastru: au rasturnat mese si scaune in sala de asteptare, au alergat, s-au invartit, s-au batut, au tipat ca apucatele, pana am luat-o pe una pe sus si am iesit cu ea afara iar cealalta a ramas cu soferul. Mi-a fost o rusine de nu stiam cum sa mai procedez. Parca erau drogate asa reactionau. Eu le faceam observatie si incercam sa le linistesc iar ele radeau isteric, tipau si rasturnau tot ,de ziceai ca e o tornada acolo. Astazi chiar am fost la un pas sa le bat acolo, in public, stiind ca nu rezolv nimic cu asta ci doar o virez pe plans!
Karina minte zilnic, e rebela, ma enerveaza ca o copiaza in tot pe Iris, nu are preferinte proprii, ci de fiecare data cand vor ceva si le intreb ce anume ea asteapta sa vada ce vrea Iris, apoi urla ca vrea fix acelasi lucru.
Pe mine m-au lasat nervii de tot, ma doare capul zilnic de imi plesneste, in fiecare seara ma bucur ca nu am crapat!

Si la noi la gradi duc copiii bolnavi, asta e clar. Ii tin acasa doar cand sunt semne evidente de boala sau cand sunt sunati parintii sa vina sa ii ia ca au febra. Dar pana atunci rspandesc foarte bine microbii la alti copii.
Cred ca e inevitabil in colectivitate. Sotul insista sa le duc de joi iar la gradi, dar eu sunt sigura ca iar se vor imbolnavi. Am innebunit cand am citit ca Mihnea al lui Georgiana dupa 4 zile de gradi s-a imbolnavit iar!

Mergi la inceput

Kariris, si la noi a rezistat Saby 4 zile la gradinita in ambele ture, adica de la sanatoasa tun la febra 40 respectiv otita perforata. Si eu te admir pentru cum te descurci cu fetele si in situatia de la doctor cred ca le-as fi batut in public . Bine ca a fost soferul cu tine, ale mele de regula sunt mai cuminti cand sunt doar cu unul din noi. Cand suntem amandoi cu ele isi dau in petec rau de tot, dar atunci facem cu randul pe 'good cop, bad cop', in functie de dispozitia de moment.

Si mie mi-e frica sa o duc iar la gradinita, ma gandesc sa-i fac si niste analize imunologice si poate o cura de imunizare ca nu se mai poate, desi pana la 3 ani a fost cel mai sanatos copil din lume. Spre deosebire de al tau, sotul meu insista sa nu o mai duc deloc la gradinita, ca parca anul viitor n-ar fi acelasi lucru.

Tu cum te simti, fizic vorbind? Te-ai mai cautat pe la doctor?

Mergi la inceput

Acum mi-am amintit sa va spun, Sabina ma scoate din minti cand o imita pe sora-sa, vorbeste stricat, tipa, arata cu degetul insistent, vrea sa stea numai pe scaunul pe care sta surioara, sa se joace doar cu ce are Larisa in mana, drept pentru care ii smulge tot din mana, vrea sa bea apa cand cere sora-sa si urla daca nu ii dau ei prima... distractie maxima .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

wow Carla, in ultimul paragraf al postului tau parca le-ai descris pe ale mele! credeam ca doar ale mele fac asa pt ca sunt de aceeasi varsta.
Eu, fizic, ma simt ca lovita de tren. Ma dor toate in special coloana, mai nou si in zona cervicala. Cu diabetul stau bine, a mai crescut putin glicemia, colesterolul e cam tot pe acolo (maricel) dar au urcat si trigliceridele. In concluzie: binishor spre mizerabil! Singurul lucru bun e ca ultimul pap mi-a iesit nesperat de bine. Dupa tratamentul luat "de capul meu" ca io pe Puia l-am vazut in februarie si acum in noiembrie. Dar intre timp am bagat niste serii de cervugid alternat cu cerviron si dupa aceea cateva serii doar de cervugid. Vad ca a mers.

Am nimerit la o doctorita buna la Balj care ne-a spus ca treaba cu imunizarea la copii acum la 3 ani e doar la moda si ca nu e necesara decat in situatii extreme, ca altfel are doar efect placebo.
Eu pt imunizare si nu numai, am inceput sa le dau fructe de goji (gojiberry) in fiecare dimineata cate 10 grame. Mananc si eu si ii dau si sotului. Nu ma intrebati la ce sunt bune ca as umple 5 pagini. Citit pe net. Se gasesc la plafar la cele mai convenabile preturi. Eu astept de vreo 6 ani sa apara si in Ro.
Noapte buna!

Mergi la inceput