Strumfi de iulie-august 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

la sat prmesti pentru tuse antibiotic,n-au auzit de sirop de tuse..dar ce zic eu ca si pentru mihnea mi-a fost prescris antibiotic la tuse ca nu-i placea cum tuseste dar auzea prin telefon..frustrarea de care vorbesti o am si eu..si as pleca dar vorba sotului nu intalnesti caini cu covrigi in coada nici pe afara insa na,ramane ideea ca e mai bine si poate este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Neatza!

Aici a nins Anglia e inzapezita.

Eu muncesc din greu, m-am acomodat! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

carla imi pare rau sa te dezamagesc dar si aici ii lasa muciosi. Doar daca au febra pleaca acasa si nu vin decat dupa ce sunt cel putin 24 de ore fara febra. E normal sa le mai curga nasul dar daca fac febra si sunt molesiti te cheama sa vii sa ii iei acasa imediat.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Nu stiu ce sa zic, poate nu ii lasa cu lumanarile verzi pana in barbie, ci doar cu mucisori transparenti, de care face orice copil la diferenta de temperatura sau daca plange.

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Stiu ca subiectul cu gradinita este delicat, dar sunt suparata ca Saby a facut a 2-a otita perforata intr-o luna, si doctorita a spus ca nu este normal sa se intample asa, inseamna ca a stat intr-un focar de infectie.
Probabil ca majoritatea parintilor sunt responsabili, dar este suficient sa fie 1-2 mai neglijenti si se duce naibii tot. Eu am auzit o mama care venise de mana cu 2 copii spunand educatoarei ca pe unul il lasa, ca are doar 38, pe celalalt il ia acasa, ca are peste 39...

Oaana, mi-am dezactivat PM-ul la un moment dat, dar vorbim pe mess daca vrei. Iti multumesc pentru patutul de la Violeta .
Luna, ma bucur ca te-ai acomodat, poate o sa ai mai mult timp de voba pe viitor.
Georgi, vitaminele poti sa le vezi ca poza aici: http://picasaweb.google.com/naturalix/Suplimente#5545045233837240002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

desi nu e birthday, n-am gasit alt emoticon mai expresiv.
sa fiti sanatosi Andrei si Andreea, sa aveti o zi cu bucurii si sa deschideti drumul unor frumoase sarbatori de iarna!

Oana imi pare rau ca si baietii tai sunt bolnavi si e drept ca-i nasol cu otita asta care nu are simptome prea violente si apare pe neasteptate. ce-i drept si denis a manifestat o jena la sersul intr-o ureche, dar pentru ca m-am uitat cat am putut vedea si nu avea nimic inauntru, nici muci in parioada aia, am sperat ca e pur si simplu doar o jena.
dar si daca ar fi o inflamare a timpanului, daca nu are febra sau nu se plange de dureri nici macar la apasarea, tragerea urechii, ce ar trebui sa fac? i-am dat vreo 2 doze de ferrum fosforicum, care stiu ca e pentru inflamatii.
si el a avut otite si stiu cum e, asa ca sper doar sa nu fie.

cu doctorii, aceeasi discutie si problema la noi in tara... finuta mea tocmai a avut o viroza, cu febra in jur de 40 timp de 4 zile. a fost in a doua zi la dr. de familie - pac, antibiotic. nu i-a dat, a treia zi a mers la pediatra in care avem incredere, zice ca a vazut niste muci verzi care nu curg si i-a recomandat si ea antibioticul. dupa 3 zile de febra i l-a dat, a mai facut inca o zi si gata. fara muci, tuse, stranut, nici un semn de raceala; usor rosu in gat.
la o saptamana face sora-sa mai mica identic si la fel . stiind ce a fost mai rau, cat a durat si cum a fost evolutia bolii la cea mare, la cea mica nu i-a dat nimic si la fel i-a trecut, dupa 4 zile.
ma rog, le-a dat antitermice, caci era si o febra uracioasa, care nu scadea decat la 2 o data.
asa ca nu stiu ce parinte isi permite sa treaca peste sfatul doctorilor si in a 4 zi de febra sa nu-i dea antibiotic, desi in final s-a vazut ca nu era necesar? probabil ar fi trebuit niste analize, dar nimeni nu i-a recomandat, si pana iesea rezultatul, dr. spunea... "sa nu se agraveze"

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

n-am chef de nimic. azi ma fofilez si nu fac nimic. doar astept ziua de maine
maine poate il scot pe andrei afara, ca saracu de o saptamana sta in casa. intai raceala lui, dupa aia a fost socrela racita si n-a putut iesi cu el.......

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Cristina, eu am fost parintele ala care nu le-a dat antibiotic nici dupa 4 zile de febra. Dupa 2 zile jumate le-am facut analize, sange si exudate si erau in regula, asa ca am mers mai departe cu homeopate si antitermice si a fost bine. In ultimul timp, aud tot mai des ca se da antibiotic "preventiv", chestia asta nu pot sa o pricep deloc, adica omori niste bacterii din organism care pot fi benefice numai in ideea ca poate nu se mai ating alte bacterii de copil? E complet aiurea, scade imunitatea copilului si cu atat mai mult se infecteaza.

Azi era zi de mers la Circ, imi pare rau ca n-am reusit si noi, dar nu ne-a lasat orelista. Am vazut pe geam plecand "autocarul" cu care au fost transportati copiii, era un amarat de autobuz RATB, ce mama masii de siguranta au copiii in asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, Andrei si Andreea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput