Strumfi de iulie-august 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 10
violetan spune:
Neata si la multi ani, neamuleeee! ![]()
Kariris, vroiam doar sa-ti zic ca e normal la gemeni asta cu copiatul
. Eu o copiam pe gemanuta mea si ajunsesem asa de lasha
ca o bagam pe ea tot timpul la inaintare. Pe la 16-17 ani nici nu mai vorbeam. Deloc. Pai daca era sor'mea si vorbea ea la ce bun sa ma mai deranjez si eu? Ai mei s-au speriat ca am patit ceva si au vrut sa ma duca la doctor. A tinut vreun an povetea, dar m-am potolit. Si ne-am dezvoltat normal (zic eu, hehehe)amandoua.
Oricum, te admir maxim, frate, ca de altfel pe toate mamicile care au rabdare si se descurca singure sau aproape singure cu pozishorii. 

monicabo spune:
Neata!
La multi ani Romania! Cam frig pe afara pt defilare...
Va multumim tuturor pentru urarile de ieri de ziua numelui!
Kariris, sanatate multa, ai multa grija (si) de tine si sanatatea ta!
. Cu fetele, si a Carla, si la noi sunt zile in care e haos total, fetele sunt apropiate ca varsta (la tine chiar de aceiasi varsta), si stii cum e, "unde-s 2 puterea creste"
si "dusmanul nu sporeste"... In mod sigur fiecare copil singur e mai cuminte decat cu fratele/sora...
Si fetitele mele, ca a mai crescut si cea mica si participa la jocuri, cea mare e fericita care "tovaras" de joaca, se joaca, inventeaza jocuri, fac prostii impreuna, uneori idei de prostii are cea mica, iar Andreea adera imediat, nu zice NU...
Carla. imi pare rau ca aveti probleme de sanatate cauzate de gradinita... Ca parinte, este complet aiurea sa-ti trimiti copilul cu febra, sau cu vreo viroza puternica, tuse puternica etc...
Asa, vad ca si in vest, mai trimit copiii cu muci, caci este greu pt parinti cu serviciul, valabil si aici la noi, pt cei care nu au nici un ajutor... e f greu si trebuie facute multe "jonglerii" de catre parinti, cu zilele libere....daca e copilul mai sensibil si raceste des, ai cam incurcat-o, daca nu ai ajutoare. Ce zicea si Vivela cu cateva mesaje inainte!
Noi personal nu am avut mari probleme de sanatate (ca de tinut acasa o pot tine, acum cu lucrul de acasa), o data am tinut-o acasa 3 zile (+ cele 2 de weekend) pt o raceala mai puternica cu multi muci si tuse... in rest am mai tinut-o cate 1 zi, cand i-a mai curs nasul, dar pe urma daca vedeam ca-si revine, am trimis-o iar...
Alina, sanatate lui Eli, cum mai e?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
neatza
la multi ani Romania!!!!
kariris,te pup si sa-ti spun ca si eu te admir?!!nu cred ca ai nevoie de asta ...recunosc ca si eu le-as fi altoit cu cate-o palma la fund,sigur imi ieseam din pepeni dar probabil ca mai mult le agitam.
eu nu ma supar neaparat ca vin copii bolnavi la gradinita desi eu nu fac asa ceva dar repet eu stau acasa si ar fi culmea..eu ma enervez pe cat e de sensibil fii-miu caci am in jurul meu copii care merg bine mersi la gradi,scoala si au avut in toata viata lor 3 raceli si alea tratate cu paracetamol si bagat sub plapuma la febra
.
CarlaV spune:
Monica, nu mergeti la defilare? Stiu ca in fiecare an erati acolo.
Despre copiii bolnavi la gradinita, ai dreptate, dar stii ca nu ma refer la cei raciti, ci la cei cu viroze sau infectii in gat, care prin tuse ii contamineaza pe ceilalti. Mie nu mi-au racit niciodata fetele ca au stat mai dezbracate sau in curent, dar exista si astfel de copii si atunci e safe sa stea in colectivitate.
Kariris, bine ca esti pe linia de plutire cu sanatatea, fetele au nevoie de tine in forma. Nici eu nu sunt adepta curelor de imunizare, dar am vazut ca alaptatul pana dupa 18 luni n-a facut mare diferenta. Poate gresesc. Oricum ii voi face niste analize dupa ce terminam cu otita.
Luna1 spune:
La multi ani Romania!!!
Eu intru doar de pe telefon ca nu pot de la servici inca. Adelise are serbare la gradi vineri, sunt ingrijorata ca nu va dori sa stea pe scena ca suntem noi acolo. Om vedea. Va pup
monicabo spune:
Carla, nu am mai iesit, caci e frig si mai ales si ploua...
De obicei ieseam, ca stam in zona, chiar imi pare rau pt azi, dar asta e, speram la anul la vreme mai buna!
Sanatate multa fetelor, trebuie sa treaca si perioada asta.... poate la fel ca si musso, sa faci o pauza pana pe 5 ian, sau cand incep iar gradinitele? Zic si eu, mai stau si copiii pe acasa, si cand vin, vini sanatosi..
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo Carla, nu am mai iesit, caci e frig si mai ales si ploua... De obicei ieseam, ca stam in zona, chiar imi pare rau pt azi, dar asta e, speram la anul la vreme mai buna! ![]() Sanatate multa fetelor, trebuie sa treaca si perioada asta.... poate la fel ca si musso, sa faci o pauza pana pe 5 ian, sau cand incep iar gradinitele? Zic si eu, mai stau si copiii pe acasa, si cand vin, vini sanatosi.. Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Am facut pauza aproape o luna la prima otita care s-a legat cu vacanta la gradi si cu plecarea noastra in Sicilia. Nu cred ca vor veni sanatosi in ianuarie, daca in septembrie nu au fost...
As vrea sa o duc de luni, sa nu piarda mult din optionale si nici serbarea, dar mi-e foarte frica de ce va aduce iar.
brazuca25 spune:
Salutare strumfarie!
Ca sa fiu in spiritul zilei hai sa urez si eu LA MULTI ANI ROMANIA
desi nu prea dau pe-afara de patriotism zilele astea.
Vreau sa doresc multa multa sanatate strumfilor bolnaviori. Apropo de gradinita si de copiii adusi in orice conditii de sanatate as avea eu multe povesti de zis. Este adevarat ca vin marea majoritate in orice conditii de sanatate si cel mai grav este ca vin cu avizul medicului desi copilul in mod evident nu este prea sanatos.
Totusi trebuie sa spun ca anul asta au fost niste virusi tare pacatosi, care mi-au afectat copii care sunt si in al treilea an de colectivitate. S-ar presupune ca imunitatea si-ar fi format-o pana acum. Chiar imi spunea o mamica, ca din septembrie pana acum a facut fetita ei 4 otite in forme serioase si mai mult pe acasa a stat. Desi anul trecut nu a lipsit o zi. De tuse nu mai zic ca e la ordinea zilei si nu trece cu toate siropurile din lume, la fel si mucii pe care ii vad non stop. Nu cred ca am un copil sa fie perfect sanatos si nu e zi sa nu aud de cel putin 30 de ori "Doamnaaaaa am muuuuci!"
mamik fericita de
Denisa Maria (racusor din 20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
brazuca25 spune:
Kariris,
multa rabdare iti doresc si nervi de otel. Daca eu cu una singura simt ca imi pierd rabdarea nici nu imi inchipui cum reusesti sa faci fata cu doi.
Carla, sanatate multa fetelor si sa va fie de bine plimbarile
. In privinta revenirii la gradi, ai dreptate, nu o sa fie mult mai sanatosi in ianuarie, ba chiar o sa fie si mai rau ca vine iarna. Eu in lunile ianuarie-februarie am cea mai scazuta prezenta la grupa.
Imi place mult cum povestiti despre strumfii care au frati/surori mai mici. Imi si inchipui cat de draguti sunt 
mamik fericita de
Denisa Maria (racusor din 20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
Timi07 spune:
LA MULTI ANI SATBATORITILOR DE IERI!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI ROMANIA!!!!
Eu ieri mi-am luat liber sa merg la bazin si sauna iar dupa amiaza imi programasem o sesiune zdravana de smotru. A trebuit sa lucrez de acasa asa ca s-a ales praful de planurile mele de facut curat, am facut dar in fuga ....
Deseara suntem invitati la un Christmas Party la restaurantul unei piste de curse de caini...desi e in zona n-am apucat sa mergem sa vedem (nu sunt fan curse dar nah).
Fetele sunt ok, Soph tot zice ca nu mai vrea zapada iar Saya inca se mira cand vede fulgii.
Inca nu le-am luat nimic de Mos Nic si nici nu va fi ceva costisitor, ma bazez pe surpriza de-a gasi ceva in cizmulite decat pe consistenta cadoului.....
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)