Strumfi de iulie-august 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Buna dimineata!
Haideti doamnelor, frecati nitel netul, sa nu inghete firele!

va mai dam noi vreo 3 grd, ca atat avem in exces . in zona capului...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Buna dimineata!
Haideti doamnelor, frecati nitel netul, sa nu inghete firele!

va mai dam noi vreo 3 grd, ca atat avem in exces . in zona capului...

Aoleu, de la Damian??
Sanatate multa!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza
vivela, cum sunteti? esti cu febra si tu?
azi dimineata s-a trezit si andrei cu febra. de unde, nu stiu, ca in ultimile doua saptamani a stat in casa, ba a fost racit el, ba socrela, ba a venit frigu. chiar n-am idee ce s-a intamplat. i-am dat oscillo, panadol si am plecat la servici. sper sa fie ok.
brazuca, ma bucur ca ai scris.. mai treci pe la noi

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, le primim cu placere.
Uff, tot cu febra mare? Ce sa zic, tu stii bine ce trebuie facut, iti doresc numai multa putere si rabdare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
sanatate lui damian si lui andrei!!
uffff,febra asta..cica e buna dar tare mai da batai de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pe Larisa au apucat-o iar seismo-nervii, mi-a facut creierul praf de ieri dupa-amiaza, de sani nu mai zic, si tot nu-i bine, nu-i pot intra in voie cu nimic.

Mergi la inceput

carla, cand ai zis de "seismonervi" m-am uitat pe net, au fost ieri doua cutremure la noi, unul la 15 altul la 21 (de 3.8)..of, mi-e asa o frica de fenomenele astea. m-a pus naiba sa mai si citesc despre activitatea seismica din vrancea si de istoricul cutremurelor de aici..in toate a fost "implicata" si capitala.

Mergi la inceput

Politistii se duc in excursie cu un autocar cu doua nivele
La nivelul de jos ofiteri si la nivelul de sus subofiteri.
La un moment dat se aud urlete de la nivelul de sus, iar sefu` se duce sa vada ce se intampla
-De ce urlati in halul asta?
-NOI NU AVEM SOFER !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

damian inca doarme...de aseara. peste noapte s-a trezit de cateva ori, la 12,30 i-am pus un supozitor cu paracetamol. in 30 de minute i-a scazut, dar m-am si speriat, ca era PREA rece pe cap si ud leoarca (mecanismul de scadere a febrei). spre dimineata, pe la 7 incepuse iarasi sa-i creasca temperatura, i-am luat-o la subrat dormind, era 38.6 C, nu stiu cat de corect i-am luat-o, ca nu am vrut sa-l trezesc, ca somnul ajuta la refacere.

eu n-am febra, dar mi-e cald de mor, stau cu geamul deschis .

sanatate multa lui Andrei .

ufff, mama lor de virusi ...

bai, terminati cu seismele, ca am destule motive sa stau cu morcovul in dos. daca ma mai gandesc si la astea.... noroc ca eu n-am stat sa monitorizez legatura dintre crizele lui david si seisme, ca altfel as fi anuntat mereu cataclisme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele!
Ce se intampla de se tot imbolnavesc copiii? Chiar si cei care stau in casa. eu nu mai stiu ce sa cred si tare ma mananca undeva sa le duc de luni iar la gradi. Dar si daca se imbolnavesc iar ma impusc! am vorbit cu educatoarea lor si mi-a spus ca o fetita de la ei are pneumonie si sta acasa si ca restul mai tusesc mai au muci, ca de, asa-i in colectivitate. Problema e ca data trecuta m-am imbolnavit si eu si destul de rau.
Le-am dus la doi medici si amandoi mi-au spus ca nu se aude nimic la plamani si ca nu au nimic. Iris tuseste zilnic in cateva reprize si, la somn, tuse productiva. Ce naiba o fi nu stiu. Mi-a spus medicul sa-i dau antitusiv dar mie nu-mi vine vazand ca expectoreaza.
Fug ca trebuie sa le asist la toalete una intr-o parte alta in cealalta. Eu nu stiu cum le apuca in acelasi timp mereu.

Mergi la inceput