Strumfi de iulie-august 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ei, pai d'aia nu ti-a iesit prima data.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

michy daca vorbesti de reteta pe cae mi-ai dat-o si mie sa stii ca si mie mi s-a parut cam dulce checul. Bun, dar dulce pt gustul meu. Noroc ca eu nu prea mananc.
Vivela foarte frumosi si expresivi colindatorii si bradul! Esti talentata.
sunt fericita ca o prietena a facut fiv, a pus doi embrioni si s-au prins amandoi. Are o super valoare betaHcG 471 in ziua 13 de la ET. S-a ales cu gemeni

Mergi la inceput

eu am pus mai multa cacao si i-a mai taiat din ......dulceatza!

kariris, ce e aia ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ufff...s-a trezit damian...cu 39,6 febra, l-am supozitorizat (ca nu vrea sa ia pe gura nimic), homeopatizat si acum mufat . imi vine sa fug de acasa...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

uf vivela.

Mergi la inceput

michy, embiotransfer (ET). Deci are 13 zile de cand i-a bagat in burtica si ei au 15 zile de existenta, adica de cand s-au conceput. De aceea am spus ca la asa o valoare, daca nu as fi stiut ca a pus doar doi as fi inclinat sa cred ca s-au prins trei.
La mine a fost valoarea 376 si mi-au spus ca s-au prins 2 spre 3.
Fetele mele pe 28 nov au implinit 4 ani de existenta (de la conceptie) au stat trei zile la nursery (laborator) si pe 1 dec le-am luat la mine in burtica deci pe 1 dec am facut 4 ani de cand suntem impreuna.
Vivela sanatate multa lui Damian! Ce are oare?

Mergi la inceput

kariris, deci cand iti vine sa-ti iei campii cu doua, gandeste-te ca puteau fi 3.

Mergi la inceput

pai ma mai gandesc sa stii... si tot ar fi fost un caz fericit ca ar fi fost 3 din 4! Puteau fi si 4 din patru, nu? ca io am pus 4. Cred ca eram la nebuni din perioada de lauzie deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kariris, felicitari prietenei tale! Mi te inchipui cu 4... si fete!
Vivela, sanatate pentru Damian! A rezistat eroic pana acum.

Eu am iesit azi si am gasit masina glazurata cu 5mm de gheata, pe toate partile distribuita in mod egal. Mi-am amintit de Luna care s-a urcat in masina, a deschis caldura si a asteptat ca o doamna sa se dezghete geamurile, asa ca am aplicat aceeasi tehnica. Numai ca dupa vreo 15-20 minute, gheata era aproape neatinsa si masina duduia din toate incheierturile ca un furnal, asa ca am trecut la munca de jos, am pus mana pe racleta si am curatat masina, in inca vreo 20 minute. De cand sunt n-am vazut astfel de inghet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna dimineata!
Haideti doamnelor, frecati nitel netul, sa nu inghete firele!

Mergi la inceput