Strumfi de iulie-august 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
Neatza la toata lumea....
kariris, sper sa rezolvi cumva problema cu poneii...daca nu, ii trimiti in vacanta la munte si gata! fetele or sa inteleaga pana la urma.
georgiana, si eu vreau sa fac bradul de mos nicolae, sa am timp sa ma bucur de el. mihnea e ok?
noi ieri am avut o fetitza in vizita, s-au distrat bine, s-au alergat de-a transpirat andrei ca puteai sa-i storci maierul. i-a dat cadou niste papusele pe care le-am gasit in pufuletii cu surprize si le-am pastrat pt ocazii d-astea. a fost frumos.......azi am un chef de munca de numa!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
Kariris spune:
Da Carla, pretentioasa doamna... ce zici ca sambata eram acolo cu totii si sotul lua pamant cu lopata fiind chiar in fata camerei ei....si ea ii spune "auziti? daca tot sunteti aici nu-mi aduceti si mie un balot de lucerna din spate?"
sa cad jos cand am auzit-o. Ii dadea de lucru sefului... si nici macar nu sunt grei balotii, sunt doar voluminosi, dar putea sa ia doar jumatate. De belea oamenii astia care se plang ca nu le ajung banii dar vor conditii de all inclusive si companie daca se poate sa nu se plictiseasca.
Eu zic sa nu te mai agiti ca e stabilit deja sa plece maine.
Cu limba chiar vorbeam serios, ca ei inteleg limba romana, iar acum cand or auzi doar maghiara mi-e frica sa nu uite romana. Asta e!
Ghere ide (vino aici) si nem sobot (nu e voie) stiu si eu sa le zic cand or veni inapoi! Doar sa nu vrea sa pape gulas ca atunci chiar am incurcat-o!![]()
mychydutza spune:
kariris, fomeia aia e ceva de groaza. zici ca-i personaj de desene animate, zau asa!![]()
. sigur e reala?![]()
![]()
![]()
violetan spune:
Kariris, esti absolut demnentiala. Deci crap de ras si mi-e rusine ca-ti zic asta, pt ca se vede ca esti cam suparata. Dar imi permit pentru ca mi se pare o rezolvare super rezonabila si observ ca nu mai esti atat de stresata ca zilele trecute. 

Claucia, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita! (noroc cu Carla, ca io sunt pe alta planeta; nici cand e zua mea nu mai stiu.
)
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Kariris spune:
Pai ce sa fac mai Vio? am incotro? eu cred ca nu prea mai am scapare din toata povestea asta in care atat de greu am intrat.
Vivela spune:
Claucia, la multi ani
.Sa traiesti 1000 de ani si sa te bucuri de familia ta frumoasa
.
Kari,
.
eram suparata ca dobitocii astia de parlamentari se joaca cu noi de parca am fi niste marionete, uite indemnizatia nu e indemnizatia (de maternitate), uite concediul, ba nu ...dar mi-a mai trecut cand am citit postarile tale
. mai ca-mi vine sa ma bag eu sa am grija de calutii tai in conditiile astea, il fac pe damian cow-boy
, muncesc mult si mananc putin, sunt buna la casa omului...dar daca zici ca ai batut palma cu ungurii...asta e...
si ca sa diger mai usor vestile proaste din ultima vreme, m-am apucat de creat. am simtit nevoia sa fac ceva, orice, sa simt ca mai sunt buna la ceva, in afara de a fi o mare tzatza
. asa ca va trimit si voua copilasii cu colindul , cam devreme cei drept, da's in trend...
am editat ca sa pun tzatzica aia care arata ca e vorba de tzatza in sensul de san care alapteaza, nu ma refer la tzatzele de la piatza
. asta ca sa inlatur orice dubiu
.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela, ce creativa esti fataaaaaaa!!!!!!!!!!

Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza vivela, ce creativa esti fataaaaaaa!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" ![]() |

si sa stii ca mi-a iesit si checul ieri, ala cu reteta pt to(n)ti pe care au am reusit s-o bestelesc data trecuta...bun ma, da' cam dulce dupa papilele mele sensibile...
mychydutza spune:
pai nu ti-am zis sa pui numai 200 gr zahar? ca-n reteta erau 250.....
eu am incercat si cu mai putin de 200 gr si n-a iesit la fel de pufos.
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza pai nu ti-am zis sa pui numai 200 gr zahar? ca-n reteta erau 250..... eu am incercat si cu mai putin de 200 gr si n-a iesit la fel de pufos. d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" ![]() |
am pus juma de cana, dar tot dulce mi s-a parut. cred ca de-aia stric eu mancarea, ca ajustez retetele