Strumfi de iulie-august 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 13
Vivela spune:
of, Kariris, ce rau imi pare! cred ca v-ati atasat de poneii aia, si tu si fetele...
.
dati si voi anunturi peste tot, chemati oamenii sa-i vedeti, chiar daca nu-s cu recomadari. cred ca tot cineva care a trait cu animale in curte s-ar inhama la asa ceva, mie acum nu-mi vine in minte nicio persoana care s-ar preta pt ce aveti voi nevoie.
dati si voi vorba prin vecini, prin ziare, pe site-uri de anunturi, habar n-am. trebuie sa gasiti pe cineva, pe criza asta, cand nu se prea gaseste de munca, ar trebui sa gasiti mai multi doritori.
bafta
.
Traiesc in Orasul Alandala
Kariris spune:
Vivela, daca era sa angajez pe cineva la firma poate ca procedam asa, cu anunt in ultima instanta. dar in cazul de fata eu bag pe cineva fix in casa mea, in zona unde eu ar trebui sa fiu in cea mai mare siguranta si de aceea nu am vrut sa bag pe cineva prin anunt, adica o persoana total straina despre care nu pot sti nimic. Acasa esti mai expus. Practic sta in curte cu noi. Poate fi OK dar poate sa nu fie OK si sa am cine stie ce probleme. Asa printr-o recomandare cred ca e mai mica probabilitatea sa bagi un infractor sau un om cu cine stie ce apucaturi ascunse. Spre ex barbatul pe care il aveam avea probleme cu bautura. Nu se imbata acasa, dar cand o facea o facea in deplasare si ramanea disparut cam 2 saptamani. Pe unde umbla si ce facea numai el stia. Esti mult mai expus si mai vulnerabil cand aduci pe cineva in "ograda" ta. Cu totul altfel decat la firma.
eu totusi mai sper sa gasesc pe cineva pana sambata cand va trebui sa-i ducem.
stefania_97 spune:
Carla chiar vroiam sa iti spun ca daca aveam un corp ca al tau nu mi-as face griji de dulciuri. As manca dulciuri in continuu. E un cerc vicios, atunci cand sunt obosita stresata sau trista am si mai mare pofta de dulciuri dar cu cat mananc mai multe dulciuri cu atat mai rau pt corpul meu care pierde din energie
Acum cand am chef de dulce mananc stafide cu nuci sau cu alune. Mai scap la putina ciocolata neagra.
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kariris La mine e bine cu tigarile: pe furis, mai fumez. Mult mai putin si asa... sporadic, dar mai bag. Am zis ca atunci cand ma apuca nervii e de preferat in locul unui pahar de alcool. |
Credeam ca zici... in loc sa bat pe cineva
.
CarlaV spune:
Stefania, multumesc, dar se vede si la mine ca nu mai am 20 ani, nici macar 30... Eu am renuntat la ideea de a ma lasa de dulciuri, m-am impacat cu gandul ca nu se poate si nu ma mai stresez, daca alte vicii nu am, merg inainte. Ciocolata neagra nu-mi mai place decat cea de la Lindt, si cum costa aproape 2 euro, pot sa ma las de ea
. O singura data n-am putut manca dulciuri timp de 2 luni, la inceputul sarcinii cu Sabina. Am asteptat sa tina minunea si mai tarziu sau sa se repete la urmatoarea sarcina, dar degeaba.
Georgi, si eu cred ca esti pe drumul cel bun cu tigarile, bravo tie!
Eu stiu ca doar o bacterie poate schimba culoarea la muci din transparent sau alb in galben sau verde, dar nu este obligatoriu antibioticul. Adica, este in factor de luat in calcul, insa nu cel mai important.
Kariris, ce rau imi pare de ponei, saracele copile, chiar se vor simti pedepsite
. Am intrebat si eu pe la cunostinte, o sa mai intreb, desi pana sambata e timpul foarte scurt. N-ati putea sa-i tineti mai mult? Trebuie sa apara cineva, vorba Vivelei, pe criza asta sa le dai casa, masa si salariu este foarte bine. Ar trebui sa stea cineva continuu acolo sau poate veni cateva ore pe zi? Intreb fiindca n-am idee cum se ingrijesc animalele
, nu te supara.
CarlaV spune:

La multi ani, Claucia!
Sa fii sanatoasa, mereu frumoasa si tanara sa te bucuri de minunile tale! 
Kariris spune:
Buna dimineata!
Carla
am avut insomnie azi noapte. Pe la ora 3 luam diazepam, asa ca acum sunt inca trotilata.
La cai trebuie sa fie cineva acolo tot timpul sau sa fie din sat, pentru ca se intra de 3 ori pe zi la ei: dat mancare, apa, dati caii afara in tarc sa faca miscare, facut curat in timpul asta, apoi bagat caii in boxe si toaletarea lor.
Am luat decizia: maine caii pleaca la Odorheiul Secuiesc si vor sta acolo pana in primavara cand ii aduc inapoi si ma voi ocupa eu de ei. Sper doar sa mai stie limba romana cand se vor intoarce
ca ii dau la niste prieteni maghiari care vorbesc exclusiv limba maghiara. Cei care ne-au facut toata constructia la Snagov ne-au gasit acolo un crescator de cai care ii ia in ingrijire pana trece iarna.
Fetelor inca nu le-am spus nimic. O sa vad cum si ce o sa le spun.
financiar imi e mai usor pt ca sunt cheltuieli mai mici si dpdv nervos e mai bine pt ca femeia asta m-a facut cu nervii: mancarea pe care o gatesc eu e prea nesarata, cu prea putin ulei si fara ceapa calita si fara afumatura. Ii duc niste mezeluri de cea mai buna calitate- sunt prea sarate si grase, ea nu are voie sarat. Ii iau de la restaurant mancare si o zi ii face arsuri, o zi e prea sarata, o zi nu e sarata deloc, telemeaua de capra nu se duce pe gat doar cu paine cu unt ci obligatoriu cu rosii si ardei gras, vrea multe fructe, cafea obligatoriu jacobs, ii trebuie betisoare de ureche, oglinda sa se penseze, ar fi bine sa ii gatesc zilnic ei separat cu mai multa ceapa, ulei etc.... si acum, o mai lasa si bateria de la aparatul auditiv si nu ma mai inteleg cu ea si bineinteles trebuie sa-i cumpar eu, adica sotul soferul sau cine o mai rezista sa faca pe majordomul ei la Snagov.
musso17 spune:
neatza
si eu m-am trezit cam aiurita..si pe la 10.
fii-miu a vrut ieri sa facem bradul,am luat unul artificial de un metru si eu am pus becurile si el globurile si clopoteii...e dragalas foc.
anca,multumesc de raspuns..stiu ca nu e neaparat nevoie sa fie antibiotic dar cui sa spui?!!..si eu sunt amatoare de dulciuri si se vede,orice nu conteaza.
kariris..amuzanta baba ta,mai ceva ca a mea ca am si eu una
...sau amuzanta tu.
CarlaV spune:
Kariris,
, mi-ai facut pofta de branza de capra, trebuie sa ies sa-mi gasesc. Moamaaaa, ce de pretentii pe 'doamna' angajata, zau ca veneam eu in conditiile astea daca stiam ce sa fac la caluti
.
Esti mortala cu caii si limba maghiara, bine macar ca ati gasit o solutie. Fetelor o sa gasesti ce sa le spui, nu degeaba ai lucrat in invatamant, plus ca stii ce functioneaza la ele, numai sa nu se simta pedepsite.
Daca apare vreun raspuns de undeva iti scriu azi si maine, Patricia sta in Snagov si are niste angajati in curte, dar uite ca nu raspunde de nicio culoare.