Strumfi de iulie-august 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 12
CarlaV spune:
Georgi, uitasem, mai avem cidru de mere tablete, poate te intereseaza. Cromul picolinat este si el, si vitamine pt adulti si pt copii si altele, le vezi pe alb punct ro.
stefania_97 spune:
Carla si Catarina e inebunita dupa dulciuri dar eu am mereu stafide, fructe uscate, prajituri de orez cu ciocolata ecologica, doar un start subtire, iaurt cu fructe, orez cu lapte. Partea buna e ca ei daca ii spun ca ii dau o clementina e la fel de buna ca si ciocolata 
Eu mananc cand nu e ea si acum m-am lasat de dulciuri. Ca am o groaza de kg extra. 
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
Stefania, si eu am groaza de kg extra astfel incat prefer sa nici nu ma gandesc la ele. De dulciuri chiar nu ma pot lasa, toata stima pentru tine ca ai reusit. Saby mananca si dulciuri mai sanatoase, insa este stresant ca cere continuu cate ceva, oricat de multe ar fi mancat, plus ca acum nu mai merge sa o pacalesc cu altceva, cere 'cu tinta'.
Musso, Kariris, cum e cu tigarile? Gata de tot? Ceva schimbat in bine/rau?
brazuca25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Corina, ma bucur ca mai scrii . Tu cum rezisti cu atatia copii bolnavi in jur, nu te-ai virusat? |
Am rezistat eroic pana acum 2 saptamani cand m-a luat o tuse de care nu mai scap sigur pana in martie
Cel putin pana la vacanta nu am cum sa scap pentru ca o mamica-medic mi-a recomandat repaus vocal dar serbarea de Craciun si mai ales cantecele cine le repeta cu copiii? Asta e...trezesc tot blocul cand ma apuca in mijlocul noptii o criza de tuse. Noroc ca Deny nu a luat nimic si e sanatoasa. Offf cu problema dulciurilor ma confrunt si eu si ma simt foarte vinovata ca ii dau. Dar nu exista zi fara "Mami vreau ceva bun!" si nu orice ii dau eu se incadreaza in notiunea ei de "bun" si atunci incepe circul

Ma linisteste cand citesc ca si ai vostri se poarta la fel ca a mea. Nu ma vait in general e cuminte dar are momente cand se arcuieste si plange si face urat absolut degeaba fara sa stie nici ea de ce. Ma consolez cu gandul ca e "doar o faza" ca altfel nu as avea rabdare sa o las sa se desfasoare asa.
mamik fericita de
Denisa Maria (racusor din 20.07.2007) A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
Kariris spune:
La mine e bine cu tigarile: pe furis, mai fumez. Mult mai putin si asa... sporadic, dar mai bag. Am zis ca atunci cand ma apuca nervii e de preferat in locul unui pahar de alcool.
valen spune:
sanatate strumfilor bolnaviori si multa rabdare mamicilor!!Si Ines este in plin proces de manifestare a...a... a nu stiu ce. la noi este ca la Vivela : vreau lapte cu cacao si buline (zahar brun adica); i-l dau apoi zice ca nu vrea asa, ca vrea cu pai; ii dau pai, miorlaie ca nu vrea culoarea aia (oricare ar fi) ci alta; o las sa-si aleaga, apai n-am amestecat bulinele bine si nu s-au topit; ii amestec bulinele, s-a stricat paiu'; ii dau altul, se supara pe sarah ca se uita la ea. Daca nu e sarah la masa se supara...ca de exemplu este un prosop alb pe masa si ei nu-i place sau ca tati a plecat deja sau ca este inca noapte si ea vrea sa fie ziua. La gradi nu asculta si-i pune parul pe moate educatoarei. Intr-o zi mi-a spus ca a fost afara si ca a plans ca ma vroia pe mine. Ca educatoarea i-a spus ca o sa vin s-o iau dupa gustarea de dupa amiaza si ca sa inceteze cu plansu'ca exagereaza, iar ea mi-a zis :"dar mami, stii, la mine nu era gata plansu' si am continuat. Ca asa am vrut eu, ca mi-era dor de tine"
Acu vreo cateva zile mi-am facut dus si mi-am prins parul intr-un fel de coc, altfel decat de obicei. Ines zice "ooo, mami, esti asa frumoasa." Am crezut ca lesin cand mi-a spus, apoi a continuat " ce animal esti acum?"
In rest este adorabila, are o memorie fantastica, este atenta la detalii, vorbeste f bine in franceza si vrea sa fie mare ca sarah.De la sarah am primit primul buletin scolar si sunt incantata. s-a acomodat bine, se dezvolta frumos si face progrese. Mi-am facut griji degeaba, trebuia sa am si mai multa incredere in ea si in capacitatile ei.Io mi-s bine in general, am albit ca naiba, dar este explicabil (mostenire genetica)
cate o
pentru voi.
musso17 spune:
buna fetele
am citit undeva cum e treaba cu "raceala" si cu statul in curent..are o explicatie medicala,ceva cu nervii(nu aia produsi de copchii,sot,functionar,etc),bla,bla..nu ma bag dar nu are legatura cu virus/bacterie..asta am retinut
...
n-am stiut,adca banuiam ca doar bacteria transforma mucul in galben/verde..si sa inteleg ca atunci trebuie antibiotic?virusul nu poate sa transforme mucii??intrebari idioate,poate,dar chiar nu stiu.
anca,cu tigarile sta in felul urmator:vreo 5kg in plus,o tona de saliva,as manca continuu si orice ca atare ma mai stavilesc cu cate-o tigare dar imediat ce-o aprind ma ia cu ameteli..cred ca sunt pe drumul cel bun.cu vitaminele..da,vreau si crom dar cred ca te abordez in preajma unui drum spre bucuresti.
si multumesc.
Timi07 spune:
na ca s-a anulat petrecerea din cauza vremii si s-a mai inchis si cresa 

Edit: avem 7 cm de zapada si de aici toata harababura. Iar tuna si fulgera hmm eu pana aici n-am azuit tunete cand ninge....sunt si in Ro?
(la Timisoara nu erau)
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 na ca s-a anulat petrecerea din cauza vremii si s-a mai inchis si cresa ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: avem 7 cm de zapada si de aici toata harababura. Iar tuna si fulgera hmm eu pana aici n-am azuit tunete cand ninge....sunt si in Ro? (la Timisoara nu erau) Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
in bucuresti doar ploua de cateva ore bune si e foarte frig, am vazut ca la becurile de pe strada s-au format turturi de gheata. si pe jos e polei.
aici a tunat si a fulgerat, parca luni, in timp ce ploua torential ca vara
.sfarsitul lumii, maica...
.Traiesc in Orasul Alandala
Kariris spune:
fetelor sunt disperata: trebuie sa duc poneii inapoi, adica sa renunt la ei pentru ca nu am gasit pe nimeni care sa vrea sa stea la Snagov si sa se ocupe de ei. In conditiile in care nu ii costa nimic si mai iau si salariu. Adica au o camera cu bucatarie inclusa, gen garsoniera si o baie cu tot ce ii trebuie si centrala proprie si masina de spalat, toate cumparaturile le fac si suport eu si le mai dau si salariu. Nu-mi vine sa cred ce ghinion am! am avut 2 persoane pana acum: un barbat care nu a putut sa ne dea nici o relatie despre el si am renuntat la el de frica ca nu am stiut ce antecedente are si o femeie nebuna la menopauza care imi spune azi ca miroase la ponei si ea nu poate sa inhaleze mirosul ala ca e la menopauza!
Fetele vor fi distruse cand vor vedea grajdurile goale. Nici nu vreau sa ma gandesc. Iar eu, daca as fi suficient de nebuna sa ma inham la asa ceva intr-o luna as fi in spital: si cu copiii acolo, si cu gospodaria si cu poneii de 3 ori pe zi. Ori as fi cu coloana la operatie ori internata la nebuni.
Mai intrebati si voi va rog printre cunostinte, va rog mult, poate sare de undeva vreo salvare in al doisprezecelea ceas!
Sunt foarte trista si nu stiu cum sa le spun fetelor. Ele nu vor intelege ce s-a intamplat, vor crede ca le-am pedepsit, ca de multe ori le-am spus ca daca nu sunt cuminti le dau caii altor copii mai cuminti.
si io nebuna...