Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
briza_marii spune:
Kossir mersi mult. Eu l-am fiert ca asa scria pe pachet. O sa iau alta punga sa incerc cum ai zis tu, desi va trebuii sa fac o improvizatie ca oala de aia nu am.
Fetelor sunt o purcica . Azi am luat o cioco Kandia:ciocolata amaruie cu crema de lamai verzi. I-am zis sotului sa o piteasca el, ca altfel o mananc pe toata pana ma culc
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Pentru fetele cu pici mai mari, si nu numai: eu am inceput sa le dau fetelor un supliment, acesta http://www.secom.ro/colostru--probiotice--imunitate-copii--refacere-flora-intestinala--antiviral-copii--antiba-0 , de care sunt foarte multumita. Marina, Miria - la voi m-am gandit, pentru copiii mai mari. Eu le dau la toate 3, conform dozajului recomandat. La nr 1 & 2 chiar se vad imbunatatiri, nu mai sunt nici macar mucioase, si il dau de doar 5 zile. Iris ia doar 1/4 de lingurita, sper sa nu mai ia nici ea toti virusii disponibili iarna asta. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Andira, il gasesti in farmacii sau l-ai comandat pe net? S-a mai discutat despre beneficiile colostrului si as vrea sa incep sa le dau si eu copiilor mei.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gazzica Buna seara fetele Dupa 5 zile de aerosoli tin sa va anunt ca este mai bine iepurasul meu este activ,e in regula. Insa tot timpul sforaie pe nas. Chiar si atunci cand este sanatos are o haraiala in nas si am fost cu el la medic dar spune ca este normal. Si cineva mi-a recomandat sa-i iau un umidificator.Adevarul este ca si eu ma cam trezesc dimineata cu gatul iritat.... Si mi-a recomandat unul cu loc special pentru uleiuri. Voi ce parere aveti? Folositi umidificator? Cu abur rece sau cald? Ce imi recomandati? Ma puteti ajuta? Mira de Sebastian-Mihai (12.04.2010) |
Gazica am vazut ca ai mai scris si cred ca au raspuns fetele. Ar fi bine sa ai un higrometru in casa sa vezi exact daca i nevoie de umidoficator sau nu. Uite la mine ma trezesc asa desi am umiditate de 68%. Dupa ce te lamuresti daca e sau nu aerul uscat poti incerca si cu un prosop umed pe calorifer.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
andira spune:
Rebi - eu l-am luat de la farmacie.
Sefa farmaciei o simpatizeaza in mod deosebit pe Iris, pe care o stie de la vreo 2-3 luni, si mi-a recomandat produsul asta. Mi-a zis ca a avut un feedback foarte bun pentru el, si sa il dau si eu fetelor, mai ales ca m-a tot vazut in ultima vreme luand medicamente pentru ele.
L-am cumparat cu exact pretul de pe site, 139 lei.
Daca nu-l gasesti si vrei sa ti-l iau el, sa-mi spui. si sanatate!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Erina - mi-au iesit 2 super-cozonaci!
Stiti ca recunosc cand dau rateuri , dar astia chiar mi-au iesit. E drept ca am pus si multa umplutura cu nuca, ca mie asa imi plac, dar nu cred ca rezista mai mult de ziua de maine.
Eu le-am mai facut fetelor briosele astea http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/brioche-spiralate-cu-nuca/ , si in loc de nuca am pus Nutella. Sunt foarte bune si nu e nimic complicat la ele.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
ellanik spune:
Kossir super treaba cu cuscus-ul....oare cum as putea sa fac si eu?pot sa ii dau lui Geo,da?Imi trebuie vas special????Eu am la steamer un vas de facut orez....merge in ala?e ca o barcuta....dar ma gandesc cum ajunge aburul acolo ca na....are fundul plin nu cu gaurele.da si tu un link cu o poza ceva sa ma dumiresc.hai ca mor de pofta.Zilele astea trag niscaiva....
Andira cozo i-ai facut la masina de paine sau la mana???De la ce varsta se poate da acel colostru?
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Lara spune:
Salut fete frumoase!
Ce frumos si liniste e aici! Prea liniste totusi :D
Intru rapid, ca intrebase Ami de laptele SMA nutrition.
E vazut la fel ca Aptamil, Cow&Gate, Hipp.. si ce-o mai fi pe aici.
Eu i-am dat Sarei SMA din a doua zi de viata, ca si completare la san. Din spital mi-au dat sa aleg care marca o vreau si am ales-o pe asta, desi.. sincer toate mi se par cam tot acolo.
Ca idee, i-am dat pana la 5 luni SMA, de la 5 luni i-am dat Aptamil, si de la 7 luni Cow&Gate. Am zis sa o diversific si cu laptele, pentru ca nu am de unde sa stiu care este intr-adevar mai putin nociv, asa ca.. am facut o combinatie.
Erina, tot timpul faci cate ceva bun, am mai zis eu odata ca trebuie sa fie tare frumos la voi acasa.. :)
Va dau si eu o reteta buna pentru sarbatori, numai ca nu e buna si pentru cei mici ca are alcool si cafea. Am facut-o si eu de curand si e mmm http://gabrielacara.blogspot.com/2009/10/prajitura-pasiune-intunecata.html
Va pup, o seara buna la toata lumea
Rebiana27 spune:
ANDIRA multumesc! Anunt daca nu gasesc.
ELLA se poate da de la 6 luni.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
atb spune:
Multumiri tuturor pt vizionarea pozicilor si comentariile lasate! Eu inca n-am apucat sa ma uit la iepurasi dar sper sa apuc maine dimineata.
Denis e mai bine, i-a trecut bronsiolita, insa de 2 zile imi face iar febra mare, dr ne-a dat din nou antibiotic sa-i dam daca face si in noaptea asta. Chiar nu-mi pot da seama ce poate avea, inafara de mucisori multi nimic altceva suspect, al doilea dintisor i-a iesit de o saptamana si altii nu se simt inca sa iasa.
Bluekidoo, multumesc de informatiile referitoare la acvariu, sper sa nu-mi fie Denis alergic din cauza lui, desi i-a trecut, totusi am vb cu sotul si ne-am hotarat sa-l desfiintam detot pana or creste copiii mai mari. N-o sa-l tin e post de decor fiindca e cam mare si ocupa spatiu, plus ca nu prea as avea ce sa pun in el. iar de broaste testoase nu poate fi vorba, nu ne place mirosul lor.
Fug la somn, ma simt tare obosita in ultima vreme, sper sa pot dormi linistita, fara alte treziri inafara de cele 2 pentru laptic.(una la 2, alta la 6). O noapte linistita tuturor!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
selina-d spune:
Andira imi ploua in gura la ora asta ca m-am uitat pe blogul pus de tine. Mi l-am mai pus o data la bookmarks si am uitat de el. Ma bucur ca sunt sanatoase pisicutele Si la noi e liniste mare in sectorul asta ca nu a mai adus Victor nimic de la gradi de vreo luna - Parca merg pe sarma ca mi frica sa nu pateasca ceva ca sunt singura casa cu amandoi 2 saptamani si am ff mult de lucru pt profu meu
Nu imi raspunde si mie cineva la intrebareea cu fructele? Ce as mai putea sa incerc sa fie usor de digerat si sa nu faca diaree?
E destul de slaba activitatea aici azi, nu stiu daca s-a intamplat iar ceva. Nici parola nu am primit
Eu ma relaxez acum ca imi dorm baietii si barbatu e plecat, am aici un morman de hartii de calcule langa mine si nici nu ma uit spre ele desi luni trebuie sa le am gata.
Noapte buna
Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)