Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

cine ma ajuta si pe mine cu un sfat. mi se usuca f tare buzele si mereu se rup bucatele de pielita si imi da sangele, incat am cojite uscate inestetice. folosesc strugurel si nu ma ajuta cu nimic

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Eu cand am patit asa m-am dat ori cu unguent cu galbenele ori cu strugurel de la Eucerin si in ambele cazuri a functionat!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ah...am incercat sa vad pozele si cred ca ati schimbat parola. mi-o trimiteti si mie va rog? multumesc anticipat!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oanka incearca si cu niste miere. Nu am verificat, insa am auzit ca ar fi eficace. Si eu o patesc de la frig, dar la mine merge cu strugurel neutrogena.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Kosir vai ce m-ai nimerit cu, cus cusul. Am luat si eu un pachet si pe el zice ca se fierbe si apoi se amesteca cu legume. Am facut asa cum scrie pe el..si sotul meu a zis ca el nu are chef de orez. Degeaba i-am zis eu ca nu e orez, ca doar arata ca un orez......Poti sa imi spui, te rog, cum sa il prepar altfel?

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Briza eu si Mihai suntem fani cus-cus, mancam in fiecare vineri, asa e traditia pe aici si o respectam ca ne place si e si foarte sanatos.
Azi a mancat si Sofia, bineinteles facut separat.
Cus-cusul nu se fierbe, se face la abur si nu seamana cu orezul ci mai degraba cu un gris mai grosolan.
Exista o oala speciala aici, se pun legumele si carnea in oala, aproape toate legumele incepand de la ceapa, in functie de cat de repede fierb, iar deasupra este ca o sita in care se pune cus-cusul umezit in prealabil cu apa rece. Dupa 20" se scoate cus-cusul si se racoreste din nou cu apa rece. Se repeta operatia de trei ori, se pune unt in cus-cusul fierbinte, se pune pe farfurie, iar deasupra se pun legumele, carnea si zeama (iese ca o ciorba).
Bineinteles pentru bebei simplifici mult, dar e ok.
Nu stiu cat m-am facut de inteleasa, nu am avut intentia de a da efectiv reteta, dar daca vrei, iti explic pe larg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Salutare fete dragi!

Incep cu meniul ca uit:

ieri
- mar, para, biscuite si branzica
- ciulama cu carne de vita si mamaliga
- papanasi fierti

azi
- mar, banana si fulgi cereale
- ciorbita de rosii cu fidea si carne de vita
- mamaliga cu branzica, smantana si iaurt

Vorbeati despre sfaturile binevoitorilor eu ma bucur ca a venit frigul si-i pun caciula, ca pe caldurile care au fost pana acum 3-4 il lasam cu capul gol si dadusem in boala lui Calache explicand la tuturor ca nu-i e rece asa ... dar pe cauvant, eram exasperata, cum ieseam pe poarta cum imi sarea toata lumea in cap ...

Fetelor, cele care va bucurati de zapada,, va invidiez, abia astept sa-l scot si eu pe Pishti cu nasucu-n ninsoare

Erina f pertinent punctul de vedere al colegei de la grupul Dariei cat despre tonele de dulciuri pe care le pun parintii sub brad copiilor, mie mi-e groaza cum vor ajunge copilasii astia, viitorii obezi ai Romaniei ... azi am fost la cumparaturi si erau f multi parinti ce cumparau cadouri de mos, jumatate din carut era plina de dulciuri si cea mai mare parte produse din ciocolata si apoi ne plangem de copii hiperactivi, nervosi, agitati, etc ...

Oanka eu apelez la unguent cu galbenele cand mi se usuca buzele si inca o chestie eficienta, dupa ce te speli pe dinti, da-ti pe buze cu periuta de dinti, se vor curata fara sa simti pielitele acelea care ustura cand se rup "pe uscat"

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Pentru fetele cu pici mai mari, si nu numai: eu am inceput sa le dau fetelor un supliment, acesta http://www.secom.ro/colostru--probiotice--imunitate-copii--refacere-flora-intestinala--antiviral-copii--antiba-0 , de care sunt foarte multumita.
Marina, Miria - la voi m-am gandit, pentru copiii mai mari.

Eu le dau la toate 3, conform dozajului recomandat. La nr 1 & 2 chiar se vad imbunatatiri, nu mai sunt nici macar mucioase, si il dau de doar 5 zile.
Iris ia doar 1/4 de lingurita, sper sa nu mai ia nici ea toti virusii disponibili iarna asta.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara.

Nafi ma bucur ca s-a rezolvat, numai bine pe mai departe, sa faca Dumnezeu o minune pentru el.
Si cumnata mea imi spusese ca nu se gaseste la noi.

Ziua de astazi a zburat efectiv.

David a dormit de la 10.38 la 12. 40ntimp in care am reusit sa: fac dus, vad un episod din DHW-nu m-am lasat de ele, ba am cautat si lista episoadelor http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Desperate_Housewives_episodes , eu ador cum se imbraca tipele din film si casele lor cu cornise, chair rails, usi albe...), am tricotat un clopotel ornament de Craciun.

Andira, ziceai despre cozonaci. Aseara am facut briose cu picuri de ciocolata. Daria nu prea le-a apreciat ca am pus ciocolata 50% cacao.
Acum am dat pestea astea:arata bine dar am prea multe calorii.

Stiam despre Colostrum, voi lua si eu pentru Daria.

David a mincat Ok considerind ca inca are nasul infundat deci nu e 1005 Ok. Dimineata marr+banana plus biscuiti. La prinz supa crema de legume cu carne de vita (doar 40g) si paste din orez, supa-amiaza iaurt.

Am incercat sa vad poze cum am promis dar nu merge parola pe care o aveam.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

fetelor ce peste dati la bebelusi? si cum preparati?

eu prajesc peste acum,am reusit sa o linistesc pe adelina doarme de la ora 11,imi fac treaba si ies la plimbare,adelina ramane cu mama care este la noi...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Eu i-am facut la abur cu legume (fara preamare succes la noi), cu paste si sos de rosii (a mers) si cu orez si neaparat cartof dulce (a mers).
Ca peste aici gasesc merlan, asta i-am dat.
Aaaa i-am dat si sole.
Pupici fatucii cumintele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

cine ma ajuta si pe mine cu un sfat. mi se usuca f tare buzele si mereu se rup bucatele de pielita si imi da sangele, incat am cojite uscate inestetice. folosesc strugurel si nu ma ajuta cu nimic

Trebuie sa fie hidratate mai bine, da intai cu crema hidratanta si apoi cu un strugurel bun, hidratant, gen Labello. Si bea mai multe lichide.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gazzica spune:

Buna seara fetele
Dupa 5 zile de aerosoli tin sa va anunt ca este mai bine iepurasul meu este activ,e in regula.
Insa tot timpul sforaie pe nas.
Chiar si atunci cand este sanatos are o haraiala in nas si am fost cu el la medic dar spune ca este normal.
Si cineva mi-a recomandat sa-i iau un umidificator.Adevarul este ca si eu ma cam trezesc dimineata cu gatul iritat....
Si mi-a recomandat unul cu loc special pentru uleiuri.
Voi ce parere aveti? Folositi umidificator?
Cu abur rece sau cald?
Ce imi recomandati? Ma puteti ajuta?

Mira de Sebastian-Mihai (12.04.2010)

Mergi la inceput