Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 4
carmickey spune:
fetelor ce peste dati la bebelusi? si cum preparati?
eu prajesc peste acum,am reusit sa o linistesc pe adelina doarme de la ora 11,imi fac treaba si ies la plimbare,adelina ramane cu mama care este la noi...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
andira spune:
Nafi - ma bucur ca ati gasit!
Eu am intrebat si n-aveau, ba chiar la a doua farmacie s-au uitat la mine in dungi si mi-au spus ca nu exista.
Briza - vroiam sa te intreb, magiunul pe care i l-ai dat lui Eric nu e facut cu zahar?
Ella - si eu citisem atunci de napolitane si ou kinder, dar mi-am imaginat ca sunt pt tine sau glumesti. Te stiu mama responsabila .
Scuze ca nu raspund mai mult, ma duc repede sa pun aluatul de cozonac la facut, ca in curand imi vin fetele de la circ.
Si mi-l muta in casa .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
bluekidoo spune:
Neata
Vreau si eu parola va rog!
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
oanaiacovita spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8072739-ioan-botis-scurtarea-concediului-crestere-copilului-putea-afecta-mamele-aflate-acest-moment-concediu-femeile-care-intorc-mai-devreme-lucru-putea-primi-indemnizatie-500-lei.htm
revin dupa ce pap si eu pe ziua de azi
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Pun repede mesajul de care zice Erina
Medicii de la ambulanta si-au dat seama ca de multe ori în accidente rutiere, accidentatii detin un telefon mobil cu o lista lunga de numere de telefon. Cu toate acestea, apare problema alegerii unei persoane care poate fi contactata in caz de urgenta.
Prin urmare, sfatul celor de la Crucea Rosie este ca fiecare dintre noi sa treaca numarul de telefon mobil al persoanei de contact în caz de urgentă, sub denumirea: "AA de urgentă", (literele AA vor aprea întotdeauna ca un prim contact de pe lista de numere). Este simplu, nu costă nimic si ar putea ajuta in foarte multe cazuri (alergii, contraindicatii, etc) Ganditi-va bine, acest mesaj vine in sprijinul nostru!
Exemplu :
AA TATA sot
AA Ducu fiu
AA Theo fiu
si toate apar in " capul" listei
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Briza - vroiam sa te intreb, magiunul pe care i l-ai dat lui Eric nu e facut cu zahar? |
Pe el zice ca nu are ados de zahar. Vezi ca in albumul meu am pus 2 poze cu ce scrie pe borcan.
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selina-d Am pomenit-o pe Yaia zilele astea ca tot zicea la radio ca orasul nostru e infratit cu Tampere si ca o sa mearga acolo expozanti din piata de craciun de aici. ca sa vezi ce mica e lumea |
Si eu care speram sa faci parte dintre expozanti! Te scoteam la un glogi cu stafide!
Bine ca mi-ai spus, o sa trec prin centru, pe la piata de Craciun. Aoleu, bine ca mi-ai spus. In weekend sa iesim in centru, sigur au aprins luminile de craciun pe strazi. Copii o sa fie incantati.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
kossir spune:
Neata,
Am venit si noi de la plimbarica si ne pregatim de cus-cus.
Azi i-am facut Sofiei o ciorbica de rosii pe care o sa o imbunatatesc cu cus-cus facut la abur. Sper sa manance cus-cusul.
Ella si Roxana nu ma gandisem fetelor deloc ca i-ai/r fi dat bombonele, Doamne fere, da te/o stiu fata glumeata si ma gandeam ca a mai bagat un misto acolo . Nu stiam de fructul cu pricina .
Oana pofta buna, imi pare rau de veste nu prea buna. Am vazut pozici, superbe. EU mai greu cu pozele, nici nu prea am facut cine stie ce. Mai mult filmulete si nu stiu cum sa le pun
O zi buna.
sensibila spune:
Scuze fetele se pare ca nuam timp azi decat sa urez si atat. nici de citit nu am apucat
La multe lunici iepuraselor : Daria Marcela de Marsy_baby, Maria Alexandra de Ioana_fota !
Ziua 27
La multe lunici iepurasilor : Adam Leo de Magdone Sarah Maria de Jeni_h, Sophia de Cenia !
Ziua 28
La multe lunici iepurasilor : Eric Petrus de mami25_7, Maria-Emilia de oanka80, Iris Alexandra de Andira, Melina Isabel de 2anke , Lavinia Valentina de Brumari !
pentru ziua de 28 noiembrie La multi ani ioanaa28 ! Sa fii sanatoasa si ferixcita alaturi de iepurasul si familia ta !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
briza_marii spune:
Kosir vai ce m-ai nimerit cu, cus cusul. Am luat si eu un pachet si pe el zice ca se fierbe si apoi se amesteca cu legume. Am facut asa cum scrie pe el..si sotul meu a zis ca el nu are chef de orez. Degeaba i-am zis eu ca nu e orez, ca doar arata ca un orez......Poti sa imi spui, te rog, cum sa il prepar altfel?
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)