Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Meniul de azi: - para, banana, cereale - brocoli+cartof+morcov+pastarnac+galbenus ou - finger-food: paine cu magiun topoloveni - cereale cu lapte Ii mai dau un suc recomandat de homeopata, pentru cresterea imunitatii, care a costat de m-a indoit, dar cica e foarte vitaminizant, ii zice g3, dar lui Albert nu prea ii place, ca e un pic acrisor. Diana ![]() ![]() |
Bine ca mi-ai amintit. Am citit pe la alte odiseei ca-i in voga magiunul de topoloveni.. zilele trecute l-am vazut pe ant2 pe Gheorghe Menincicopschi, directorul Institutului de Cercet#259;ri Alimentare, care recomanda acest produs ca fiind bogat in Fe. Tu de unde ai cumparat? Ia sa vad si pe net...
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
![](kerstinkopen.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
AMI eu numai gem de asta mananc de cand a aparut, cam vreo 2 ani, parca.
Il gasesti peste tot, de la plafar (mai scump), la supermarketuri (carre4, real).
Oricum pretul e cam maricel, dar magiunul e chiar bun.
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui bluekidoo Ne jucam mai devrme cu Tanya "Hai la groapa cu furnici" si nu mai eram siguri daca stim versurile bine asa ca am cautat pe net si am descoperit site-ul asta tare interesant http://www.activitaticopii.ro/home tot aici am redescoperit poezia Gandacelul de Elena Farago si Invata de la toate.. Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Habar n-aveam ca sunt atatea jocuri...
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
in asteptarea mosului!!
![](kerstinkopen.gif)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui child AMI eu numai gem de asta mananc de cand a aparut, cam vreo 2 ani, parca. Il gasesti peste tot, de la plafar (mai scump), la supermarketuri (carre4, real). Oricum pretul e cam maricel, dar magiunul e chiar bun. Diana ![]() ![]() |
Mersi!
![](pupic.gif)
in asteptarea mosului!!
![](kerstinkopen.gif)
![](images/user_woman.png)
miruna79 spune:
Buna fetelor
Intru repejor sa va zic ca am trimis cateva poze cu Dani pe gmail ca nu am noua parola a contului comun.
Va pup si scuze n-am mai scris ca nu am avut acces la net am fost plecati din buc.
Bumbitza spune:
Buna seara dragelor!
Mai am un ragaz pana se trezeste ilincuta si trebuie s-o alaptez.
Nu a mai facut febra de 2 zile, este bine. Se pare ca a avut un pic de rosu in gat si combinat cu dintii care nu ii dau pace au dat februta.
Azi am vizitat un pediatru la Medlife si mi-a zis ca fata e f ok, fontanela in regula..niciun semn de rahitism asa cum imi spusese noua pediatra, ceea ce ma pune pe ganduri. De asemenea mi-a spus ca el nu recomanda Ca decat dupa varsta de 1 an, atunci cand ii facem si analize de sange. Aa..si cand i-am povestit ca pediatra mea e de parere ca laptele meu ii provoaca gaze fetei si ca ar trebui s-o intarc cat mai repede, mi-a spus ca lui nu-i vine sa creada ca mi-a spus un dr asa ceva :( ca el stie ca un copil se intarca inainte de vreme doar daca refuza el singur sanul sau nu mai are mama lapte... Deci cred ca revin la vechea pediatra Uf!
Aa..de ce ne-am dus azi la dr, pt ca Ilinca e plina de muscaturi de purici :( Am fost iar la bunica la tara si iar ne-am intors cu niste chiriasi nepoftiti...nu e de ras zau! E plina de bubite, ba chiar mi-era ca face alergie la ceva medicament sau mancare, dar dr mi-a confirmat ca-s muscaturi de insecte
Ma duc sa mai citesc ce-ati scris daca ma lasa fata. Asera n-am dormit deloc, a plans mititica de dinti...dar am zis sa n-o mai bombardez cu medicamente si azi a fost nons-top maraita si a dormit mult sa recupereze, am fost lesinati toti 3
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Am recuperat un pic din cap trecut
Michelle...nasol cu invatatul copilului sa adoarma in pat. Si eu patesc la fel cu Ilinca, am zis ca o sa mai incerc cand va mai creste si va intelege cat de cat, acum nu ar erost ca ne chinuim degeaba :(
Mi-ai dat o idee de cadou pt sarbatori, mai ales pt strabunici, cu canute personalizate, multam!
Erina, cum fac sa ma opresc din vizionat DHW? Parca-s capiata, cum prind un pic de timp imi obosesc ochii in calc...
Roxi, cum mai sunt piticii? Sanatate multa!
Sensibila, sa stapaneasca Gia sanatoasa mingiuta! Si eu vreau sa-i cumpar ilincai una, sa vad cum stam cu finantele...
Stefimic, sanatate Ioanei! Mai sunt iepurasi fara dintzoci, si Riccardo parca e in asteptare :)
Rebi Ioanaa28
Anca
multumim ca v-ati gandit la noi.
Ma bag la recuperat din noul capitol.
Bumbitza spune:
Multumim pt vizionarea pozelor si pt comentarii, sunteti tare dragute Stanucel, Stefimic, Roxi, Irene, Oanka, Kossir, Ami, Alina, Anca, Rebi, Erina, Oana, Briza
Am vazut si eu poze cu iepurasi iubiti, sa-mi fac timp sa las si ceva comentarii ca tare dragi sunt.
Ramy sanatate Brianei! Cum se mai simte?
Stanucel, si Ilinca e disperata dupa mine de-a dreptul. Asta e, mi-e drag rau de ea si e puiul meu iubit, e normal sa fie atasata de mine ca doar sunt ma-sa :D Si da cunosc binevoitori care se trezesc zicand ca am rasfatat-o, dar pe zi ce trece nu ma mai doare nici in dos de ce zic ei. Daca un copil s-ar putea creste singur nu ar mai fi nevoie de parinti si de caldura lor nu?
Nafi, imi pare rau pt prietenul vostru, Doamne ajuta sa se faca bine! O sa ma mai interesez si eu pe la farmacii.
Apropos de asta si verisoara mea a avut un accident de masina, am copilarit impreuna si desi am racit relatiile f mult in ultimii ani tot m-a afectat f tare vestea. E de-o seama cu mine si s-ar putea sa ramana paralizata deoarece are niste vertebre tasate Maine dimineata se duce mama in vizita sa-i faca masaj (se va tot duce sa o ajute), poate o vrea D-zeu sa isi revina!
Briza, eu ii curat Ilincai limba mereu, deoarece e incarcata si cateodata si miroase gurita a acru asa si nu-i ok, poate face o candida de toata frumusetea si n-as vrea... Numai ca trebuie sa ai curaj sa bagi degetul mai adanc spre gat si sa cureti bine, nu-mi place procesul icneste si plange cand o curat dar stiu ca-i spre binele ei...
Selina, ma bucur sa aud vesti despre voi Eu ii dau Ilincai mere, pere, banane, mango, piersici (cand erau in sezon), inca n-am introdus portocala dar am de gand.
Irinabobe, produsele pt diabetici nu au in compozitie alte ingrediente naspa care sa suplineasca dulcele zaharului? Eu parca asa stiam si nu stiu cat de ok sunt pt bebe. Magiun de Topoloveni mananc si eu cu spor inca de cand eram gravi, chiar in sear aasta am baat cateva felii :D
Gazzica, eu am umidificator cu aer rece de la Bosch, e f ok si destul de silentios. Singurul inconvenient e ca nu pot pune uleiuri esentiale in el, dar e ok, adica isi face treaba bine. Stiu ca cele cu aer cald e posibil sa dezvolte bacterii mai usor.
Ma bucur ca Sebi e mai bine, sanatate multa in continuare!
Child, eu am de la Hornbach un higrometru-termometru digital si-i f ok, a costat vreo 40 ron, rezonabil.
Stanucel felicitari pt cuvantul magic! Si Ilinca il foloseste tot mai des, mai ales cand e suparata :)
Ma duc sa intind rufele care stau de ore bune in masina si apoi somn. Sper sa doarma Ilinca la fel de bine ca si pana la ora asta. Maine vreau sa mergem la BabyExpo, sper sa-i gasesc acolo ghetute.
Somn usor si o duminica frumoasa!
Bumbitza spune:
Aa, fete sa nu uit, voi le faceti baie puilor zilnic? Si pe cap la fel? Masaj sau ma rog, uleiat tot zilnic? Eu abia daca mai reusesc sa-i pun pampersul, d'apai sa-i mai dau si cu ulei...urla de cum o pun pe spate, nu suporta
Inca ceva, e ok daca introduc iaurtul, ficatelul, pestele? Ilinca mai are un pic si face 8 luni si parca as vrea sa ii diversific meniul mai bine. Ca tot pediatra cea noua mi-a zis sa mai astept pana dupa 8 luni-8 luni jumate
Mai aveam intrebari dar deja neuronul e obosit RAU! Va puuup :*
nibi_niki spune:
Neata.Fetelor haideti la cafeluta.
Am si eu net de vreo 2 zile dar nu am apucat sa intru sa va salut ca m-a capiat Maria de cap cu urletele.O fi oare de la dinti?
Cine imi da si mie parolele sa vad iepurasii?
Ma duc sa mai recuperez pana se trezeste mandra mea ca apoi nu stiu daca ma mai lasa..