Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Draga Lara, esti prea buna. De sarbatori e frumos pentru ca dansam, ridem si ne facem surprize frumoase. Cu bucatareala cea mai multa actiune se petrece joia dupa-amiaza inainte de a veni tati. La noi week-endul inceoe mai devreme. Deobicei fac o caserola de ceva si o parjitura. In rest numai cook ricerul merge si steamerul. Mincam foarte simplu, sotul la fel si deobicei un singur fel. Am gatit si pentru 20 de persoane in Japonia iar cind avem un grup de prieteni fac cite doua feluri in rest ne place sa sarbatorim la restaurant-spatiul e mic acasa.

Child, bafat sa merga super Montignac. Reingrasarea e o problema de aceea ezit cu supa de varza. O sa pierd din muschi si apoi voi pune doar grasime. De luni imi fac o strategie-eu sunt cu liste pe pereti, o bratara ceva reminder la mina. Deocamdata am reusit sa renunt la carne, urmatorul pe lista zaharul rafinat.

Andira, filmul The Girl with the Dragon Tatoo exista pe torente. E la fel de grafic ca si cartea. Eu zic pas...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bumbita nici eu nu am renuntat dar limitez la un episod pe zi. Cind ajungi la zi vezi doar unul pe saptamina.

Intr-o seara am vazut 2 din seria 6. Asa eram de obosita ca rideam la toate glumele si crede-ma sunt o persoana care rareori ride la filme...

In rest ma uit la casele lor, deja decisesem casa sa fie alba dar acum vreau si rafturi asa incastrate
http://decoratiunilux.wordpress.com/2008/05/08/sisteme-byblos/.

Sotul se opune pentru ca e o solutie definitiva, mai bine cu bufet si servante...

Asa nu mai zic ca vreau fiu slaba ca tipele di film...ceea ce e total nesanatos si nerealistic. De la 18 ani nu am mai fost marimea 0.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Erina tocmai ce vroiam sa ma apuc si eu sa citesc The Girl with the Dragon Tatoo. Am toate 3 cartile din serie (pe calc). De ce zici ca e grafic - violenta? Eu mai citesc seara inainte de culcare, dar zau ca dupa 2-3 pagini abia imi pot tine ochii deschisi. Pentru mine e relaxarea inainte de somn. Am crezut ca e ceva de genul thriller. pe David si pe Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata. Am simtit miros de cafea si hop si eu!
Ami ce ma bucur ca zici ca magiunul ala are Fe. Noi mai avem cateva zile de dat Fe (dr a zis sa ii dau 2 luni), asa ca ramanem apoi cu magiunul..ca ficatelul e cah! Eu habar n-aveam de magiunul asta. Pur si simplu am cautat ceva sa ii pun seara in iaurt ca simplu nu il vrea, si nu mai vroiam sa ii pun fructe ca il cam durea burtica peste noapte. Asa alternez, o seara magiun, una cereale de alea vanilate, o seara biscuite...
Bumbita mersi frumos ca ti-ai amintit de intrebarea mea. Din pacate eu nu prea reusesc sa il curat asa adanc ca ma musca si se smuceste.

Miruna bine ai revenit. ai PM cu noua parola.

A mai cerut cineva parola dar nu mai stiu cine. Fete, mai strigati o data, va rog

Niki cum e in noua casuta?
Erina si eu sunt de parerea sotului. E prea "definitiv" sa le faci asa. Stii tu cum sunt femeile..in 2 ani o sa vrei altceva..Sper ca nu te superi ca mi-am spus parerea

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimi...
wow vreau si eu,este ceva care nu refuz la nicio ora din zi...
va multumesc frumos de cafeluta..

miruna79 imi place baiatul tau este inaltut,arata bine pentru varsta lui...sa iti traiasca...

noi am fost in vizita ieri,la nasi,in doua minute am pleccat,adelina mea nu a vrut sa stam deloc acolo a urlat,efectiv urla
am plecat de acolo cu scuzele de rigoare fata de nasi,si ne-am plimbat...a dormit asa bine...

am impresia ca si copii astia mici au preferintele lor,nu este prima data cand face asa...acasa cand am ajuns s-a jucat frate-sau,tasu cu ea, si nu mai vroia sa ma vada pe mine deloc,era atat de fericita...
vreau sa va zic ca mai rau este ca vrea mult afara,s-a obisnuit de asta-vara cand stateam o dupa-amiaza intreaga in parc...ea prefera sa mergem afara nu in vizite,doar plimbare...
am pus poze la semnatura cum se joaca frate-sau cu ea...

o duminica placuta va urez,plec ca imi tipa in ureche...:))

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Erina - multam frumos, l-am gasit dar nu pe torente, abia astept sa ma uit diseara dupa ce culc copiii.

Selina - noi am mai discutat pe aici de Millenium, eu sunt fan pana la moarte .
Mi-a placut la nebunie, mi s-a parut o carte foarte bine scrisa si cu un stil care am descoperit ca ma atrage foarte mult, destul de rece si impersonal in relatare, dar te lasa sa iti formezi propriile imagini si sentimente asupra ceea ce citesti.
Sunt curioasa daca o sa-ti placa .

Va las, ma duc la piciul mic, cred ca i s-a facut in sfarsit foame. Am mai avut o tentativa la 10 sa-i dau sa manance, dar mi-a dat reject. Acum vad ca o nemultumeste ceva, sper sa manance.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Bumbitza - eu nu le fac baie in fiecare seara, ci de 3 ori pe saptamana, cand le fac la toate zanele (ma rog, nu toate odata ).
Iar cu ulei eu nu o dau pe Iris, ci doar cu crema.
Si Irina si Nati au avut o piele uscata de la ulei, si o reactie usor alergica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!!!

LML iepurasilor de 28: Eric Petrus (de mami25_7), noruca mea scumpa,Maria-Emilia (de Oanka), Iris Alexandra (de Andira), Melina Isabel (de 2anke), Lavinia Valentina (de Brumari)

Viu pe seara la povesti, iesim pana in Carrefour.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Andira mersi de info Eu am ratat o gramada de capitole pe aici si nu am stiut ca s-a discutat. Oricum ma pun sa citesc dupa ce termin cartea actuala. Sunt curioasa. Am mai prins o data demult ceva discutii cu Twilight si mi-am adus si atunci toata seria si am citit-o. Ultima carte acolo a fost ff slaba, fara ea ar fi fost mult mai ok seria. Daca mai stii carti faine sa imi zici. Pe 4shared.com gasesc cam orice carte.

Va multumesc din suflet pentru sfarurile legate de fructe. Am sa incerc si cu mango si cum zice Anke si Critina o sa ma mai uit si la paharele si borcanele ce mai este in oferta, ca e foarte slabuta oferta la fructe proaspete.

Bumbita si eu fac baie la baieti cam de 2-3 ori pe saptamana. Pe ala mare al meu il agita baia f tare si abia il culc dupa aia. Ca sa nu mai zic ca duc munca de lamurire sa pot sa il bag in vana si apoi una si mai si sa il scot afara. Asta micu zici ca e argint viu in vana si abia il pot tine sa il spal. Cand termin cu baia la copii is terminata de oboseala. Doar vara le fac baie in fiecare zi, si in rest ii spal in fiecare zi pe fundic, iar baie, cum am zis de 2-3 ori pe saptamana cum apuc si cum is ei in toane

Mergi la inceput

Bluekidoo - multumim pentru site, chiar interesant!

M-ati bagat in ceata cu tabelul ala. Eu n-am prins nici o discutie referitoare la el, dar mi se par ciudate niste chestii: perele, bananele si prunele sa le introducem dupa 12 luni?? Si portocala de la 4 luni?
Eu tocmai ce citeam ca citricele ar trebui introduse la 8-9 luni. In fine, eu acum le-am introdus la 8 luni fara cateva zile, la Nati si la Irina chiar mai devreme, asta e.
Nu stiu cat de "orientativ" e...

Mergi la inceput