Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

am uitat sa urez dimineata cand am intrat pe forum...

la multe lunite Eric Petrus,Maria-Emilia,Iris Alexandra,Lavinia Valentina, multa sanatate si veselie...

ioanaa28 La multi ani, multa sanatate,si tot ce iti doresti sa se indeplineasca,sa fii iubita de cei dragi tie...LA MULTI ANI

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Tot eu . Am trimis picii mari la film cu tati la 3D, si mai am putin pana vin.

Sensibila, Oana, Stanucel - multumim pentru urari!

Bumbitza - iarta-ma, dar mi se pare o prostie cat ea de mare ce ti-a zis pediatra, sa intarci cat mai repede copilul pentru ca laptele tau ii provoaca gaze. Cati ani are?

Si eu vreau sa-mi schimb pediatrul, pentru ca efectiv e pe langa subiect. Imi da sa bag la medicamente in Iris de mai rau cred ca o imbolnavesc. Abia am terminat acum 10 zile antibioticul, si mi-a spus joi sa-i bag din nou, ca haraie iar. Eu stiu ca haraie iar, si nu vreau sa dea in pneumonie, dar chiar asa nu merge si cu altceva? Ca temperatura n-a facut. Mi-a dat antibiotic, Nurofen, picaturi de nas, picaturi de tuse, Ibalgin - toate sa i le dau copilului intr-o saptamana, ca sa poata el sa-i faca vaccinul de 6 luni.

Asa ca maine ma duc cu Iris la Anima, e un nou lant de clinici deschis din august de AD Pharma, sa vad cum e, pentru ca am primit un mail de prezentare de la ei si spun ca poti sa-ti alegi la ei si medic de familie. Si daca imi place, ma mut la ei cu toate 3.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira, selina despre ce tabel e vorba?

bumbita multumim de intrebare, suntem bine, lui ivan i-a trecut ochiul si silvanei mucii

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

silvanei ii fac baie o zi da una nu, iar lui ivan in fiecare zi dupa ce vine de la gradinita, sambata si duminica iarna nu...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buan fetele,
Hai ca am mai ajuns si eu sa postez...

La multe lunite! iepurasilor: Eric Petrus (de mami25_7),Maria-Emilia (de Oanka), Iris Alexandra (de Andira), Melina Isabel (de 2anke), Lavinia Valentina (de Brumari)!Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani! IOANA28, multa sanatate si fericire alaturi de printisorii tai!

Printesa mea inca e mucioasa si tuseste un pic,dar nu face febra, am avut cateva nopti siecsi rau...Colac peste pupaza am luat si eu raceala si am fost varza vreo 2 zile, acum mi-e mai bine, eu ma stresam mai mult sa nu-i dau ei inapoi...

Multumesc fetelor pentru comentariile la pozici,sunteti toate niste dragute!

Cineva a intrebat intr-un coment la poze (ANDRA, tu erai?) ce am pus in cada cand i-am facut baita Brianei, este un covoras cu ventuze din cauciuc, de cand l-am luat sunt mult mai relaxata cand ii fac baita ca nu mai aluneca deloc si a fost si foarte ieftin...Daca scaun de baie tot n-am mai ajuns sa-i iau...e bine si asa,printesei ii place ca se poate plimba prin cada

BLUEKIDOO, foarte interesant site-ul cu activitati, multumim

Incerc sa mai vad niste pozici pana mai doarme atomelul,va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

La ce raion din Real se gaseste magiunul de Topoloveni? Ca eu n-am vazut, cred ca de ochi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI IOANA!! SA FII SANATOASA SI IUBITA!!
AMI hihi, nu sper la un par des la Mara ci imi place sa-i creasca tot in acelasi timp, pe cat posibil egal. Nu-mi placea defel cum ii crescuse. Ma gandesc sa i se mai aspreasca, totusi, insa nu am sperante desarte.
ROXI pelerina Marei i-am cumparat-o pentru anul viitor insa nu m-am putut abtine sa nu i-o dau inca de acum; mi-a placut tare mult. Am vazut modelul propus de tine si mi se pare tare fain!
ERINA mie imi plac tare mult rafturile incastrate. La o adica, costa mai putin sa refaci un perete din rigips (alta forma, decoruri etc) decat sa executi o mobila noua, din lemn, pretentioasa.
BUMBITZA eu fac baie Marei in fiecare seara ( si pe corp si pe cap) iar lui Luca zilnic pe corp, la doua seri si pe cap.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

La multi ani IOANA28. sa ai parte de multa iubire, fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca. petrecere frumoasa, mamico

La multe lunite si iepurasilor sarbatoriti astazi: Eric Petrus (de mami25_7), Iris Alexandra (de Andira), Melina Isabel (de 2anke), Lavinia Valentina (de Brumari) si nu in ultimul rand la multe lunite pt puiul meu scump si drag MARIA-EMILIA asa repede au zburat cele 9 luni...

multumesc tuturor pt frumoasele urari facute aici cat si pe FB. multumesc si pt sfaturile pt buzele mele crapate

fetelor, maine la ora 8 dimineata, la spitalul din Hanovra intra in operatie bebelusul Siluan. cele care ati citit pe net, probabil stiti cat de grea incercata a fost familia acestui copil minunat si au avut totusi puterea sa lupte, sa spere, sa creada intr-o minune. imi plec capul in fata acestor oameni . poate reusiti cumva sa inaltati o rugaciune mica, mica pt acest bebe binecuvantat, sa aiba parte de o operatie reusita si o recuperare rapida.
scuzati ca am fost off topic. sa dea Dumnezeu ca nici un bebe sa nu se mai afle in suferinta caci e cumplit sa vezi ochisori ce te privesc cu durere

http://bebesiluan.wordpress.com/

Doamne ajuta pt Siluan

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Andira, atunci enjoy. Eu am devenit preaaaa sensibilaaa...

Rebiana, multumesc pentru sustinere. Rafturile ar fi tot din lemn doar ca se costruiesc scafele in care sunt puse. Peretele de la living este in semicerc dar nu am lungimi mari asa ca merge si bufet normal. Voi alege solutia cea mai avantajoasa. Prima data trebuie sa ma gindesc la parchet: alb sau inchis la culoare? Voi ce experiente aveti?

Briza, nu m-am suparat, si tu ai dreptate. Oricum casa va fi stil clasic. Acolo o sa ne retragem la batrinete.

Selina, multumiri, intoarcem pupicii. Am vazut frumosul pe contul comun. e superb si are parul asa de lung!!!

Oanka, am trimis deja un gind bun pentru Siluan. Doamne ajuta!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Intrasem sa va las si voua asta:

Trimis la: - 28/11/2010 : 18:07:54
--------------------------------------------------------------------------------

Buna seara mamici! Va las asta, poate vede si Piciulika, ii place si ne spune ca e totul OK la ea. Roxana?

www.youtube.com/watch?v=orVIoKcJcvU" target="_blank">Giusy Ferreri - Novembre

Ho difeso le mie scelte io ho
creduto nelle attese io ho
saputo dire spesso di no
con te non ci riuscivo.

Ho indossato le catene io ho
i segni delle pene lo so
che non volendo ricorderò
quel pugno nello stomaco.

A novembre
la città si spense in un istante
tu dicevi basta ed io restavo inerme
il tuo ego è stato sempre più forte
di ogni mia convinzione.

Ora a novembre
la città si accende in un istante
il mio corpo non si veste più di voglie
e tu non sembri neanche più così forte
come ti credevo un anno fa
novembre.

Ho dato fiducia al buio ma ora sto
in piena luce e in bilico
tra estranei che mi contendono
la voglia di rinascere

E tu parlavi senza dire niente
cercavo invano di addolcire
quel retrogusto amaro di una preannunciata fine.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput